Pepe și Ibrahim Ibru, ambii foști soți ai Ralucăi Pastramă, au devenit prieteni la cataramă. Cum s-au fotografiat împreună, în oraș

.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Pepe și Ibrahim Ibru au fost căsătoriți cu Raluca Pastramă, ba chiar au și copii cu ea. Mulți au crezut că cei doi își poartă ranchiună după toate cele întâmplate între ei, însă contrar acestor speculații, iată că sunt prieteni la cataramă după ce Ibrahim Ibru a divorțat și el de Raluca Pastramă. Cei doi nu doar că au ieșit împreună în oraș, ci s-au și fotografiat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Nu este pentru prima dată când Pepe și Ibrahim Ibru sunt surprinși împreună în oraș, singuri, fie alături de copiii lor, însă nimeni nu se aștepta să posteze și o poză împreună, ca doi prieteni buni. Deși ambii au fost căsătoriți cu Raluca Pastramă, cea care i-a dăruit două fete lui Pepe și o fiică lui Ibrahim Ibru, se vede clar că între cei doi bărbați s-a creat o relație bună ulterior, drept dovadă stând și timpul petrecut împreună.

ib5ib5

Citește și: Pepe și Ibrahim Ibru, împreună la restaurant, alături de copii, la o zi de la nunta artistului. Cum au fost surprinși cei doi / Gestul făcut de fostul soț al Ralucăi Pastramă și în ziua cununiei

Citește și: Ibrahim Ibru, prima reacție după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit: „Știam de mult. O mamă trebuie să petreacă timp cu copilul, distracția vine pe locul doi'. De ce nu au depus încă actele de divorț

Citește și: Cum arată locul de veci al regretatei Stela Popescu, la 7 ani de când s-a stins din viață: „Nu pune nimeni o floare sau o lumânare…'

Citește și: Cât a costat rochia pe care Kate Middleton a purtat-o când a anunțat că a terminat chimioterapia. A accesorizat ținuta cu o pereche de cercei care aveau inițialele copiilor săi

Pepe și Ibrahim Ibru, ambii foști soți ai Ralucăi Pastramă au devenit prieteni la cataramă

Pepe și Ibrahim Ibru se pare că au dat uitării trecutul pe care amândoi l-au avut cu Raluca Pastramă, ba chiar au ajuns să aibă o relație de prietenie. Mulți credeau că între ei lucrurile sunt destul de complicate, mai ales că Ibrahim Ibru și Raluca Pastramă s-au căsătorit la scurt timp după ce ea a ieșit din mariajul cu Pepe, însă se pare că totul a luat o altă întorsătură.

La ceas de seară, Pepe și Ibrahim Ibru au ieșit în oraș, fie la o plimbare, fie să ia cină împreună, astfel că au imortalizat momentul printr-un selfie. Fostul soț al Ralucăi Pastramă nu a ezitat și l-a postat imediat pe story, pe rețelele sale de socializare, însoțit de o melodie a artistului.

Pepe și Ibrahim Ibru au mai fost văzuți împreună până acum

Nu degeaba am zis că sunt 'prieteni la cataramă'. Cei doi chiar demonstrează că au o relație de prietenie destul de strânsă, prin numeroasele ieșiri împreună, dar și prin prisma pozelor cu ei pe care le postează des. Deși nu a participat la nunta lui Pepe cu Yasemine Ody, cea care i-a dăruit un băiețel superb, Ibrahim Ibru i-a dat întâlnire artistului pentru a-l felicita, imediat după eveniment.

Nu, nu au ieșit „ca între bărbați', ci și alături de copiii lor. Și pe atunci, Ibrahim a postat pe contul său de socializare un InstaStory în care apărea alături de Pepe și de micuții lor și păreau să se simtă foarte bine.

Mai mult decât atât, Ibrahim Ibru a făcut și un gest impresionant înainte de nunta artistului cu Yasemine Ody, care din nou a atras atenția tuturor.

‘Dragilor, felicitări cu prilejul căsătoriei! Să vă aducă noroc, prosperitate și multă înțelegere. Totodată, la mulți ani, să vă trăiască băiatul și să vă bucure viață, să fiți sănătoși și fericiți împreună’, a scris Ibrahim Ibru pe Instagram pentru Pepe și Yasemine Ody.

Trecutul celor doi, Pepe și Ibrahim Ibru, cu Raluca Pastramă

Reamintim faptul că Pepe și Raluca Pastramă au avut o relație de 10 ani, iar în 2021 povestea de dragoste s-a sfârșit prin divorț, chiar dacă au împreună două fete superbe. Cei doi au ales să aibă o relație civilizată de dragul lor, acestea locuind alături de îndrăgitul artist și Yasemine Ody, cu care se înțeleg foarte bine. De asemenea, l-au primit cu brațele deschise pe fratele lor mai mic, Pepe junior, însă totodată și pe sora lor mai mică, din relația mamei lor cu Ibrahim Ibru.

În vara anului 2022, Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru s-au căsătorit, iar la scurt timp au devenit părinții unei fetițe. Povestea lor de dragoste nu a durat însă prea mult, fiindcă la doar câteva luni au apărut problemele și au divoraț. Totuși, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Raluca Pastramă, Ibrahim Ibru este foarte implicat în viața micuței Maryam.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton