Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit religios! Ceremonia nu a avut loc în biserică, ci în aer liber, într-un decor de vis

 Calin Maria Bianca
.

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit religios! Ziua mult așteptată a sosit pentru Pepe și aleasa inimii lui, Yasmine Ody! Cu emoțiile la purtător, cei doi doi au bifat cel mai important moment din viața lor, după venirea pe lumea a băiatului lor care tocmai a împlinit astăzi frumoasa vârstă de doi ani. Artistul și soția lui au pășit, cu o iubire sinceră și menită să dureze tot restul vieții, în fața preotului unde și-au jurat dragoste și respect! Iată primele imagini de la nunta anului din showbiz-ul românesc, surprinse de Cancan.ro!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că atunci când vine vorba despre trecutul amoros al lui Pepe, artistul are unul destul de tumultuos, mai ales prin prisma celor două mariaje eșuate. Totuși, acum formează cel mai frumos cuplu din showbiz-ul românesc alături de Yasmine Ody, cea care l-a făcut tată de băiat, iar azi, 7 iunie 2024, i-a jurat iubire în fața lui Dumnezeu!

pepe-si-yasminepepe-si-yasmine

Citește și: Cum au fost surprinse fiicele lui Pepe înainte de nuntă. Ce mesaj i-a transmis artistul fiului său, de ziua de naștere: „Prințul meu perfect'

Citește și: Pepe și Yasmine Ody se căsătoresc religios astăzi, de ziua fiului lor: „Eu am spus că îmi doresc o nuntă atipică'. Vor avea peste 200 de invitați / Ultimele detalii despre petrecere

Citește și: Ce nași va avea Pepe la nunta cu Yasmine: „Oamenii care m-au crescut și de la care am învățat cum e bine să iubești'

Citește și: Totul despre nunta lui Pepe cu Yasmine: „E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac' / Ce artiști cântă și cum va fi meniul

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit religios!

Au o poveste de dragoste superbă, la fel cum sunt și ei! Se cunosc de mai bine de 20 de ani, de când ea era doar o copilă, care nu credea niciodată că o să ajungă să se mărite cu el. Destinul însă i-a vrut împreună, așa că totul a evoluat foarte repede în relația lor și au ajuns să fie soț și soție. S-au căsătorit civil în urmă cu doi ani, iar azi, chiar de ziua fiului lor, s-au căsătorit religios, în aer liber, la o locație din Cernica, pe malul lacului, într-un cadru de vis, totul fiind organizat în cel mai mic detaliu.

Yasmine Ody a avut grijă doar de cum o să arate totul, sau doar de rochia de mireasă și pantofi, ci și-a ales cu mare atenție și coafura. Mai concret, a optat pentru un coc modern și un machiaj natural, dar totodată intens, care se potrivesc perfect cu rochia deosebită, elegantă, dar totodată simplă, după cum se poate vedea chiar în galeria foto. Nu a vrut paiete, pietre sau cristale, ci a mers pe o rochie mulată și unicată. Vezi mai multe imagini aici!

Acum, după ce și-au pus verighetele pe mână, alături de nașii lor, fratele și cumnata artistului, ea într-o rochie superbă de mireasă și el într-un costum de mire la fel de spectaculos, în nuanțe de alb, se dă startul petrecerii fastuoase în aer liber, pe malul lacului de la o locație din Cernica.

Cum arată rochia de mireasă a soției lui Pepe, dar și costumul artistului

Nu doar mirele și mireasa au furat toate privirile, ci și fiul pe care-l au împreună. De asemenea, fiicele artistului din căsnicia cu Raluca Pastramă nu au putut trece neobservate, asta fiindcă tatăl lor și mama lor vitregă s-au ocupat de toate detaliile. Cu o zi înainte au fost la coafor, pentru tuns și aranjat părul, iar acum strălucesc, în rochițe albe din tulle, cu coronițe albe pe cap.

Ce tradiții au făcut înainte de căsătoria religioasă

Deși inițial Pepe a mărturisit că nu este o nuntă cu tradiții, conform celor de la Cancan.ro, înainte de a pleca de la vila lor, mirii au făcut o serie de obiceiuri care se respectă în România. Mai concret, bărbieritul mirelui, gătitul miresei, hora miresei, turta miresei, dar și aruncarea orezului pentru noroc, fericire și prosperitate!

Cu tradițiile pe care noi le respectăm și în care credem, dar nu cum am văzut la extrem de multe nunți la care am fost și pe care le respect, dar eu am vrut altfel (…)', a declarat Pepe, la Antena Stars.

Pepe și Yasmine, toate detaliile despre nunta lor

Recent, Pepe și Yasmine Ody au oferit un interviu la dublu, în care au vorbit despre nunta lor, eveniment ce are loc chiar astăzi, sub privirile a peste 200 de invitați. Este o zi încărcată din punct de vedere sentimental pentru cei doi, asta fiindcă nu are loc doar petrecere fastuoasă de nuntă, ci mai ales cununia religioasă și ziua fiului lor, care a împlinit doi ani.

„El e cel mai important lucru din viața noastră, e născut din foarte multă dragoste, pasiune, încredere, respect. De ziua lui de naștere am hotărât să o iau pe mama lui de soție. Noi suntem căsătoriți civil, dar facem și cununia religioasă. Facem și o petrecere restrânsă. Va ieși frumos! Se va naște pe 7 iunie un eveniment pe care Yasmine și cu mine nu îl vom uita niciodată. Eu am spus că îmi doresc o nuntă atipică’, a spus Pepe la Xtra Night Show, conform Spynews.ro.

Câți invitați au la nuntă Pepe și Yasmine

Se anunță o petrecere grandioasă și fastuoasă în lumea mondenă azi la o locație cu piscină din Cernica, iar mulți nu se feresc și o numesc de pe acum nunta anului, mai ales din declarațiile pe care le-a făcut artistul! Cântărețul a dezvăluit, recent, câți invitați vor avea la petrecere, dar și cum a reușit să facă o listă doar cu cele mai importante persoane din viața lor, fără a ajunge la un număr exagerat de persoane.

„Eu sunt genul de om care se pregătește minuțios, dar de data asta am vorbit cu un prieten foarte bun, Alex, care are o firmă de organizări evenimente și a înțeles exact ce vreau. Eu și Yasmine am avut munca de a tria și de a sorta, de a alege oamenii care vin să se bucure pe bune și atât, ceea ce ne-a fost destul de greu. Nu sunt mai mult de 230 – 220, ceva de genul, deci undeva pe acolo’, a mai spus cântărețul.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton