Pepe și Yasmine Ody se căsătoresc religios astăzi, de ziua fiului lor: „Eu am spus că îmi doresc o nuntă atipică”. Vor avea peste 200 de invitați / Ultimele detalii despre petrecere

 Miniosu Alexandra
.

Pepe și Yasmine Ody se căsătoresc religios astăzi, de ziua fiului lor. Așadar, astăzi, pe 7 iunie 2024, este dublu motiv de sărbătoare în familia cântărețului. Băiețelul lui, Pepe Junior, împlinește doi ani, iar părinții micuțului își unesc astăzi destinele în fața lui Dumnezeu. Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva' și soția lui sunt în culmea fericirii și abia așteaptă să îmbrace ținutele de mire și mireasă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Astăzi, 7 iunie 2024, e o zi extrem de importantă pentru Pepe și Yasmine Ody. Cei doi, care sunt deja căsătoriți civil, se vor căsători astăzi și religios. Nunta artistului cu frumoasa lui soție are loc chiar de ziua de naștere a fiului lor, Pepe Junior. Astfel, ei reușesc să bifeze două evenimente importante din familia lor și speră ca totul să iasă perfect.

pepe-1pepe-1

Recent, Pepe și Yasmine Ody au oferit un interviu la dublu, în care au vorbit despre nunta lor, eveniment ce are loc astăzi. Pe lângă fastuoasa petrecere, tot astăzi va avea loc și cununia religioasă, la biserică, dar și ziua de naștere a fiului lor. Cei doi au dezvăluit acum de ce au hotărât să bifeze toate aceste evenimente în aceeași zi.

Citește și: Totul despre nunta lui Pepe cu Yasmine: „E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac' / Ce artiști cântă și cum va fi meniul

Citește și: Ce preocupări au cei trei copii ai lui Pepe: „Maria e la nivel de performanță, e căpitan de echipă”. Fiul artistului ia lecții de înot, la doar 1 an

Citește și: Zanni, reacție după ce s-a certat cu Cristi Mitrea, în direct, la Măruță: „Dacă te dai la duel cu mine, ne luăm la bătaie'/ L-a acuzat pe luptătorul MMA de violență domestică asupra Andreei Mantea

Citește și: Ce relație are Dinu Maxer cu părinții Deei Maxer, după divorț: „Au fost niște chestii…'. Fostul socru i-a adresat vorbe dure artistului, în trecut

Pepe și Yasmine Ody se căsătoresc religios astăzi, de ziua fiului lor

Potrivit spuselor lui Pepe, pentru el și Yasmine Ody, cel ma important este fiul lor, „născut din foarte multă dragoste'. Așadar, au stabilit că ziua lui de naștere e cea mai perfectă dată pentru ca ei să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu și să facă nunta.

„El e cel mai important lucru din viața noastră, e născut din foarte multă dragoste, pasiune, încredere, respect. De ziua lui de naștere am hotărât să o iau pe mama lui de soție. Noi suntem căsătoriți civil, dar facem și cununia religioasă. Facem și o petrecere restrânsă. Va ieși frumos! Se va naște pe 7 iunie un eveniment pe care Yasmine și cu mine nu îl vom uita niciodată. Eu am spus că îmi doresc o nuntă atipică', a spus Pepe la Xtra Night Show, conform Spynews.ro.

Câți invitați vor avea la nuntă

Organizarea unei nunți nu este deloc o treabă ușoară, astfel că Pepe și soția lui, Yasmine Ody, au apelat la ajutorul unui prieten. Cântărețul a dezvăluit, recent, câți invitați vor avea la petrecere, dar și care a fost procesul prin care a selectat persoanele ce le vor fi alături în această zi specială.

„Eu sunt genul de om care se pregătește minuțios, dar de data asta am vorbit cu un prieten foarte bun, Alex, care are o firmă de organizări evenimente și a înțeles exact ce vreau. Eu și Yasmine am avut munca de a tria și de a sorta, de a alege oamenii care vin să se bucure pe bune și atât, ceea ce ne-a fost destul de greu. Nu sunt mai mult de 230 – 220, ceva de genul, deci undeva pe acolo', a mai spus cântărețul.

Cine sunt nașii cuplului

De când au stabilit data evenimentului, toată lumea s-a întrebat ce nași va avea Pepe la nunta cu Yasmine. Ei bine, se pare că nașii lor sunt niște oameni foarte apropiați cuplulu, mai exact fratele și cumnata lui.

Pepe a explicat de ce și-a dorit să fie condus la altar de cineva din familie. La nuntă trecută, prezentatorul i-a avut ca nași pe Andra și Cătălin Măruță. „Fratele meu și cumnata mea, oamenii care m-au crescut și oamenii de la care am învățat cum e bine să iubești’, a spus Pepe pentru Cancan.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton