Pepe spune că Raluca Pastramă a fost cea care i-a propus ca fiicele lor să rămână la el, după divorț: „Sunt mai bine copiii. Nu aș fi acceptat decât dacă...”. Cât de des merg Rosa și Maria la mama lor

 Ifrim Georgiana
.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în 2020, iar fiicele lor au rămas la domiciliul tatălui, decizie acceptată de ambele părți. Artistul spune că fosta soție a fost cea a propus ca Maria și Rosa să rămână cu el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Raluca Pastramă au anunțat divorțul în 2020, după 8 ani de căsnicie. Din povestea lor de iubire au rezultat două fiice, Maria și Rosa, care au rămas în grija tatălui lor după despărțirea părinților. Pepe spune că această propunere a venit din partea fostei soții, dar nici el n-ar fi acceptat altă variantă decât constrâns de o decizie judecătorească.

pe2pe2

Citește și: Pepe și Yasmine au stabilit data nunții într-o zi specială pentru ei, în vară: „Va fi un eveniment extrem de elegant, cu un concept deosebit, nou pe piață. Vor fi alături de noi…”. Au avut cununia restrânsă în urmă cu aproape 2 ani/ EXCLUSIV

Citește și: Rosa, fiica lui Pepe, a împlinit 9 ani! Ce mesaj a primit de la tatăl ei și soția lui, Yasmine: „Cea mai frumoasă și mai lipicioasă…”

Citește și: Brigitte Pastramă a răbufnit pe Instagram: „Atunci când un bărbat își lasă femeia să facă munca de bărbat și ea nu primește niciodată decât jigniri, în loc de flori…” / A vrut de mai multe ori să divorțeze de Florin Pastramă

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Ce nume de trib au ales concurenții rămași în competiție, după Unificare și eliminarea Anei Pal: „Acum vă puteți considera un singur trib'

Pepe spune că Raluca Pastramă a fost cea care i-a propus ca fiicele lor să rămână la el, după divorț

Pepe spune că a decis împreună cu Raluca Pastramă domiciliul fiicelor lor, acum 3 ani, când s-a pronunțat divorțul. Bruneta i-ar fi propus atunci ca Maria și Rosa să rămână cu el, apoi au făcut actele la notar.

„Am fost întrebat cum fac când le iau în vizită și m-am simțit cumva așa… că nu le iau în vizită. Cine mă cunoaște foarte bine, știa (n.r. că domiciliul fetițelor e la el). Nu am stat să dau un comunicat de presă din asta și nici nu cred că asta era subiectul. A fost din start o chestiune asumată, adică din momentul în care am zis la divorț, acum trei ani, că vor rămâne copiii la mine, nu că am zis așa, așa s-a hotărât, așa am primit și propunerea din partea fostei. Așa a fost să fie. Nici nu aș fi acceptat altfel decît dacă pierdeam într-o instanță. Ea (n.r. fosta) mi-a propus. Așa sunt actele făcute la notariat. Sunt mai bine copiii, eu am multă grijă de copii, am avut întotdeauna', a mărturisit Pepe, pentru Xtra Night Show.

Cât de des merg Maria și Rosa la mama lor, Raluca Pastramă

Pepe mai spune că este în relații bune cu fosta soție și discută toate aspectele ce le vizează pe fiicele lor. Potrivit acestuia, Maria și Rosa merg săptămânal la Raluca Pastramă, dar au stat la ea și pentru perioade mai lungi.  

„Am avut și cred eu că ne putem înțelege destul de civilizat în așa fel încât copiii au mers săptămânal la ea. Au mers și în weekend. Acum, au fost perioade în care au fost și cinci zile pe săptămână, și două zile, dar nu au fost săptămâni în care să nu se ducă', a adăugat artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton