Pepe și Yasmine Ody i-au tăiat moțul fiului lor. Imagini de la petrecerea de 1 an a lui Pepe Jr.: „Cel mai dorit copil”

 Ifrim Georgiana
.

Pe 7 iunie, fiul lui Pepe și a soției lui, Yasmine Ody, a împlinit un an. Pe rețelele de socializare, artistul a publicat mai multe fotografii de la petrecerea aniversară a băiețelului, un eveniment restrâns, organizat în curtea casei sale. Cei doi părinți i-au tăiat moțul, un obicei străbun, care se practică pentru celebrarea unei noi etape din viața copilului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Pepe și Yasmine Ody a început în urmă cu doi, după divorțul artistului de Raluca Pastramă. La început, cei doi au fost destul de discreți în privința relației, însă ulterior cântărețul a confirmat idila și s-a afișat tot mai des cu noua lui parteneră. Pe 7 iunie 2022, Pepe și soția lui au devenit părinți pentru prima dată, atunci când make-up artistul a adus pe lume un băiețel, care poartă numele de scenă al celebrului tată.

pe13pe13

Chiar înainte de a deveni părinți, Pepe și Yasmine Ody și-au unit destinele, în mare secret. Cei doi au preferat să nu vorbească niciodată public despre fericitul eveniment, având în vedere că discreția le-a caracterizat relația încă de la început.

Citește și: Oana Zăvoranu a cântat melodia lui Pepe „Numai iubirea”, în fața soțului ei. Reacția neașteptată a lui Alex Ashraf: „Băi, ai…”

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la festivitatea de final de an școlar a fiicei lor. Cum s-au comportat și ce poză și-au făcut: „Felicitări, iubirea mea'

Citește și: Vladuța Lupău a ajuns de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are: „Încerc să rezolv, e ultima variantă'

Citește și: Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7. Au de trecut cel mai dur test de fidelitate

Pepe și Yasmine Ody i-au tăiat moțul fiului lor

În urmă cu câteva zile, a avut loc petrecerea anivesară de un an a fiului lui Pepe. Pe contul personal de Instagram, artistul și soția lui, Yasmine Ody, au publicat mai multe imagini și videoclipuri de la fericitul eveniment. Nașii lui Pepe jr. i-au tăiat moțul, așa cum se practică la împlinirea vârstei de un an, iar cei doi părinți au petrecut în compania prietenilor și a familiei.

Pentru a-l sărbători pe Pepe jr., artistul și soția lui au preferat să organizeze un eveniment în curtea casei, astfel încât să aibă parte de discreție și intimitate. Spațiul a fost decorat cu baloane albastre, iar într-o arcadă s-a aflat fotografia micuțului. De la petrecere, nu au lipsit nici surorile mai mari ale sărbătoritului, Maria și Rosa.

„La mulți ani, inima noastră! Cel mai frumos an! La mulți ani cel mai dorit copil!', a scris Yasmine Ody pe contul personal de Instagram. La rândul lui, Pepe a scris: „La mulți ani, prințului meu! Puterea și sufletul meu! Pepe, 1 an!'.

„El e bucuria și energia familiei'

Deși este destul de rezervat când vine vorba despre viața privată, Pepe este vizibil emoționat atunci când vine vorba despre familia lui, dar mai ales despre copii. Artistul este un tată mândru și împlinit, lucru care se reflectă atât în declarații, cât și în imaginile pe care le publică cu fiicele și băiețelul lui.

„Familia îmi oferă toată energia. Fără familie nu aș fi avut energie pentru scenă. De acolo mă încarc, evident. El (n.r. fiul lui) e bucuria și energia familiei, evident alături și de cele două fetițe ale mele și toți cei care înseamnă familia mea: soția și așa mai departe.

Suntem foarte bine. Mă simt un om extrem de împlinit și asta cred că am transmis-o de când am lansat piesa Familia mea. A fost evidentă starea mea și emoția pe care o simt în momentul de față', a mărturisit Pepe, pentru Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton