Pescobar a cerut două milioane de euro investitorilor de la Imperiul Leilor. Reacția acidă a lui Dan Șucu: „Tu ești genul de om care nu caută un partener”

.

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online drept Pescobar, a ținut paginile ziarelor în ultima vreme, după ce inspectorii ANPC i-au închis restaurantul Taverna Racilor din Herăstrău, din cauza unor grave nereguli depistate. În 2021, afaceristul s-a prezentat în emisiunea „Imperiul Leilor', de la PRO TV, cerându-le celor patru investitori un capital de 2 milioane de euro, pentru a înființa prima bursă de pește din România. Iată cum arăta Paul Nicolau atunci și cum au reacționat jurații când le-a propus această idee de afacere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Paul Nicolau, 37 de ani, a devenit popular în mediul online, unde obișnuia să-și promoveze preparatele comercializate în restaurantul său, Taverna Racilor. Afacerea cu fructe de mare i-a adus venituri consistente, astfel că în 2023, a avut o cifră de afaceri de aproape 17 milioane de lei. În 2021, pe când se afla la început de drum, Pescobar a mers în emisiunea „Imperiul Leilor’, cerându-le investitorilor un capital de 2 milioane de euro, pe care urma să-l folosească pentru înființarea primei burse de pește din România și a unui centru de preluare și prelucrare a peștelui din Marea Neagră.


Citește și: Mașinile lui Pescobar, puse sub sechestru de ANAF și de o firmă de leasing. Afaceristul și-a scos la vânzare Lamborghini

Citește și: Cine este adevăratul patron de la Taverna Racilor: „E un joc de marketing'. Paul Nicolau Pescobar nu deține în acte celebrul local închis de ANPC

Citește și: Gabriela Cristea a împlinit 49 de ani. Ce surpriză i-a făcut Tavi Clonda, la miezul nopții: „O s-o duc undeva, iar ea nu știe unde’


Citește și: A murit femeia de 60 de ani peste care a căzut o altă femeie de la etajul 5, în București. Contabila de 45 de ani a scăpat cu răni ușoare

Pescobar a cerut două milioane de euro investitorilor de la Imperiul Leilor

Paul Nicolau, s-a prezentat, în urmă cu doi ani, în fața investitorilor de la „Imperiul Leilor’, încercând să obțină un capital de 2 milioane. Pe atunci, afaceristul propunea o idee îndrăzneață, astfel încât peștele din Marea Neagră să fie vândut, la licitație, agenților economici și marilor lanțuri de restaurante din România.


„Bună seara! Sunt Paul Nicolau, fondatorul Taverna Racilor și am venit aici pentru a vă ceda 40% din acțiunile companiei mele pentru 2 milioane de euro. Dețin acest concept fish to door, prima platformă online cu abonament din România care livrează pește și fructe de mare în doar 48 de ore de la pasarea comenzii pe site. Visul meu este să fac o bursă de pește. Ar fi prima bursă de pește funcțională a României, dar și pentru a crea un centru de preluare și prelucrare a peștelui din Marea Neagră’, a spus Pescobar.


Dan Șucu, reacție acidă la adresa lui Pescobar

Dintre cei patru investitori de la „Imperiul Leilor’, Dan Șucu a fost cel care a avut o reacție mai acidă la adresa lui Pescobar, acuzându-l că prezența lui în emisiune este o simplă strategie de promovare. Fondatorul Mobexpert nu s-a arătat încântat de propunerea afaceristului și a refuzat categoric un parteneriat cu el.


„Ce n-am înțeles este de ce ești tu dispus să renunți la 40% din afacerea ta. De ce nu finațezi tu, tot ce discutăm acum, bancar? Eu, dacă aș avea tot ce ai tu acolo, nu văd de ce aș avea nevoie de un partener.

Părerea mea e că tu ești genul de om care nu caută și nu va căuta vreodată un partener. Părerea mea este că ești aici pentru a beneficia de posibilitatea de a-ți prezenta oferta întregii Românii. Nu poți să ai 2 milioane de la mine pentru așa ceva’, a explicat Dan Șucu.

Sursa foto: Facebook