Piersic Jr, Iures si Vasluianu, in premierele romanesti ale toamnei 2009 - VIDEO

 Revista VIVA
.
Calatoria lui Gruber
Calatoria lui Gruber

Luna septembrie incepe in forta cu premiera celui mai recent film al lui Radu Gabrea, „Calatoria lui Gruber'. Pelicula se concentreaza asupra unei perioade zbuciumate pentru Romania, 22 iunie 1941 – Germania si Romania ataca Rusia.

Filmul ii are in distributie pe Florin Piersic Jr, Marcel Iures, Claudiu Bleont, Razvan Vasilescu si are premiera pe 4 septembrie.

Actrita franceza Fanny Ardant debuteaza ca regizoare cu pelicula „Cenusa si sange'. In coproductia romano-franceza joaca Olga Tudorache, Ion Besoiu, Tudor Aaron Istodor. Premiera este programata pe 25 septembrie.

Luna octombrie este rezervată multipremiatului Katalin Varga', in regia lui Peter Strickland. Distins cu Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin pentru contributie artistica deosebita, Katalin Varga' este o coproductie englezo-maghiaro-romana si are ca data de lansare 16 octombrie.

Cealalta Irina', debutul regizoral al lui Andrei Gruzsniczki, are premiera pe 13 octombrie. Inspirat dintr-o poveste reala, filmul ii are in distributie pe Andi Vasluianu, Simona Popescu, Vlad Ivanov, Doru Ana.

 

 

Cenusa si sange
Cenusa si sange
Katalin Varga
Katalin Varga
Cealalata Irina
Cealalta Irina

Calatoria lui Gruber – Trailer

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton