Pippa Middleton, însărcinată în 8 luni, în costum de baie, la plajă!

Sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, mai are puțin și naște, însă arată îndeajuns de bine, încât nu se ferește să-și expună trupul. Iat-o pe Pippa Middleton, însărcinată în 8 luni, în costum de baie, la plajă!

Pippa Middleton și James Matthews vor deveni părinți în luna octombrie.

Pippa Middleton și James Matthews vor deveni părinți în luna octombrie.

Îmbrăcată cu bikini de culoare roșie, Pippa Middleton, însărcinată în 8 luni, a atras atenția tuturor pe o plajă din Toscana, unde se afla în vacanță alături de soțul ei, James Matthews. Săptămâna trecută, cei doi viitori părinți au fost remarcați pe coasta italiană, în timp ce se relaxau pe plajă, în șezlonguri, citind presa și făcând băi de soare. Turiștilor care s-au bronzat alături de i nu le-a scăpat, evident, comportamentul protector al lui James față de Pippa, acesta dovedindu-se extrem de grijuliu cu soția sa și având grijă să o dea peste tot cu cremă cu protecție solară.

Pippa Middleton Pregnant in Bikini in Italy Pictures 2018

Pippa Middleton este o „fanatică a sportului”

Pippa nu s-a mulțumit doar să stea la soare și nu a ținut cont de sarcina avansată, astfel că a înotat în ocean cot la cot cu soțul ei, ceea ce dovedește că stilul ei sportiv și dieta adecvată din timpul sarcinii au ajutat-o să fie într-o formă excelentă chiar și cu o lună înainte de a naște. Pippa și James s-au căsătorit anul acesta în luna mai și acum așteaptă primul lor copil. Sora Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, și-a anunțat sarcina prin intermediul unui articol despre fitness, declarând: „Sunt o fanatică a sportului și am citit o mulțime de cărți și website-uri de exerciții pe timpul sarcinii, dar am fost dezamăgită de cât de limitate sunt informațiile tehnice despre ce poți sau nu să faci. Am observat că trupul meu se schimbă, dar, prin intermediul exercițiilor, simt că este mai tonificat”.

Că sportul i-a prins foarte bine se vede din fotografiile în care apare în costum de baie, ea și soțul ei părând a sărbători acum o a doua lună de miere. Ceea ce, de fapt, nu e prea departe de adevăr, deoarece aceasta este, cu siguranță, ultima lor vacanță în doi, copilul urmând să se nască, după câte se pare, la începutul lunii octombrie. De altfel, acesta este și morivul pentru care Kate Middleton, sora ei, nu va participa la nunta Prințesei Eugenie, care va avea loc pe 12 octombrie – ducesa de Cambridge, viitoare mătușă, va trebui să fie alături de sora ei, care va deveni mamă pentru prima oară. Mai multe fotografii, aici!

Foto: Hepta, Instagram, www.popsugar.co.uk

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton