Ce planuri au CRBL și Elena pentru fiica lor, după anunțul divorțului: „S-a decis, vrea să facă asta cu toată ființa ei. Eu sunt aici ca să o ajut”. Alessia împlinește 14 ani

 Ifrim Georgiana
.

Cu câteva ore în urmă, CRBL a anunțat, pe contul său de socializare, divorțul de Elena, cea care i-a fost soție timp de 16 ani. Deși pornesc pe drumuri separate, cei doi vor continua să-și îndeplinească angajamentele de părinți și să-și sprijine fiica. Alessia, în vârstă de aproape 14 ani, e decisă să-i calce pe urme tatălui său, fiind pasionată de dans și muzică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

CRBL și încă soția lui, Elena, au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 16 ani. Decizia divorțului a fost neașteptată pentru fanii cuplului, mai ales că au participat recent la emisiunea „Power Couple' și nu au ieșit la suprafață probleme conjugale. Deocamdată nu se cunosc detalii referitoare la custodia fiicei lor, însă într-un interviu recent, CRBL a dat de înțeles că adolescenta e decisă să-i calce pe urme.

cr10cr10

Citește și: Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. Au o fiică împreună și divorțează după 16 ani de căsnicie

Citește și: Cine este CRBL de la Power Couple. A locuit o perioadă în Spania, împreună cu soția și fiica lui

Citește și: Philipp Plein a petrecut Paștele catolic împreună cu fosta iubită și cei doi copii pe care-i au împreună. / Andreea Sasu este însărcinată cu el

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce Laurențiu Reghecampf i-a deschis mai multe procese: „Acest bărbat a fost proiectul de diplomă al vieții mele. Am obosit să ne rugăm de el să le închidă și să…'

Ce planuri au CRBL și Elena pentru fiica lor, după anunțul divorțului

CRBL e mândru că fiica lui, Alessia, și-a exprimat dorința să urmeze o carieră artistică. Cu o vastă expriență în domeniu, cântărețul și-a propus să-i fie manager cândva, în condițiile în care cunoaște dedesubturile industriei. Decizia adolescentei este susținută și de Elena, după cum spune artistul, dar tot el menționează că, la această vârstă, educația are prioritate în fața pasiunilor.

„Alessia este bine, cu școala! Ne pregătim ca în vară să ne luăm buletinul! Trec anii și trec frumos, pe de o parte! Pe de altă parte, nu știu când au trecut atât de repede! Eu o știu mai mică, prin parc, când ne jucam frumos! Se pregătește să se apropie de muzică!

Îi place foarte mult și s-a decis, vrea să facă asta cu toată ființa ei, dans și muzică! Eu sunt aici să o ajut cel puțin ca manager! La un moment dat trebuie să aibă cineva grijă de ea! O să trebuiască să fiu și managerul ei! Și Elena, evident! Trebuie să fim acolo, în spate! Doar că o să vedem! Școală mai întâi și apoi pasiunile! Așa m-a învățat și pe mine mama!', a spus artistul pentru ego.ro.

„Este matură, inteligentă, îi merge mintea'

CRBL e conștient că fiica lui are de trecut câteva etape grele pentru a-și construi o carieră artistică, dar mizează pe faptul că Alessia este matură și inteligentă, trăsături moștenite de la el.

„Ea este OK cu asta! (n.r. să apară în fața publicului) Este perfecționistă, dacă nu îi iese cum trebuie parcă nu vrea să apară că nu este bine, ce zice lumea? Încă este micuță și trece prin etapele acestea. Dar o punem pe scenă și gata! O să fie la un moment dat niște hop-uri atât din partea oamenilor binevoitori, cât și din partea celor răuvoitori!

Aștept să văd cum o să administreze ea treaba aceasta. Este matură, inteligentă, îi merge mintea! Seamănă cu tatăl ei din multe puncte de vedere. Este frumoasă ca mama ei, nu am ce zice! Cred că o să se descurce. Dacă nu o să se descurce o să își ia lecțiile și o să învețe!', a mai spus el pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton