O femeie a plecat în vacanță și și-a lăsat copilul de 16 luni singur acasă, să moară de foame și de sete. Judecătorul i-a dat pedeapsa maximă: "Vă veți petrece restul vieţii într-o celulă, însă diferenţa este că închisoarea vă va hrăni"

Un caz tragic de neglijență s-a petrecut în America, acolo unde o femeie de 32 de ani a plecat în vacanță și și-a lăsat copilul de 16 luni singur acasă, să moară de foame și de sete. Kristen Candelerio s-a plimbat timp de 10 zile prin America și Puerto Rico, iar când s-a întors acasă și-a găsit fiica moartă. Judecătorul i-a dat pedeapsa maximă, închisoare pe viață, cu mențiunea că închisoarea îi va asigura hrană, spre deosebire de „detenția” de 10 zile la care și-a condamnat ea copilul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Kristen Candelerio din statul Ohio, SUA, își va petrece tot restul vieții în spatele gratiilor, după ce fiica ei, în vârsta de 16 luni, ei a murit de foame, fiind lăsată singură în casă, timp de 10 zile.

Închisoare pe viață pentru femeia care și-a lăsat copilul să moară de foame

În luna iunie 2023, fetița de nici un an și jumătate a fost lăsată singură în casă vreme de 10 zile, fără să fie capabilă să se hrănească singură. În acest timp, Kristen Candelerio, mama ei, s-a aflat în vacanță în Detroit și Puerto Rico. Când a revenit acasă, și-a găsit copilul în stare gravă, iar medicii chemați de urgență nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

În urma autopsiei, s-a constatat că fetița murise de foame şi de o deshidratare gravă. Mama copilului a pledat luna trecută vinovată de crimă în circumstanţe agaravante şi de punerea în pericol a vieţii fiicei sale, o 'trădare ultimă', potrivit judecătorului Brendan Sheehan.

Kristen Candelerio a fost condamnată la închisoare pe viață, fără posibilitatea eliberării condiționate. După pronunțarea verdictului, judecătorul de caz i-a adresat câteva vorbe tulburătoare femeii:

„Aşa cum nu aţi lăsat-o pe Jailyn să iasă din detenţia sa, aveţi să vă petrecţi restul vieţii într-o celulă, fără libertate. Diferenţa este că „închisoarea vă va hrăni', i-a spus judecătorul.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Minodora Tătărușanu, mama Minodora Tătărușanu, la nunta fiicei sale cu Valeriu Gheorghiță: „Soacră mică…’/ Ce ținută a purtat fratele vedetei, Petru

Citește și: Gina Matache explică de ce s-a împotrivit divorțului fiicei sale, Oana, și relației ei cu Radu Siffredi: „Am retrăit momentul cu mama și aveam impresia că trebuie să o iau de la capăt'

Citește și: Anna Lesko, la un pas de căsătorie de două ori: „Am fost cerută, dar a intervenit…’. Ce spune despre al doilea copil/ EXCLUSIV

Femeia se declară îndurerată de moartea fiicei sale

Kristen Candelerio, mama condamnată pe viață pentru moartea fiicei sale, a mărturisit că este copleșită de vină și durere. Aceasta a menționat că suferă de depresie şi tulburări mentale şi că se roagă în fiecare zi să fie iertată.

„Simt atât de multă durere în urma pierderii bebeluşului mreu, Jailyn. Sunt extrem de rănită de tot ceea ce s-a întâmplat. Nu încerc să-mi justificat faptele, dar nimeni nu ştie cât de mult sufăr şi prin ce trec. Dumnezeu şi fiica mea m-au iertat', a declarat e, potrivit news.ro.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton