Ploaie la nunta anului - Tom Cruise & Katie Holmes

 Revista VIVA
.

Ploaie la nunta anului – Tom Cruise & Katie Holmes

Ploaie la nunta anului – Tom Cruise & Katie Holmes

Masurile de securitate din zona in care s-a desfasurat ceremonia casatoriei actorilor Tom Cruise si Katie Holmes a depasit orice asteptari. Fanii adunati in jurul hotelurilor unde erau cazati invitati si cei care venisera la Bracciano abia l-au zarit pe Cruise in masina si au reusit s-o vada pe Holmes la o fereastra.

Cuplul imbracat in somptuoase creatii Armani a schimbat inelele Cartier la finalul unei ceremonii de 15 minute desfasurate la castelul medieval de pe lacul Bracciano.

La petrecerea intesata de staruri a cantat Andrea Bocelli, care negase anterior participarea la acest eveniment.

Tom si Kate au plecat in Maldive sa isi petreaca luna de miere, dar ecourile nuntii lor, asteptata cu atata interes in tot acest an, sunt departe sa se fi stins.

Cu trei zile inainte de fericitul eveniment, italienii incepusera sa se imbulzeasca in apropierea hotelurilor care urmau sa-i primeasca pe invitatii cuplului de scientologi. Printre primii oaspeti ai unui hotel din Roma se aflau Jim Carrey, Jennifer Lopez, Jada Pinkett Smith si regizorul peliculei „Mission: Impossible III”, J.J. Abrams. Surprinzator, tot printre primii a sosit si Brooke Shields, vedeta de 44 de ani criticata de Cruise in trecut pentru faptul ca folosea antidepresive.

Katie si Tom au fost vazuti in weekend la plimbare in oras, alaturi de fiica lor, Suri, dupa ce au cinat cu primarul Romei.

La nunta celor doi actori, programata din vreme la castelul din zona Bracciano, situat la 40 de kilometri nord de Roma, au fost invitate 500 de persoane. Atentia s-a indreptat, in cea mai mare parte catre ultra-mediatizata pereche David si Victoria Beckham, ce si-a anuntat sorirea in ziua nuntii si care a „defilat” in holul hotelului, ca si cum s-ar fi aflat pe covorul rosu la Oscaruri, exemplul lor fiind urmat si de alte vedete.

Anca Macoviciuc.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton