Ce poreclă avea Andreea Marin de la americani, pe vremea când era corespondent la Oscar: "Avem un sacou galben și..."

 Dumba Gabriela
.

Andreea Marin a dezvăluit ce poreclă primise de la jurnaliștii americani pe vremea când era corespondent la Premiile Oscar, acum 25 de ani. Pe vremea aceea, cea care în România era alintată drept „Zâna Suprizelor”, purta seară de seară un sacou galben, iar americanii s-au legat fix de acest detaliu vestimentar când i-au stabilit porecla.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a povestit că la începutul carierei sale, a trecut print-un episod memorabil când a fost trimisă în Statele Unite ale Americii pe post de corespondent special al premiilor Oscar. Vedeta nu avea atunci la dispoziție o garderobă variată, dar acest lucru nu a fost un impediment pentru a-și demonstra profesionalismul.

3243432434

Ce poreclă primise Andreea Marin de la americani, când era corespondent Oscar

Andreea spune că a primit o poreclă pentru stilul vestimentar pe care îl aborda, ea fiind numită acolo drept Lady in yellow' pentru că purta mereu un sacou galben.

„Am fost reprezentantul televiziunii naționale – corespondent special la premiile Oscar. Aveam un singur sacou: vestitul sacou galben. Și am fost numită acolo, la Los Angeles, «Lady in yellow» (n.r. doamna în galben).

Ei credeau că am 10 sacouri și că în fiecare zi schimb câte unul și că e cumva o strategie de marketing. Dar eu nu aveam decât unul bun, de la Irina Schrotter, îmi amintesc și acum. Mi-a purtat noroc sau eu i-am purtat noroc, cine știe. Și am fost cu el la toate transmisiunile live de acolo.', a declarat Andreea Marin, potrivit impact.ro.

Citește și: Petre Roman a împlinit 76 de ani. Ce urare emoționantă i-a făcut fiica lui, Oana Roman:'Tati, am nevoie…'

Citește și: Cum arată Tiago, fiul Sandrei și al lui Adrian Mutu, la 5 ani.Băiețelul seamănă leit cu tatăl său

Citește și: Cum a reacționat Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit:„Asta și-a dorit, asta a găsit!’

La începutul carierei, Andreea Marin împrumuta haine de la rude

Acum 25 de ani, când era la începutul carierei, Andreea Marin obișnuia să împrumute haine de la prieteni și rude.

Da, împrumutam lucruri de la prietene, mi se pare un obicei chiar simpatic. Și între surori ne împrumutam hainele și făceam schimb, căutam să schimbăm accesoriile, nu că aveam prea multe, pentru că nu erau vremurile, dar ca să pară ceva nou”, a mai precizat Andreea Marin.

Andreea Marin spune că hainele nu cotează atât de mult, importantă este atitudine, așa că nu consideră că ar trebui să aibă un ajutor în acest sens.

„Niciodată nu mi-a plăcut ideea asta de a exagera. Totul e numai cu stilist. Eu nici în ziua de astăzi nu am un stilist. Lucrez cu stiliști pentru anumite ședințe foto speciale, pentru pictoriale în reviste, dar nu pentru orice drum pe care îl fac în fiecare zi.

Mi se pare o exagerare, care nu e necesară pur și simplu. Nu trebuie să ne îndepărtăm atât de mult de naturalețe, de firesc, de ceea ce suntem', a mai spus Andreea Marin.

Înainte de a intra în televiziune, Andreea Marin se pregătea să devină informatician

Andreea Marin a dezvăluit că înainte de a ajunge în televiziune se pregătea pentru o cu totul altă profesie, și anume cea de informatician.

'De astăzi, mai sunt exact două săptămani și mă întorc… acasă! Televiziunea unde pot spune că m-am născut în nouă mea meserie  (mă pregăteam pe atunci să devin informatician) este cea în care am cunoscut sentimentul de familie atâția ani frumoși și buni. Ea a trecut prin vremuri complicate, eu la fel, acum ne regăsim.

Ce rămane în suflet, nu se uită o viață. Ne vedem peste două săptămani, pe 12 octombrie, înainte de știri, la ora 18, la TVR2 , va fi prima zi când voi păși din nou în casele voastre. Și de atunci, în fiecare seară de luni până joi, va fi o oră a noastră, împreună, o aștept cu drag!', le-a transmis Andreea Marin celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton