Povestea de dragoste dintre Alain Delon și Rosalie van Breemen, singura femeie care l-a părăsit: „A fost o relație pasională și furtunoasă” / Au fost împreună 15 ani și au doi copii

 Ifrim Georgiana
.

Povestea de dragoste dintre Alain Delon și Rosalie van Breemen, singura femeie care l-a părăsit. Deși a strălucit pe scena profesională, viața personală a regretatului actor francez a fost marcată de evenimente tumultoase. Relațiile sale amoroase au fost adesea subiecte de interes public, reflectând intensitatea și pasiunea cu care și-a trăit viața.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Lumea cinematografiei internaționale este în doliu. Alain Delon, actor îndrăgit și personalitate controversată, a încetat din viață duminică dimineață (18 august 2024), la vârsta de 88 de ani. A fost considerat un sex-simbol al deceniilor trecute, iar viața sa privată a fost urmărită îndeaproape de presă. Frumusețea și personalitatea șarmantă i-au adus admiratoare în toată lumea, dar și printre celebrități ale vremii.

kjlbdbretnkjlbdbretn

Citește și: Povestea de dragoste dintre Alain Delon și Romy Schneider. S-au îndrăgostit pe platourile de filmare, au fost împreună cinci ani, iar el a părăsit-o printr-o scrisoare

Citește și: Alain Delon a iubit enorm animalele și și-a transformat curtea într-un adevărat cimitir pentru ele: „Toată viața mea este acolo, în mormintele câinilor mei. Ei nu m-au dezamăgit niciodată”

Citește și: Cristina Rotaru a răbufnit! Concurenta de la Insula iubirii a transmis un mesaj controversat, după ce s-ar fi sărutat cu Eric Berinde în emisiune: „Asist la mizeriile care apar, sunt dezamăgită, doare. Răsuciți cuțitul într-o rană deja adâncă!'

Citește și: Cine este Ioana Zamfir, ispita de la Insula iubirii 2024. A avut o relație abuzivă cu un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă decât ea

Povestea de dragoste dintre Alain Delon și Rosalie van Breemen, singura femeie care l-a părăsit

Este de notorietate povestea de dragoste dintre Alain Delon și Rosalie van Breemen, singura femeie care l-a părăsit. Cei doi s-au cunoscut în 1987, la Paris, și au avut o relație pasională și tumultoasă, după cum a relatat fostul manechin de origine olandeză. Flacăra iubirii s-a aprins pe platoul videoclipului pentru piesa „Comme au cinéma'.

Din relația lor, care a durat aproape 15 ani, au rezultat doi copii – actrița Anouchka Delon (28 de ani) și Alain Fabien Delon (24 de ani), model și actor de profesie. În 2001, Rosalie van Breemen s-a despărțit de Alain Delon, devenind prima femeie care îl părăsește pe legendarul actor al cinematografiei franceze. Agresivitatea și violența acestuia au fost motivele principale ale separării.

Rosalie van Breemen, ultima iubire a actorului Alain Deloc

După despărțire, Rosalie van Breemen (52 de ani) s-a mutat pe o insulă din Marea Nordului, Sylt, care aparține de landul german Schleswig-Holstein. Este jurnalist freelancer, realizează emisiuni TV și trăiește departe de agitația vieții mondene. Într-un interviu acordat pentru PRO TV, ultima iubire a actorului francez a dezvăluit cum decurge viața sa acum, într-un peisaj idilic și liniștit.

„Trăiesc aici de mai mulți ani. E a doua mea țară și mă simt ca acasă. Tot ce mi-am dorit a fost ca cei doi copii ai mei să fie independenți și să nu locuiesc la Paris. Știam de această insulă încă din liceu, când am citit ceva de Thomas Mann. Și el a locuit pe această insulă, unde s-a stabilit ca să scrie o carte, dar nu a reușit să o facă din cauza sau datorită frumuseții insulei. La un moment dat am văzut o fotografie frumoasă cu insula într-o revistă germană. În final, în 2001, când eram în proces de separare cu Alain Delon, am fost să vizitez insula pentru câteva zile. După separare, în timpul celui de-al doilea mariaj, am fost în vacanță și am cumpărat o casă. Sunt fericită aici.

Nu mi-a plăcut niciodată agitația de la Paris. De câte ori mă duc în Franța sau în Olanda, jurnaliștii se înghesuie să mă fotografieze și eu nu suport asa. Aici, nimeni nu mă hărțuiește, nu mă deranjează la plajă. Îi văd și aici, știu că sunt paparazzi, dar îmi respectă spațiul privat. Știu că m-am rupt de lumea civilizată, dar am găsit aici liniștea pe care o căutam, deși nu evit să merg din când în când la Paris sau în Germania', a declarat Rosalie van Breemen.

Copiii cuplului au rămas la Paris

Anouchka și Alain Fabien Delon, copiii cuplului, sunt stabiliți în Paris.

„Petrecem destul de mult timp împreună, vin de sărbători aici, în Sylt, iar eu mă duc să-i văd la Paris. Spre deosebire de anii trecuți, nu am nicio vagă idee ce voi face de Crăciun. Anul trecut, eu și Anouchka am fost împreună în această perioadă, iar fiul meu Alain Fabien a fost aici cu un an înainte. Sunt bineveniți și în acest an, însă au alte angajamente la Paris. Cel mai probabil eu voi petrece Crăciunul alături de prietenii pe care îi am aici', a mai povestit ea.

„A fost o relație pasională și furtunoasă'

Rosalie van Breemen a descris relația cu Alain Delon, legendarul actor al cinematografiei franceze, ca fiind pasională și furtunoasă.

„Nu mi-ar ajunge o carte pentru a descrie relația mea cu Alain Delon, dar dacă ar fi să spun pe scurt, m-aș rezuma la pasională și furtunoasă. Cred că am spus totul cu aceste două cuvinte', a mai spus fosta iubire a actorului.

Acuzații de violență la adresa lui Alain Delon

În 2013, fiul lui Alain Delon, care pe atunci avea 18 ani, dezvăluia că regretatul actor a fost violent cu el și cu mama sa. Acesta a negat că a fost agresiv cu moștenitorii săi, însă nu și că a lovit-o pe fosta lui iubire, Rosalie van Breemen.

„Cea mai importantă lecție pe care au învățat-o copiii mei… Ei bine, Anouchka și Alain Fabien mi-au spus de curând, de fapt mi-au reamintit ce-mi spuseseră cândva: Mamă, ești un exemplu pentru noi pentru că ai fost suficient de curajoasă pentru a te asigura că vom fi fericiți; pentru că ai ales să ai o viață emoțională mai bună și să nu renunți la ceea ce contează. Astfel, copiii mei au învățat că pentru mine e important să cred în valorile care contează, să lupt pentru ele, și dacă nu primesc nimic în schimb, să fiu curajoasă și să plec, nu să mă chinui și să fiu nefericită. Mi-au mulțumit mereu că am schimbat viața tuturor în bine', a mai spus aceasta.

După separare, Alain Delon și Rosalie van Breemen au început o luptă pentru custodia copiilor. În 2010, actorul francez a obținut cutodia asupra fiului său, iar fosta lui parteneră a primit acceptul instanței de a-l vizita și de a petrece timp cu el în vacanțe.

Rosalie van Breemen a trecut prin două mariaje eșuate

Rosalie van Breemen a încercat să-și refacă viața după despărțirea de Alain Delon. În 2002 s-a căsătorit cu omul de afaceri Alain Afflelou, însă relația s-a încheiat după 6 ani. Ulterior, l-a cunoscut mai apoi pe bancherul Robert Frank Agostinelli, alături de care a format un cuplu până în 2013.

„Da, ai dreptate. Trăim cam aceeași viață. El trăiește împreună cu câinele lui, la Paris, eu cu câinele meu, la Sylt', remarca Rosalie înainte ca actorul să se stingă din viață.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton