Povestea de dragoste dintre Sore și Mihai Bendeac: au fost împreună câteva luni și s-ar fi despărțit din cauza unor fotografii indecente / Actorul a suferit enorm: „Mi-am pierdut încrederea în femei”

 Ifrim Georgiana
.

Cu ani în urmă, Sore și Mihai Bendeac au format un cuplu. Povestea de dragoste s-a încheiat după doar câteva luni, într-un mod brusc și fără explicații din partea celor doi. S-a zvonit că despărțirea ar fi fost cauzată de apariția în presă a unor fotografii, ce îl surprindeau pe actor în ipostaze indecente cu o fostă iubită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Printre cuplurile uitate din showbiz-ul românesc se numără și Sore și Mihai Bendeac. Au trăit o poveste de dragoste timp de câteva luni, care s-a stins brusc și a lăsat loc pentru speculații. Despărțirea lor a fost învăluită în mister și a generat zvonuri, inclusiv legate de unele fotografii compromițătoare.

sore20sore20

Citește și: Povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și Cove: s-au iubit un an, înainte de relația actriței cu Alexandru Papadopol / Scandalul izbucnit când au ajuns colegi la teatru

Citește și: Povestea de dragoste dintre Andrei Ursu și Vlad Condurache: și-au asumat relația acum un an și fac echipă la Asia Express: „Secretul fericirii este să fii deschis la orice'

Citește și: Unde lucrează Maria Covasa de la Insula Iubirii: „Jos pălăria pentru tine!”

Citește și: Mitică Dragomir, pensie uriașă după recalculare: „Ciocu’ mic! Eu iau pe contribuție”. De ce încasează trei pensii de la stat

Povestea de dragoste dintre Sore și Mihai Bendeac

Sore și Mihai Bendeac au trăit o poveste de dragoste scurtă și pasională. Simpaticul actor și rebela artistă s-au iubit din vara anului 2009 și până în luna octombrie a aceluiași an. Ambii erau cunoscuți și iubiți de public, drept dovadă și atenția mediatică care s-a îndreptat asupra lor.

În perioada respectivă, Sore făcea încă parte din trupa Crazy Win, iar Mihai Bendeac putea fi urmărit la emisiunea „Mondenii’ de pe Prima TV. Despărțirea s-a produs discret și fără explicații din partea lor. Actorul a suferit în urma separării, postând un text sugestiv pe blogul său.

„E cumplit să te desparţi de cineva atâta timp cât încă mai ai sentimente pentru persoana respectivă (…) Eu mi-am pierdut încrederea în femei. Nu ştiu cum. Nu ştiu când. Pur şi simplu am pierdut-o', a scris acesta.

Singura dovadă a relației lor este o fotografie publicată de Libertatea, surprinzându-i pe cei doi pe o motocicletă, la plimbare prin București. Imaginea a făcut furori la vremea respectivă.

De ce s-au despărțit Sore și Mihai Bendeac

După câteva luni de iubire pasională, Sore și Mihai Bendeac și-au separat drumurile în discreție. Relația lor s-a încheiat fără mare vâlvă din partea lor, dar în presă a circulat o variantă controversată privind despărțirea.

Ruptura dintre ei ar fi fost cauzată de apariția în presă a unor imagini indecente cu celebrul actor și o fostă iubită. Un an mai târziu, Sore a ținut să sublinieze că despărțirea s-a produs de comun acord.

„Ne-a legat prietenia şi nu ne-a dezlegat nimic, suntem prieteni chiar şi azi. A fost o decizie pe care am luat-o de comun acord', a declarat Sore într-un interviu pentru libertatea.ro.

Mihai Bendeac și-a refăcut viața alături de Roxana Vancea

După despărțirea de Sore, Mihai Bendeac a avut o relație tumultoasă cu fosta asistentă de televiziune, Roxana Vancea, cu care s-a și logodit. Printre cuceririle sale se mai numără și Mirela Zeta, Andreea Popescu şi Celia. În prezent, nu se cunoaște dacă actorul este implicat sau nu într-o relație.

„Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință’, a spus Mihai Bendeac în urmă cu câțiva ani.

Sore s-a căsătorit cu Mircea Julean, dar au divorțat

Sore și Mircea Julean au format un cuplu vreme de opt ani, însă în anul 2022, artista a anunțat divorțul de tatăl fiicei sale. După despărțire, cântăreața a avut o scurtă relație cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Cei doi au mers împreună la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol.

„A fost o separare foarte frumoasă, foarte frumoasă e poate exagerat spus. A fost în termeni foarte ok. Practic, despărțirea, ruperea, relația fusese consumată și încheiată deja (n.red.: la momentul separării). N-am mai avut ce să sufăr. Dacă a fost ceva, deja fusese, trecuse, se spălase. A fost o separare foarte ok pentru că am reușit să comunicăm foarte bine amândoi în momentul acela. Din momentul acela încoace suntem amândoi foarte echilibrați în creșterea lui Erin. Este realmente un tată extraordinar’, a declarat artista în podcastul lui Jorge.

Sursa foto: Libertatea & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton