Povestea de dragoste dintre Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu. Au fost căsătoriți un an și au pierdut un copil: „Am descoperit că sunt însărcinată în perioada divorțului”

.

Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu au format un cuplu cu ani în urmă. Cei doi s-au căsătorit, dar au ajuns la separare la numai un an distanță, lăsând în urmă o poveste de dragoste ce părea perfectă. În tumultul procesului de divorț, fosta vedetă TV a aflat că este însărcinată, dar, din păcate, soarta a avut alte planuri. Visul de a deveni mamă s-a risipit, lăsându-o cu o durere profundă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Printre cuplurile uitate din showbiz-ul românesc se numără și Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu. Au fost iubiți de public, iar povestea lor de dragoste a fost una intens mediatizată. Cei doi au ajuns și în fața altarului, devenind soț și soție, însă căsătoria a fost de scurtă durată. În ciuda fericii aparente, au divorțat după un an, pe fondul neînțelegerilor dintre ei.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Andi Moisescu și Mirela Bucovicean: au fost împreună 5 ani și au păstrat legătura după despărțire / Detalii neștiute: „Eram foarte atras de ea’


Citește și: Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil: au fost împreună șase ani și s-au despărțit după mutarea ei în Monaco / Detalii neștiute: „Am început relația înainte ca Mihaela să divorțeze’

Citește și: Alin Oprea și Medana au lăsat în urmă scandalul cu Larisa Uță și au plecat în vacanță. Ce surprize și-au făcut: „E femeia care merită tot'

Citește și: Președintele Klaus Iohannis a pierdut două case şi trebuie să dea statului 260.000 de euro, bani obținuți din chirii. Decizie definitivă a ÎCCJ


Povestea de dragoste dintre Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu

Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu s-au cunoscut în iunie 2008, la nunta Andreei Bănică. Dragostea dintre ei a fost mare, astfel că s-au mutat împreună la o săptămână distanță.

„Totul s-a întâmplat de când l-am cunoscut pe Liviu Vârciu, fostul meu soţ. A fost un pas decisiv în ceea ce avea să urmeze, nu numai pe plan profesional, ci şi pe plan personal. M-a marcat această experienţă, am avut foarte multe de învăţat. Aveam douăzeci de ani şi chiar visam la familia perfectă. Întotdeauna am râvnit la familiile în care există armonie, în care oamenii se înţeleg de minune şi visează la mulţi copii. Mă bucur foarte mult că am bifat această etapă din viaţa mea şi mă bucur că am cunoscut iubirea adevărată’, a spus bruneta într-un interviu pentru Revista Tango.


S-au căsătorit și au divorțat după un an

Pe 14 februarie 2009, de Ziua Îndrăgostiților, Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu s-au căsătorit. Evenimentul a fost intens mediatizat, având în vedere că ambii erau cunoscuți și iubiți de public. În ziua cea mare, mireasa a purtat o rochie albă, cu corset, iar mirele, un costum clasic, negru și elegant.

„O mare iubire, da. Am spus ‘Da!’ în faţa lui Dumnezeu din tot sufletul pentru că am simţit acea iubire prin toţi porii. Chiar dacă eram la o vârstă fragedă, mi-am asumat foarte mult rolul de soţie. Găteam în fiecare zi, aveam mare grijă de cum se prezenta el în lume, călcam hainele, aveam grijă de casă. Încercam să fiu soţia perfectă’, a povestit tot ea în același interviu.


Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu au pierdut un copil

Căsnicia a durat numai un an și s-a încheiat, oficial, în anul 2010. În timpul procesului de divorț, Adelina a aflat că este însărcinată, însă, din păcate, visul de a deveni mamă s-a risipit. Momentul a marcat-o profund și i-a provocat o suferință cumplită.

„În perioada divorţului am descoperit că sunt însărcinată în cinci săptămâni. A fost ceva foarte dureros. Eram într-o perioadă foarte agitată şi pe lângă faptul că eram foarte slabă din toate punctele de vedere am descoperit această sarcină ca nefiind una sănătoasă.


O perioadă visam în fiecare noapte că am un copil în braţe. Probabil că m-am şi gândit foarte mult la asta şi m-a marcat acest episod. Există riscul ca după o extrauterină să urmeze o a doua, dar asta în cazul în care nu supraveghezi sarcina’, a povestit aceasta, cu ani în urmă.

Adelina Pestrițu s-a recăsătorit cu Virgil Șteblea și au o fiică

De câțiva ani, Adelina Pestrițu trăiește o poveste de dragoste cu Virgil Șteblea. Cei doi s-au căsătorit civil pe 3 iulie 2019 și sunt părinții unei fetițe, Zenaida Maria, acum în vârstă de șase ani.


„Am încercat cumva să găsim calea de mijloc, deși nu întotdeauna ne iese. Nu o restricționăm de la tehnologie, pentru că ar fi anormal să o privăm de la beneficiile ei într-o eră unde totul este tehnologizat și evoluția e constantă. Dar i-am explicat că excesul nu este bun și poate cauza probleme de sănătate. A înțeles și nu suntem nevoiți să îi spunem asta în mod repetat. De multe ori închide din proprie inițiativă și spune: „Gata cu tableta!.

În rest, mizăm mult pe jocurile copilăriei, în aer liber, alături de prietenii ei. Acasă i-am construit un loc de joacă pentru copii cu leagăne și tobogan, tablă, cretă. I-am cumpărat mașinuțe electrice, bicicletă, trotinetă și tot ce e potrivit vârstei ei. Am învățat-o jocurile copilăriei noastre, care i-au plăcut foarte mult și pe care le joacă cu prietenele ei. De câte ori ne sincronizăm ca program, plecăm în vacanță cu ea. Destinațiile le alegem întotdeauna în funcție de ce activități putem să-i oferim ei la fața locului. În plus, îi are și pe cei doi pufoși, Sugar și Choco, iar asta o ajută și o distrage mult de la ecrane’, a declarat Adelina, în aprilie 2024, pentru VIVA!.


Liviu Vârciu s-a însurat cu Anda Călin

După opt ani de relație, Anda Călin și Liviu Vârciu s-au căsătorit civil și religios. Evenimentele au avut loc în aceeași zi, pe 28 august, iar cei doi soți au ținut totul secret. Imediat după căsătorie, aceștia au plecat într-o vacanță în Grecia cu nașii, urmând să se bucure de luna de miere doar ei doi.


„Va fi luna de miere când vom pleca doar noi singuri, acum am fost cu nașii. Nașii ne-au făcut cadou săptămâna aceasta și am zis de ce să nu mergem?! Am fost, ne-am distrat. Nu mai mergem în Mykonos, dar în Santorini am mai merge. Acolo am stat puține zile, pentru că ea a trebuit să se întoarcă, fiindcă începe grădinița cu copiii, iar eu trebuia să fiu aici, pentru că lansez filmul pe 25, a spus prezentatorul TV pentru cancan.ro.

Sursa foto: Facebook