Povestea de dragoste dintre Anda Adam și Victor Slav: au fost împreună șase ani și aveau planuri de căsătorie / Bianca Drăgușanu ar fi cauzat despărțirea lor: „Am fost părăsită, decizia i-a aparținut”

 Ifrim Georgiana
.

Cu ani în urmă, Anda Adam și Victor Slav au format un cuplu, iar toată lumea întrevedea o căsătorie. Relația părea promițătoare, cei doi fiind tineri și foarte îndrăgostiți, dar s-a încheiat în final. Apariția Biancăi Drăgușanu în viața prezentatorului de televiziune ar fi fost motivul despărțirii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Anda Adam și Victor Slav au format un cuplu iconic în showbiz-ul românesc. Erau tot timpul împreună, participau la evenimente mondene și făceau senzație prin aparițiile lor. Vorbeau inclusiv despre o posibilă căsătorie, însă nunta grandioasă a rămas doar o promisiune neîndeplinită. După șase ani de relație, cei doi au ales drumuri diferite.

tot astiatot astia

Citește și: Victor Slav s-a mutat din nou la iubita lui și a scăpat de chirie: „Așa a procedat și cu Anda Adam și cu Bianca Drăgușanu”

Citește și: De ce s-au despărțit Anda Adam și Victor Slav: „Decizia i-a aparținut. Am fost…”

Citește și: Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alex Mureșan, vor să aibă copii: „Ne tatonăm cu subiectul ăsta încă de la începutul relației. Dorință există din ambele părți'. Cum se vede actrița în rolul de mamă și ce spun părinții lor

Citește și: Maria Covasa de la Insula iubirii a fost surprinsă alături de un bărbat în Grecia. Nu e Dani, dar nici Beni: „Ce îi mai schimbă fata asta'

Povestea de dragoste dintre Anda Adam și Victor Slav

Relația dintre Anda Adam și Victor Slav a debutat în 2006. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare din Buftea, la emisiunea „Dansez pentru tine'. Pe ringul de dans erau rivali, iar în culise se iubeau nebunește. Povestea lor s-a consolidat și au rămas împreună ani buni, devenind unul dintre cele mai apreciate cupluri de la vremea respectivă.

Cuplul era adorat de public, mai ales că ambii erau în lumina reflectoarelor, dar parcursul lor a fost marcat de momente controversate. S-a zvonit că artista ar fi călcat strâmb de mai multe ori pe parcursul relației, fapt negat, mai târziu, de fostul ei iubit.

Anda Adam și Victor Slav aveau planuri de căsătorie

În 2009, după ce presa i-a cuplat și despărțit de mai multe ori, Anda Adam susținea că se pregătește să se mărite cu Victor Slav. Cuplul nu a mai dus planul la capăt.

„Nu e adevărat ce a apărut în presă şi anume faptul că ne-am despărţit. De asemenea, nu este adevărat faptul ca i-aş fi cumpărat o maşină. Nu am primit încă un inel de logodnă, dar sigur facem nunta în 2010. Nu am stabilit data, dar vrem să găsim o perioadă în care să fim amândoi liberi', a declarat Anda Adam, în emisiunea „Muzica ta', de la Radio 21.

Cuplul a anunțat despărțirea printr-un comunicat de presă

Anul 2012 marchează despărțirea dintre Anda Adam și Victor Slav. După șase ani împreună, cei doi au anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că nu mai formează un cuplu.

„Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate, acest comunicat fiind singura informaţie cu privire la despărţirea lor pe care o vor face publică, se mai spune în comunicat.

Apariția Biancăi Drăgușanu în peisaj

La vremea respectivă s-a zvonit că cei doi s-au despărțit din cauza Biancăi Drăgușanu, femeia cu care Victor Slav a început o relație, după separarea de Anda Adam. Prezentatorul de televiziune a negat ferm informația.

„Anda este o persoană specială pentru mine. Am rămas în relații foarte bune. Despărțirea noastră nu a avut nicio legătură cu înșelatul. Nici eu nu am înșelat și nici ea nu a înșelat. Pur și simplu, ne-am așezat amândoi la o masă și am vorbit. Așa am ajuns la concluzia că este mai bine să facem pasul ăsta. Este o femeie extrem de directă și, de multe ori, lucrul ăsta deranjează, dar apreciez foarte mult la ea că spune ceea ce are de spus, fără ocolișuri' a povestit Victor Slav în cadrul unei emisiuni de la Acasă TV.

Anda Adam, despre Bianca Drăgușanu: „Niciodată nu a fost o rivală'

Ani mai târziu, invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Anda Adam a recunoscut că a fost părăsită de Victor Slav, dar a negat că între ea și Bianca Drăgușanu ar fi existat o rivalitate.

„Aveam și îndoieli, eram foarte mult timp plecată și lucrurile deja nu se mai întâmplau ca într-un cuplu, se întâmplau ca între doi oameni care fiecare își vedea de drumul lui și de viața lui cumva separat. Nu am dorit să argumentăm pentru că am considerat că întotdeauna intimitatea trebuie să rămână intimitate așa cum am făcut de fiecare dată și cred că a fost un lucru foarte bun care s-a întâmplat. Am fost părăsită, decizia i-a aparținut. (…)

Niciodată nu a fost o rivală (n.r. Bianca Drăgușanu) și 80% din articolele apărute, în momentul în care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred că ne-ar lua o emisiune întreagă să povestim despre fiecare articol în parte și ce procent din el are sâmbure de adevăr. Niciodată nu am încercat să o copiez și nu am făcut-o pentru că suntem și foarte diferite ca stil', a declarat artista.

Anda Adam și Victor Slav și-au refăcut viața cu alți parteneri

În 2012, Victor Slav avea s-o cunoască pe Bianca Drăgușanu în emisiunea „Dansez pentru tine'. Cei doi au fost căsătoriți timp de un an, în perioada 2013 – 2014, iar din rodul iubirii lor a rezultat o fiică, Sofia, acum în vârstă de 8 ani. De câțiva ani, prezentatorul este implicat într-o relație cu Selina, alături de care participă la „Asia Express' 2024.

Și Anda Adam și-a refăcut viața după despărțirea de Victor Slav. În 2015, artista s-a căsătorit cu Sorin Nicolescu, iar împreună au o fetiță, Evelin. După șase ani de mariaj, cei doi au ajuns la divorț. Ulterior, aceasta s-a recăsătorit cu afaceristul Yosif Mohaci. Nunta a avut loc pe 29 iunie 2024.

„El mi-a făcut multe cadouri, dar pentru mine sunt mai importante cadourile cu valoare sentimentală. Și, sper că cel mai frumos cadou de la el o să vină curând, și o să fie vorba de un copil. Cred că e ceva neprețuit. În rest, toate sunt frumoase, dar sunt lucruri de care te bucuri pe moment. Valorile adevărate stau la baza familiei, din punctul nostru de vedere. Și e părerea amândurora', a spus artista într-un interviu exclusiv pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton