Povestea de dragoste dintre Andi Moisescu și Mirela Bucovicean: au fost împreună 5 ani și au păstrat legătura după despărțire / Detalii neștiute: „Eram foarte atras de ea”

.

Cu mulți ani în urmă, Andi Moisescu a avut o relație cu Mirela Bucovicean. Povestea lor de dragoste s-a desfășurat pe parcursul a cinci ani, înainte de mariajul jurnalistului cu Olivia Steer. Pe fosta lui iubită a cucerit-o greu, după luni de insistențe, și spera să obțină încă un „mandat', așa cum s-a exprimat chiar el, înainte de a ajunge la despărțire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Printre cuplurile uitate din showbiz-ul autohton se numără și Andi Moisescu și Mirela Bucovicean. Au trăit o poveste de dragoste discretă, plină de momente frumoase și emoții intense, care s-a sfârșit după cinci ani. După despărțire, fosta iubită a jurnalistului s-a dedicat carierei, devenind milionară. El și-a găsit fericirea alături de Olivia Steer, cea care îi este parteneră și sprijin în continuare.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil: au fost împreună șase ani și s-au despărțit după mutarea ei în Monaco / Detalii neștiute: „Am început relația înainte ca Mihaela să divorțeze’


Citește și: Povestea de dragoste dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită / Detalii neștiute: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus…’

Citește și: În ce relații a rămas Mirela Retegan cu tatăl fiicei sale, Cornel Sorian ex-Stigma, la 20 de ani de la despărțire: „Am trecut prin Iad. El a plecat și…’

Citește și: A murit actorul Liviu Crăciun, care a jucat în „Liceenii': „Amintirea sa va rămâne vie prin rolurile memorabile pe care le-a întruchipat…’


Povestea de dragoste dintre Andi Moisescu și Mirela Bucovicean

Relația dintre Andi Moisescu și Mirela Bucovicean s-a înfiripat de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie 1998. Jurnalistul a curtat-o asiduu timp de trei luni, înainte să devină un cuplu. Povestea lor de dragoste a durat cinci ani, iar din declarațiile acestuia, reieșea că ea și-ar fi dorit despărțirea. Ruptura definitivă s-a produs în anul 2003.

„M-am gândit că tot se împlinește un mandat’ de când suntem împreună și aș vrea să fiu reales și pentru următorul mandat. (…) Când am început relația cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. Și sunt în continuare – fiindcă la mine asta contează foarte mult într-o relație. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras și fizic de o femeie că să existe o relație. Și, în cazul nostru, atracția există. A existat din plin, din prima clipă, și mai există și azi’, a dezvăluit Andi Moisescu, într-un interviu din perioada aceea.


Andi Moisescu, despre posibilitatea unei căsătorii: „Nu mi-am propus’

Tot atunci, Andi Moisescu a subliniat că, deși Mirela Bucovicean este o femeie extraordinară, nu s-a gândit niciodată la posibilitatea unei căsătorii. La scurt timp, însă, jurnalistul avea să ajungă în fața altarului cu Olivia Steer, colega lui de la Pro TV.

„Ea, fără doar și poate, este un om extraordinar. Mă îndoiesc că ar mai exista prea multe persoane de sex feminin de calitatea ei – spun asta gândindu-mă la ce văd în jurul meu. În ceea ce privește căsătoria, eu niciodată nu mi-am propus lucrurile astea, să zic: „Am 28 de ani, fac 29 anu asta, poate e cazul să mă însor. Ia să văd, e ea femeia care-mi trebuie sau nu…. Eu aștept să-mi vină chestia asta de undeva din interior. În momentul în care-mi voi spune „Ea e!, atunci voi fi sigur că așa e și mă voi căsători’, a mai spus jurnalistul în același interviu.


Andi Moisescu s-a căsătorit cu Olivia Steer și au devenit părinți

Imediat după despărțirea de Mirela, Andi Moisescu a cunoscut-o pe Olivia Steer. Nunta lor a avut loc în anul 2004, în cadrul unei ceremonii fastuoase. Din iubirea lor au rezultat doi băieți – David (17 ani) și Luca (15 ani).

„Sper să nu trezesc invidii inutile. Dar, în cazul nostru, n-a fost niciodată mai greu. Avem niște copii minunați. Echilibrați, sănătoși și veseli. Mă consider extrem de norocos și recunoscător și din punctul ăsta de vedere. (…)


Încerc să-mi fac tot mai mult timp pentru ei. Și pentru timpul lor liber, și pentru pregătirea lor. Și-aș zice că stau din ce în ce mai bine cu școala. Oricum, ceea ce mi se pare infinit mai important e că îi simt din ce în ce mai pregătiți pentru viață. Și le confirm asta inclusiv aici, în interviu, pentru că sunt sigur că-l vor citi. Sunt foarte mândru de ei’, a dezvăluit jurnalistul, în octombrie 2022, pentru VIVA!.


Mirela Bucovicean s-a dedicat carierei și a devenit milionară

De cealaltă parte, Mirela Bucovicean, fosta iubită a lui Andi Moisescu, s-a dedicat carierei. Ea a renunțat la activitatea în domeniul imobiliar și a pus bazele unui magazin online care vinde exclusiv îmbrăcăminte și accesorii semnate de către designeri români, sloganul său fiind: Proudly powered by Romanian designers’.

În martie 2013, Mirela Bucovicean a fost inclusă de revista Business Magazin în Top 200 – Cele mai puternice femei din business’, care ajunsese milionară în euro: „Fiecare business cere o abordare diferită, dar nu cred că femeile sunt în dificultate în a-şi croi drumul. Am considerat întotdeauna că drumul e atât de anevoios pe cât e de firesc să fie. Departe de a fi o adeptă a feminismului exagerat, cred că femeile au calităţi care le ajută să-şi atingă obiectivele poate chiar mai uşor decât bărbaţii, una dintre acestea fiind inteligenţa emoţională. În plus, afacerile se fac mai uşor cu mănuşi’, a declarat ea, potrivit businessmagazin.ro.

Sursa foto: Facebook