Povestea de dragoste dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă. Au fost împreună 5 ani, dar s-au despărțit de mai multe ori: „A fost o relație extrem de tumultuoasă”

 Miniosu Alexandra
.

Povestea de dragoste dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă. Andreea Raicu și Tudor Chirilă au format unul dintre cele mai cunoscute și controversate cupluri din anii 2000. Au fost împreună timp de cinci ani, dar în această perioadă s-au despărțit de mai multe ori. Ruptura definitivă s-a produs în anul 2011, iar de atunci fiecare și-a văzut de drumul său. Iată cum s-a derulat povestea lor!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Povestea de dragoste dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă. Andreea Raicu (47 de ani) și Tudor Chirilă (50 de ani) au format un cuplu apreciat de public. Paparazzii erau mereu pe urmele lor, așa că relația lor s-a aflat tot timpul în atenția oamenilor. Cei doi s-au cunoscut în anul 2006, iar doi ani mai târziu își anunțau despărțirea pe blogurile personale.

andreea raicu 2andreea raicu 2

Povestea de dragoste dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă. Spre bucuria fanilor, Andreea Raicu și Tudor Chirilă și-au dat, ulterior, încă o șansă iubirii, deoarece atracția nu dispăruse definitiv dintre cei doi. Așa se face că în 2010 erau din nou împreună. Deși mulți și-i imaginau împreună până la adânci bătrâneți, nu a durat mult și în 2011 se separau definitiv. În prezent, juratul de la „Vocea României' se iubește cu partenera lui, Iulia Mîzgan.

Citește și: Andreea Raicu, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia: „Nefericirea mea pentru mulți ani a fost legată de faptul că nu eram măritată și nu am un copil. Am fost atât de tristă…'

Citește și: „Știu exact cine sunt. Știu exact care-mi este valoarea! Eu nu am nevoie de un bărbat, eu îmi doresc un bărbat. E o diferență pentru care am muncit foarte mult”. Ce așteptări are Andreea Raicu, la 47 de ani, într-o relație și cum vede partenerul ideal

Citește și: Marinela Chelaru a rămas fără permis din cauza problemelor de sănătate: „Le e frică să mi-l reînnoiască, să nu fac infarct la volan”

Citește și: Carmen de la Sălciua recunoște că ea și-a dorit divorțul de Culiță Sterp: „El mai credea într-o șansă de împăcare, eu nu mai…'

Povestea de dragoste dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă

Povestea de dragoste dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă. De curând, Andreea Raicu a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, unde a primit mai multe întrebări neașteptate. Una dintre ele suna așa:

„Ați avut timp de 5 ani o relație cu Tudor Chirilă, descrisă de jurnaliști ca fiind tumultuoasă. În 2007, presa descria, citând martori oculari, un episod extrem de controversat, petrecut în public. Citez dintr-un articol: „Tudor era foarte nervos, iar Andreea părea supărată. El țipa la ea să deschidă geamul sau să coboare din mașină, să vorbească. Prezentatoarea dădea din cap că nu și ridica, neputincioasă, din umeri. Între timp, traficul s-a blocat și toți șoferii claxonau isterizați'.

Tudor Chirilă a răspuns presei, printr-o scrisoare ironică, din care citez: „Doresc să cer iertare cititorilor agresați de acest conflict cu iz de telenovelă și, în același timp, ziariștilor care au fost obligați să își mute atenția de la alte subiecte, pentru a reflecat în mod obiectiv și fără exagerare un blocaj în trafic și un act de agresiune. Doresc, totodată, să cer iertare cetățenilor, că eu și iubita mea am trecut printr-un moment dificil, care a degenerat într-un asemenea conflict'. Aș vrea să îmi spuneți dacă ați fost vreodată agresată. Urmează întrebarea: Cât de mult v-a plăcut Vama Veche?'.

Andreea Raicu a spus dacă a fost sau nu agresată de Tudor Chirilă

Povestea de dragoste dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă. Andreea Raicu a răspuns întrebării, dezvăluind dacă a fost sau nu agresată de Tudor Chirilă. Totodată, a mărturisit că nu ascultase niciodată „Vama Veche', înainte să-l întâlnească.

„Până să-l cunosc pe Tudor și să-l am invitat la emisiune, la Reuniunea de Clasă, cred că nu am ascultat niciodată Vama Veche. Nu mergeam la petrecerile unde se asculta foarte mult Vama Veche. A început să-mi placă după ce am început să am o relație cu el și am ascultat. Într-adevăr, a fost o relație extrem de tumultuoasă. Și nu, nu m-a agresat Tudor niciodată', i-a spus Andreea Raicu lui Denise Rifai.

„Altcineva', a intervenit Denise Rifai. „Au fost relații tumultuoase pentru că, fiind vorba de pasiune, s-a întâmplat, dar s-a întâmplat o singură dată în așa fel încât nu a trebuit să… adică, nu a mai existat a doua oară', a răspuns Andreea Raicu. „V-a lovit?', a întrebat Denise Rifai. „Nu am spus asta', a susținut Andreea Raicu.

De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Tudor Chirilă

Andreea Raicu a vorbit tot timpul frumos despre Tudor Chirilă, în timpul relației lor.

„Tudor este un om foarte complex cu care am trăit foarte multe şi aş avea o mulţime de spus… Este un om extrem de deştept şi extrem de creativ. Un om foarte talentat, cu care nu te plictiseşti niciodată, de la care am învăţat mult şi care m-a motivat. E mai inventiv şi mai priceput decât mine, ştie să facă de toate şi uneori improvizează. Deseori mă aşteaptă cu masa pusă', spunea ea, acum mulți ani.

Andreea Raicu nu completat, apoi, declarația, după ce a decis să-l părăsească pe Tudor Chirilă, însă a vorbit, peste ani, despre relația lor toxică.

La un moment dat, a simțit că poate ajuta alte femei prin intermediul experienţelor pe care le-a trăit. Așa că a scos la iveală detalii neștiute din relația cu Tudor Chirilă. Se pare că cei doi au avut o relaţie plină de suişuri şi coborâşuri, catalogând-o drept toxică, motiv pentru care a fost nevoită să apeleze la terapie. Andreea Raicu şi-a făcut curaj să vorbească despre tot ce s-a întâmplat abia după ani buni de la despărțire.

Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…', a mărturisit aceasta.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton