Povestea de dragoste dintre Andrei Ursu și Vlad Condurache: și-au asumat relația acum un an și fac echipă la Asia Express: „Secretul fericirii este să fii deschis la orice”

 Ifrim Georgiana
.

Andrei Ursu și iubitul său, Vlad Condurache, concurează în noul sezon Asia Express, fiind primul cuplu gay asumat din istoria acestei emisiuni. Pe parcursul aventurii, cei doi vor înfrunta provocări dificile și vor avea ocazia de a-și expune povestea de dragoste. S-au afișat pentru prima dată împreună în 2023 și, deși nu a trecut mult timp de atunci, sunt dornici să demonstreze forța și unitatea relației lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

În noul sezon Asia Express, show difuzat la Antena 1, Andrei Ursu (WRS) face echipă cu iubitul lui. Vlad Condurache e numele lui și, spre deosebire de artist, nu e la fel de cunoscut. Totuși, cei doi tineri au multe lucruri în comun, inclusiv pasiunea pentru lumea artistică.

șncșcșncșc

Citește și: Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Ursu. Are 25 de ani și este student

Citește și: Andrei Ursu, după ce a participat la America Express cu iubitul lui: „A fost o experiență extraordinar de tare”

Citește și: Roxana Blagu, mesaj dureros pentru fiica ei, Oana, care împlinește azi 16 ani. De la 5 ani refuză să o vadă: „Am coșmaruri și simt panică și anxietate la cote maxime”

Citește și: Corina Bud, fără lenjerie intimă la un concert, în fața a zeci de mii de oameni. Imaginile au devenit virale: „Doamnă, suntem la televizor'

Povestea de dragoste dintre Andrei Ursu și Vlad Condurache

Andrei Ursu și Vlad Condurache formează un cuplu de aproximativ un an, dar se cunosc puține detalii despre povestea lor de dragoste. Cert este că, în 2023, s-au afișat pentru prima dată împreună. La vremea respectivă, WRS, reprezentatul României la Eurovision 2022, a postat mai multe fotografii din vacanță, iar în câteva l-a surprins și pe iubitul său.

Într-un interviu pentru El Pais, Andrei Ursu a vorbit deschis despre orientarea lui sexuală, precizând că nu pune etichete atunci când vine vorba de iubire. Declarații similare mai făcuse și anterior, în presa din România.

„Mi-am dat seama că acceptarea mea așa cum sunt este secretul fericirii mele. Și că am vrut să împărtășesc asta cu lumea; ideea de a iubi viața așa cum vine. Mi-am dat seama că, de când am luat această decizie, viața mea personală s-a îmbunătățit, iar muzica mea s-a îmbunătățit. Iar oamenii se conectează foarte mult cu asta. (…)

Viața nu presupune să te închizi într-un sertar. În momentul de față am o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu voi dori să fac sex în trei cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fii deschis la orice ar putea veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunități frumoase ale destinului', a declarat WRS pentru publicația respectivă.

Andrei Ursu și Vlad Condurache, împreună la filmări și la concerte

După ce și-au oficializat relația, Andrei Ursu și Vlad Condurache s-au afișat constant împreună, atât la filmări, cât și la concerte. Cuplul a demonstrat o unitate puternică și o chimie deosebită încă de la început.

În iunie, luna când oamenii din comunitatea LGBTQ+ se reunesc şi sărbătoresc libertatea de a fi ei înşişi, WRS a postat un videoclip emoționant pe rețelele sociale. Clipul cuprindea o serie de fotografii cu iubitul său, prezentând momente fericite din viața lor de cuplu. Acest gest a fost o modalitate de a celebra dragostea și de a sublinia importanța acceptării și diversității.

Andrei Ursu și Vlad Condurache fac echipă la Asia Express

Andrei Ursu și Vlad Condurache, iubitul lui, sunt una dintre echipele care vor pleca în curând la Asia Express 2024 și sunt extrem de entuziasmați de această provocare, care cu siguranță îi va pune la încercare, chiar dacă artistul spune că se înțeleg foarte bine. WRS recunoaște însă că temerile nu sunt îndreptate spre ei doi, ci spre familiile lor, care ar putea să se confrunte cu răutățile celor care au prejudecăți.

„Ne-am gândit, am și vorbit la terapie despre asta, cu terapeuta mea scumpă și dragă. Nu în legătură cu noi, că noi trăim într-o bulă în București, artisticăraie, oameni deschiși la minte, credem noi. Doar că mă gândeam la maică-mea și la bunica lui Vlad. Maică-mea stă în Buzău și bunica lui Vlad pe lângă Ploiești. Îmi era să nu sufere ele cumva citind comentarii de la oameni sau poate și în viața de zi cu zi să primească. Dar am vorbit cu ele și ele ne-au zis: „bă, vouă vă e frică pentru noi? Să vă fie frică pentru voi că n-aveți ce mânca!'.

Și mi-a zis o vorbă bunica lui Vlad: „toată viața mi-a fost frică de gura lumii și n-am avut decât de suferit din cauza asta'. Și am zis: „dacă femeia asta la 80 de ani nu are nimic împotrivă, ne-a îmbrățișat și ne-a zis dați-i înainte', e cel mai frumos lucru. Dacă ești bine acasă, poate să zică lumea ce vrea!', a povestit WRS pentru Cancan.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton