Povestea de dragoste dintre Anna Lesko și Irinel Columbeanu: au fost împreună opt ani și s-au despărțit din cauza părinților fostului milionar / Detalii neștiute: „A fost alungată din vila de la Izvorani”

 Ifrim Georgiana
.

Relația dintre Anna Lesko și Irinel Columbeanu a fost una controversată, dar a rezistat timp de 8 ani, în pofida diferenței de vârstă și a obstacolelor cu care s-au confruntat. Părinții lui nu au privit cu ochi buni această legătură și, în cele din urmă, au constrâns-o pe artistă să părăsească vila de la Izvorani. În prima sa carte, afaceristul i-a dedicat pasaje întregi fostei iubite, dezvăluind detalii despre prima lor întâlnire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cu ani în urmă, Irinel Columbeanu și Anna Lesko au trăit o poveste de dragoste controversată. Diferența mare de vârstă, de 22 de ani, a fost un aspect care a atras critici și priviri dezaprobatoare. Al doilea a constat în faptul că artista era minoră atunci când a început o relație cu fostul milionar. După opt ani petrecuți împreună, părinții afaceristului au intervenit și au forțat încheierea relației.

ann21ann21

Citește și: Irinel Columbeanu și Monica Gabor, cel mai mediatizat cuplu monden al României: partida de amor filmată prin gaura cheii, presupusa aventură a fostei doamne de la Izvorani cu șoferul „Ricky' și scandalul cu blondele din jacuzzi

Citește și: Povestea de dragoste dintre Răzvan Fodor și Catrinel Menghia: s-au cunoscut când ea avea 16 ani și au fost împreună doi ani / Cum se înțeleg astăzi: „Din când în când vorbesc și cu nevasta lui'

Citește și: Ce a vizitat Michele Morrone în București. A fost în Centrul Vechi, la Muzeul Satului și… la un concert de muzică clasică / La ce hotel a locuit

Citește și: Povestea emoționantă a lui Eduard Novak, singurul campion paralimpic al României. Un accident rutier grav i-a schimbat total viața: „Asta a fost soarta mea!”

Povestea de dragoste dintre Anna Lesko și Irinel Columbeanu

Anna Lesko și Irinel Columbeanu s-au cunoscut în 1996, când artista avea doar 17 ani și dansa într-o trupă de balet. Originară din Republica Moldova, aceasta era determinată să își construiască o carieră artistică în România. În prima sa carte, afaceristul a povestit cum a cunoscut-o pe fosta lui iubită și i-a făcut un portret fizic detaliat.

„Apăruseră niște fete noi în Mamaia și veneau în grup în fiecare zi la piscină la Rex (fostul Internațional, care își schimbase între timp numele). El făcuse cunoștință cu ele și voia să i le prezinte și lui Ili, în mod special pe una dintre ele, Ana. Își luă și el un șezlong și se întinse la soare.

Fetele se bălăceau, vorbeau, erau drăguțe, dar nu chiar așa cum pretinsese Petru la telefon. Păreau cam tinerele și cam scunde pentru gustul lui. O cunoscu pe Aliona și schimbă două-trei vorbe cu ea, dar nu îi plăcu în mod deosebit. Făcu și cu Ana cunoștință. Era într-adevăr cea mai frumușică dintre ele, blonduță, cu ochi verzi-gri, corp foarte feminin, pe care știa cum să și-l miște mai ales când mergea. Avea trăsături frumoase și pomeți promițători la maturitate, însă nu știa o boabă românește (sau nu voia)', a relatat fostul milionar în cartea sa.

Irinel Columbeanu s-a oferit s-o susțină pe Anna Lesko

După prima întâlnire de la litoral, Irinel Columbeanu și Anna Lesko au continuat să se vadă. La finalul verii, fostul milionar a întrebat-o pe iubita sa ce planuri de viitor are. Ea i-a spus că îți dorește să urmeze o facultate și el și-a arătat intenția de a o susține. Așa au ajuns împreună în București.

În volumul autobiografic, Irinel Columbeanu a relatat și cum a reacționat mama Annei Lesko când l-a văzut pentru prima oară. Aceasta a fost surprinsă și oarecum sceptică, având în vedere diferența de vârstă și statutul social al afaceristului.

„Ili parcă mașina, ca să o aștepte la ieșirea din bloc și, după ce fata coborî, observă o femeie la balcon care îi făcea cu mâna Anei. Când îl văzu pe Ili, izbucni în plâns. Era mama ei și, pesemne, remarcase diferența de vârstă', se arată în carte.

De ce s-au despărțit Anna Lesko și Irinel Columbeanu

De la început, părinții lui Irinel Columbeanu au descurajat relația acestuia cu Anna Lesko, considerând-o nepotrivită din cauza diferenței de vârstă. În ciuda opoziției, cei doi au perseverat și au continuat să fie împreună timp de opt ani. Totuși, presiunea din partea familiei lui Irinel a fost imensă, culminând cu faptul că Anna a fost obligată să părăsească vila de la Izvorani.

„Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus: „Ieși din casa fiului meu, rusoaico!'. Așa s-a terminat relația noastră', a declarat Irinel Columbeanu acum ceva timp, pentru Impact.

Anna Lesko: „Lângă Irinel am fost foarte fericită'

După despărțire, Irinel Columbeanu și Anna Lesko au rămas în relații bune. Artista a avut doar cuvinte de laudă al adresa fostului iubit, subliniind influența pozitivă pe care a avut-o asupra parcursului ei.

„Relația mea cu Irinel a fost una de o factură specială. Numai eu și cu el o știm. Pentru cei care caută senzaționalul, le voi spune că nu ne-am certat și am rămas prieteni. Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare', a declarat artista.

Irinel Columbeanu și-a refăcut viața alături de Monica Gabor

În 2005, Irinel Columbeanu a cunoscut-o pe Monica Gabor. După doar un an de relație, cei doi Gabor au devenit soț și soție. Extravaganta nuntă, organizată pe 22 iulie 2006, a avut loc la Izvorani și a făcut înconjurul televiziunilor.

Căsnicia s-a zdruncinat după celebrul episod cu blondele din jacuzzi. În timp ce soția lui se afla în America, fostul milionar și-a făcut de cap la o petrecere privată, iar imaginile compromițătoare au apărut în presă.

Divorțul s-a pronunțat în anul 2011. Magistrații Tribunalului București au decis, printr-o sentință definitivă, ca fiica lor să rămână cu tatăl ei. Abia în 2018, fostul afacerist i-a permis fiicei lor să se mute la mama ei, în America.

Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei

Timp de opt ani, Anna Lesko a format un cuplu cu Adrian, cunoscut ca Dj Vinnie. Din povestea lor de dragoste a rezultat un fiu, Adam, acum în vârstă de 9 ani. Pe fondul neînțelegerilor, cei doi s-au despărțit, aspect făcut public de artistă, în 2019.

„Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o. Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. (…) Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţa. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus', a spus Anna Lesko la Digi 24.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton