Povestea de dragoste dintre Dana Nălbaru și Călin Goia: au fost împreună 7 ani și au existat zvonuri legate de infidelitate / Fosta solistă de la Hi-Q: „M-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică zilnic”

 Ifrim Georgiana
.

Dana Nălbaru și Călin Goia au format odinioară un cuplu. Relația lor a fost una discretă, dar plină de intensitate, influențând, într-o oarecare măsură, evoluția lor profesională și personală. S-au despărțit după șase ani petrecuți împreună, decizie pe care au ascuns-o pentru câteva luni, protejându-și intimitatea. Târziu au fost dezvăluie și motivele separării – „Senzația de neîmplinire sporea, ajunsesem să fac atacuri de panică zilnic' – a dezvăluit, cu un an în urmă, fosta solistă a trupei Hi-Q.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Povestea de dragoste dintre Dana Nălbaru și Călin Goia a durat aproximativ șapte ani. Muzica i-a adus împreună, amândoi fiind membri ai unor trupe celebre – Hi-Q și Voltaj. La un moment dat, cei doi și-au separat drumurile, într-o discreție care i-a caracterizat și în timpul relației.

goiaagoiaa

Citește și: „M-am îmbolnăvit, făceam atacuri de panică aproape zilnic”. Dana Nălbaru, detalii neștiute din relația de 7 ani cu Călin Goia, solistul de la Voltaj

Citește și: Dana Nălbaru a împlinit 47 de ani: „Nu trăiesc din amintiri, multe nici nu mi le aduc aminte, trăiesc cu toată dragostea în prezent”. Cum a petrecut de ziua ei

Citește și: De ce nu le-a permis Tudor Chirilă organizatorilor Festivalului Mamaia 2024 să-i transmită concertul pe TVR2: 'Nu a fost din cauza trustului…' Ce spune producătorul evenimentului / EXCLUSIV

Citește și: Fiica cea mare a Anamariei Prodan nu se grăbește să se mărite, după dezamăgirea trăită când mama ei și Reghe s-au despărțit: „Mă uitam la voi și vedeam totul perfect. Când am aflat că nu era…' / Cum se înțelege impresara cu Rebecca

Povestea de dragoste dintre Dana Nălbaru și Călin Goia

Relația dintre Dana Nălbaru și Călin Goia a debutat în anul 1998. La vremea respectivă, ea făcea furori cu trupa Hi-Q, iar el era cunoscut ca vocalist al trupei Voltaj. Cuplul a devenit un subiect de interes pentru public, cât și în media. Șase ani a durat această poveste de dragoste.

Toată lumea se aștepta la o căsătorie, având în vedere durata relației lor, însă destinul a avut alte planuri pentru amândoi. Anul 2004 marchează despărțirea dintre Dana Nălbaru și Călin Goia, o decizie pe care au ținut-o ascunsă câteva luni, alegând să-și păstreze viața personală departe de ochii curioșilor.

Călin Goia și Dana Nălbaru. Zvonuri de infidelitate

Călin Goia a fost cel care a anunțat public despărțirea de Dana Nălbaru, în 2004, după câteva luni în care au încercat să-și mai acorde o șansă. Au existat mai multe speculații după separarea cuplului, inclusiv legate de infidelitate. Fosta solistă a trupei Hi-Q ar fi fost surprinsă în gesturi de tandrețe cu un alt coleg de trupă, informație pe care artistul de Voltaj a infirmat-o.

„De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș (n.r. cel cu care Dana Nalbaru s-a și căsătorit la scurt timp), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult', mărturisea Călin Goia despre relația cu Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru: „Am știut că el nu e jumătatea mea'

Anul trecut, Dana Nălbaru a explicat despărțirea de Călin Goia prin lipsa comunicării în cuplu. Artista ajunsese să aibă zilnic atacuri de panică și nu se simțea împlinită.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație.

Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur, senzația de neîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic. Dar nu neapărat atacurile de panică erau problema, ci frecvența cu care se întâmplau și felul în care simțeam că nu voi scăpa niciodată de ele decât dacă scap de ceea ce mă face pe mine nefericită.

Nu mă simțeam înțeleasă… Sunt convinsă că sunt o grămadă de oameni care sunt în relații și se simt singuri în acea relație. A fost greu să o iau de la capăt. Întotdeauna e greu să o iei de la capăt', declara Dana Nălbaru pentru verdict.ro.

Dana Nălbaru și-a refăcut viața cu Dragoș Bucur

De 18 ani, Dana Nălbaru trăiește o poveste de dragoste cu Dragoș Bucur. S-au căsătorit în anul 2005 și au trei copii – Sofia (17 ani), Kadri (9 ani) și Roxana India (12 ani). Prima lor întâlnire a fost absolut întâmplătoare, în trafic.

„Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiţie şi ne-am făcut semne în trafic, am coborât, am vorbit. Eu o ştiam aşa, de la televizor şi o mai ştiam de la casting de la „Băieţi buni'… Practic, ea m-a agăţat pe mine pentru că m-a tot claxonat, eu nu prea i-am răspuns, eram cam şmecher. Aveam un Renault Megane atunci', a dezvăluit prezentatorul în podcastul lui Cătălin Măruță.

Călin Goia e căsătorit de 15 ani și are trei copii

Călin Goia și soția lui, Andreea, formează un cuplu de 15 ani și au împreună trei copii. Relația a plecat de la o simplă prietenie, flacăra iubirii aprinzându-se ulterior. Artistul e discret cu viața privată și rareori și-a expus familia în public.

„Împreună ne consultăm și chiar facem o echipă foarte bună nu numai aici, ci și în creșterea copiilor. De 15 ani de când suntem căsătoriți zic eu că ne completăm unul pe celălalt.

Noi ne-am cunoscut cu 3 ani înainte de a ne căsători și am fost la început amici și ne înțelegeam atât de bine încât cumva, în momentul în care a apărut și acea scânteie dincolo de prietenie și amiciție, ne-am dat seama că putem să trăim unul alături de celălalt toată viața', a mărturisit Călin Goia, pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton