Povestea de dragoste dintre Cătălin Bordea și Livia. Cum s-au cunoscut și de ce au decis să nu aibă copii

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Bordea și soția lui, Livia, sunt împreună de mai bine de 10 ani și s-au căsătorit în 2019, în cadrul unei ceremonii discrete. În ultimele zile, s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit și că partenera câștigătorului de la „America Express' ar fi părăsit casa în care locuiau împreună. Deocamdată, niciunul dintre cei doi soți nu a confirmat informația, însă un apropiat al actorului a dezvăluit că problemele din căsnicia lor au apărut de mai multă vreme. Iată povestea de dragoste dintre Cătălin Bordea și Livia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Cătălin Bordea și Livia a început în urmă cu un deceniu. Cei doi se cunoșteau dinainte de a forma un cuplu, însă au avut nevoie de mult timp pentru ca actorul să facă primul pas. În ultimii ani, actorul și-a construit un nume puternic în industria de stand-up comedy și nu de puține ori a menționat-o pe soția sa, Livia, în momentele susținute pe scenă. Căsătoria celor doi a avut loc în anul 2019, după șapte ani de relație, în cadrul unei ceremonii restrânse și discrete.

bor13bor13

În ultimele zile, în presă s-a scris că actorul și Livia au decis să pună punct relației, însă informația nu a fost confirmată încă. O sursă apropiată cuplului a susținut că problemele conjugale au apărut înainte de participarea lui Cătălin Bordea la „America Express', însă ar fi făcut tot ce i-a stat în putere pentru a salva mariajul.

Citește și: Cătălin Bordea și Livia, soția lui, s-au despărțit? Ce a apărut pe contul lui de Instagram după zvonurile separării: „De parcă ceru-ar ști de noi ceva…' / Au șters pozele cu ei, iar ea are contul închis

Citește și: Cine este femeia care l-a crescut pe Cătălin Bordea, după ce tatăl lui l-a abandonat în autobuz. Imaginea emoționantă postată de juratul de la iUmor

Citește și: Ioana Dichiseanu susține un concert la Lisabona, în memoria Amáliei Rodrigues: 'Nimic nu este întâmplător. Trebuie să atingă sufletul…'

Citește și: Când și unde va fi îmormântat artistul Petrică Vița. Cum și-a prevestit moartea, înainte să fie răpus de cancer: „Era uimit de acest vis' / EXCLUSIV

Povestea de dragoste dintre Cătălin Bordea și Livia

Povestea de dragoste dintre Cătălin Bordea și Livia a început în anul 2012, iar șapte ani mai târziu și-au unit destinele. Actorul a fost cel care a făcut primul pas și a inițiat o întâlnire, moment care le-a schimbat viața amândurora. Prima întâlnire a fost relatată de Livia pe rețetele de socializare, într-o postare mai veche.

„18 Mai 2012. Am mai vorbit ocazional… dar niciodată față în față.Eu îl știam. El ma știa. Eu l-am intuit. El ma cunoștea deja. Luptam cu depresia încă. De fapt o ignoram, crezând ca astfel o să plece. Ziua eram veselă, noaptea plângeam. Mâncam cireșe și îmi cumpăram în fiecare săptămâna bujori. Stăteam intr-o garsoniera in Militari. La etajul 8. Palatul copiilor, eu și Gabita. Gala Premiilor Stand-Up’. El vorbise de niște locuri pentru că bilete nu mai erau. Locurile erau fix pe scenă. După, mi-a dat mesaj că mă așteaptă la Godot. Conversații diverse. Momentul când a trebuit să plec mi-a schimbat viața. Un culoar mic, iar noi ne luam la revedere. Stând față în față, acolo, îmi luam rămas bun de la singurul om căruia n-aș fi vrut să îi zic decât că nu am unde să plec. Nu am de ce sa plec. Și nu vreau… ‘, a povestit Livia.

„Mi-a schimbat viața, lumea, tot'

În cadrul aceleiași postări, Livia a continuat să relateze începuturile relației cu Cătălin Bordea. Bruneta a recunoscut că întâlnirea cu actorul i-a schimbat complet viața și i-a făcut o adevărată declarație de dragoste în mediul online.

„Am plecat atunci. Dar ne-am văzut a doua zi. Și a treia. Și a patra. Îmi cumpăram ceva nou de fiecare data când trebuia sa ne vedem. Ca sa îl impresionez . Și cinci ani mai târziu. Și nu vreau nici acum sa îmi iau rămas bun de la el. Mi-a schimbat viața, lumea , tot. Mi-a adus mai multă veselie decât credeam posibilă. Am făcut împreuna lucruri pe care nici nu le visam. Zilele mele trec ușor de când ma iubește el. Încă mănânc cireșe, dar îmi cumpăra el bujori. Râde de mine, iar eu mă prefac puternică. El mă crede. Au trecut 5 (CINCI!) ani. Nu mai sunt fata de atunci. Sunt versiunea mea mai bună. Datorită ție. Te iubesc de nu mai pot!, i-a mai transmis Livia soțului ei.

Cătălin Bordea și Livia s-au căsătorit civil în 2014

În anul 2014, Cătălin Bordea și Livia au făcut cununia civilă. Cinci ani mai târziu, cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, apoi și-au celebrat dragostea în compania prietenilor și a familiei. Cei doi au avut două pereche de nași, una dintre ele fiind formată din Cosmin Nedelcu și iubita lui de la acea vreme, Dumitrița Razlog.

La nunta lui Cătălin Bordea și a Liviei au fost invitate aproximativ 80 de persoane, iar luna de miere și-au petrecut-o în Portugalia.

„Nu va fi o nuntă chiar tradiţională. O va duce tatăl ei la Altar. Rochia este foarte simplă, nu este tip sirenă, are două sau trei rochiţe, dar foarte simple. În luna de miere plecăm în Portugalia', a spus comendiatul.

Cătălin Bordea și Livia voiau să înfieze un copil

După experiența America Express, Cătălin Bordea a fost invitat în podcastul lui Nelu Cortea, acolo unde a făcut câteva declarații despre mariajul cu Livia. Actorul spunea că niciunul dintre ei nu s-ar vedea în ipostaza de părinți, însă se arăta deschis la ideea adopției.

„Nu, mulțumesc. (…) Nu cred pentru că nu suntem genul de părinte, nu știu cum să zic. N-ai cum să te pregătești, înțeleg toate teoriile astea, dar noi doi nu suntem genul care să facem asta. Ne gândeam la un moment dat, să zicem mai încolo, să înfiem un copil', a spus actorul.

De ce s-ar fi despărțit Cătălin Bordea și Livia

În ultimele zile, în presă a vuit informația potrivit căreia Cătălin Bordea și Livia s-ar fi despărțit. O sursă apropiată cuplului a susținut că ideea separării a fost inițiată de brunetă, în ciuda încercărilor actorului de a salva căsnicia. Mai mult decât atât, câștigătorul „America Express' a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a-și rezolva problemele interioare.

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm. A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar.

Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta', a spus o sursă apropiată cuplului, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton