Povestea de dragoste dintre Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu, mama fiului său: „Copilul abia se născuse când ne-am despărțit. Nu eram pregătiți...” / Au fost împreună 5 ani

.

Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu au avut o relație de cinci ani și sunt părinții unui băiat. Povestea lor de dragoste s-a consumat cu mult timp în urmă, pe vremea când erau foarte tineri, dar au rămas în relații bune de dragul copilului. Motivele separării le-a dezvăluit campionul la motociclism – le lipsea experiența de viață și conflictele începuseră să se amplifice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Pe lângă pasiunea pentru motoclism, Cătălin Cazacu s-a remarcat și prin imaginea de cuceritor. Idilele sale romantice au devenit adesea subiect de interes în presă, fiind surprins în compania unor femei atrăgătoare din showbiz-ul autohton și nu numai. Despre relația cu mama fiului său se cunosc mai puține lucruri, fiind discret în această privință.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Au fost împreună 5 ani și aveau planuri de căsătorie: „Nu mai era fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru…’


Citește și: Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Keo: au fost împreună 8 ani, și-au construit o vilă impunătoare și aveau planuri de căsătorie / Despărțirea s-a lăsat cu un scandal mediatic: „El mă înșela de un an. Am văzut pozele cu…’

Citește și: De ce a ajuns Oana Roman să facă terapie cu un psihiatru: „Făceam atacuri de panică. A reușit să-mi schimbe viața complet’

Citește și: Donald Trump l-a numit „gunoi uman' pe Sebastian Stan, actorul român care îl interpretează în filmul biografic The Apprentice: „Continuă să-și sape singur groapa, tot mai adâncă'


Povestea de dragoste dintre Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu, mama fiului său

Cătălin Cazacu a cunoscut-o pe Nicoleta Delinescu, mama fiului său, înainte să-și facă debutul în televiziune. La vremea respectivă, el participa la competiții de motociclism, având deja o carieră promițătoare în domeniu, iar se afirmase drept o cântăreață talentată de muzică populară.


„Mai și munceam pe vremea aia. Aveam și un restaurant de manele, că nu mi-e rușine. Ea cânta muzică populară. Am stat vreo doi ani împreună, după care noi ne-am despărțit, dar copilul ne-a ținut…Andrei abia se născuse. Copilul vede, în momentul de față, o relație sănătoasă. Noi i-am explicat că mami îl iubește, tati îl iubește, dar fiecare dintre noi doi, la rândul nostru, iubim pe altcineva’, a povestit campionul la motociclism în podcastul „Acasă la Măruță’.


De ce s-au despărțit Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu

După cinci ani de relație, Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu au decis să meargă pe drumuri separate. Neînțelegerile dintre ei i-au condus la această decizie, cât și faptul că erau tineri, lipsiți de experiență de viață. Separarea s-a lăsat cu scântei, pe urmă au înțeles că fericirea fiului lor este mai importantă.

„Aveam 20 de ani. Nu eram pregătiți niciunul. Sincer, mă bucur, în momentul de față, că pot să am o relație atât de ok cu mama copilului meu. Este un om pe care eu o să-l susțin toată viața. Oricând sună telefonul, nu există să nu ne ajutăm. În momentul în care te desparți, ai acea perioadă, ca în orice cuplu – voiam să ne omorâm, să ne dăm cu ceva în cap’, a mai povestit Cătălin Cazacu în același podcast.


Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu au un fiu. Andrei are 13 ani și e pasionat de motociclism

Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu păstrează o relație frumoasă de dragul fiului lor. Andrei are 13 ani, locuiește cu mama lui și e pasionat, asemenea tatălui, de motociclism.


„A ieșit campion balcanic mai devreme decât mine, la moto. Nici măcar nu știu dacă s-a moștenit. E un sport în care rămâi sărac. Dacă ești talentat la fotbal, la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, vei fi bogat. Dacă ești talentat la tenis, investesc părinții tăi, dar la un moment dat, vei fi bogat. Aici, investim noi, ca părinți, într-un viitor în care nu cred că vei fi vreodată bogat. Dar măcar să fie fericit. Tatăl meu venea cu mine la concursuri și nu se uita niciodată. Când a fost fiu-miu pe circuit și a căzut prima oară, s-au întâmplat niște chestii pe care nu le vedeam. O bombă a explodat în mine și nu știam cum să mă teleportez lângă el. Este antrenat de cel care m-a antrenat pe mine, trăiește aceeași viață’, a încheiat el.

Sursa foto: Facebook