Povestea de dragoste dintre Delia și Matteo: au fost împreună doi ani și s-au despărțit după ce artistul a fost filmat în tandrețuri cu o blondă / Detalii picante: „M-a învățat să fac dragoste”

.

Cu ani în urmă, Delia și Matteo s-au iubit cu patos, povestea lor de dragoste fiind intens mediatizată și condimentată cu zvonuri despre infidelitate. Aceștia au fost iubiți și parteneri în muzică, iar relația s-a încheiat brusc, după doi ani în care au fost constant în atenția presei tabloide. Ruptura s-a produs atunci când artistul a fost surprins de paparazzi, la braț cu o blondă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Delia și Matteo au fost un cuplu emblematic în showbiz-ul autohton. S-au iubit, au colaborat și pe plan muzical, relația lor desfășurându-se sub ochii publicului și ai presei. Povestea de dragoste s-a încheiat brusc, lăsând în urmă un ecou de intrigă și curiozitate.

Citește și: Viața lui Matteo s-a schimbat complet. Ce s-a întâmplat cu artistul


Citește și: Delia a fost confundată pe stradă cu sora ei, Oana Matache: ‘Oh, mămicule, dar ce micuță ești, la televizor pari mai mare’. Cum a reacționat artista

Citește și: George și Mădălina de la Puterea Dragostei s-au căsătorit! Imagini de la cununia civilă: ea a purtat o rochie albă, extrem de scurtă

Citește și: Cine este Eric Berinde, ispita de la Insula iubirii 2024. A trăit fără tată și a fost părăsit de iubită pentru unul dintre prietenii săi

Povestea de dragoste dintre Delia și Matteo


Delia și Matteo s-au cunoscut în 2006, într-un studio de înregistrări. Artista ar fi făcut primul pas, relația lor fiind nu doar una de dragoste, ci și o colaborare pe plan muzical. La momentul respectiv, ea era mult mai cunoscută decât cel care i-a devenit iubit.

„Eu trebuia să-i compun o piesă. Terminasem de înregistrat şi nu înţelegeam de ce tot continua să vină la studio să mai schimbăm câte ceva la melodia respectivă. Aproape că mă exasperase. Ulterior, a început să aibă gesturi din ce în ce mai tandre, să mă ia de gât, a povestit artistul potrivit eva.ro.


Delia și Matteo nu au locuit niciodată împreună

Pe parcursul relației, Delia și Matteo nu au locuit împreună, însă obișnuiau să-și petreacă nopțile fie la ea acasă, fie la el. Fiind și parteneri în muzică, aceștia erau adesea văzuți la evenimente și concerte.

Pe foștii iubiți i-a despărțit o diferența de vârstă de trei ani, artista fiind mai mare decât el. Într-un interviu mai vechi, Matteo afirma despre iubita lui: „Delia m-a învățat să fac dragoste’.

Delia, înșelată de Matteo cu o blondă?


În august 2008, Delia și Matteo au devenit protagoniștii unei adevărate telenovele. Artistul a fost filmat de paparazzi în compania unei blonde focoase, într-un club bucureștean. Simona, femeia cu pricina, a ieșit în presă cu o serie de acuzații la adresa cântărețului.

„A încercat să mă pipăie, să mă sărute şi încerca să fie tandru. Ba, chiar mi-a compus şi o poezie. I-am dat de înţeles că între noi nu poate fi nimic şi am vrut să plec. Atunci a venit în parcare după mine şi m-a implorat să rămânem toată noaptea împreună’, a declarat ea atunci.


Delia și Matteo s-au despărțit după presupusa aventură

La câteva luni distanță, în octombrie, Delia și Matteo au anunțat că povestea lor de dragoste s-a încheiat. Niciunul nu a dezvăluit motivele despărțirii, zvonindu-se că aventura artistului le-ar fi distrus relația.

„Devenisem mai mult amici decât iubiţi’, a explicat el atunci. La rândul ei, Delia a declarat că ruptura a fost invitabilă: „Am fost puţin mai matură şi am hotărât că e mai bine să ne despărţim decât să ne certăm. Nu s-a întâmplat nimic urât, ba, chiar lucrăm la noul album. Acum nu mai vreau să fim iubiţi sau să fim legaţi sufleteşte’.


Delia și Matteo nu au mai fost iubiți, nici parteneri în muzică

Relația dintre Delia și Matteo s-a încheiat oficial în 2008, după doi ani și jumătate petrecuți împreună. În prezent, artista este căsătorită cu Răzvan Munteanu, cel care i-a devenit soț în 2012.


De nouă ani, Matteo este implicat într-o relație cu Elena, dar nu au ajuns în fața altarului. Cei doi au împreună o fetiță, Mia, care a venit pe lume pe 25 ianuarie 2020.

Sursa foto: Facebook