Povestea de dragoste dintre Denisa Tănase și Cătălin Cazacu: s-au cunoscut după divorțul artistei de primul soț și au fost împreună aproape un an / Cum se înțeleg astăzi: „Eu sunt aici, ea e milionară. N-am avut...”

 Ifrim Georgiana
.

Cu ani în urmă, Denisa Tănase și Cătălin Cazacu au format un cuplu. Cei doi s-au iubit pasional și păreau făcuți unul pentru celălalt, dar relația s-a consumat în numai câteva luni. Despărțirea s-a produs fără conflicte, astfel că au reușit să păstreze relații cordiale până astăzi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Printre cuplurile uitate din showbiz-ul românesc se numără și Denisa Tănase și Cătălin Cazacu. Povestea de dragoste s-a desfășurat pe parcursul a câtorva luni și s-a încheiat în aceeași manieră în care a debutat – discret și fără vâlvă. Deși au trecut aproape opt ani de la despărțire, cei doi păstrează o relație de prietenie., situație mai rar întâlnită în peisajul monden autohton.

WhatsApp Image 2024-09-16 at 17.22.30WhatsApp Image 2024-09-16 at 17.22.30

Citește și: Povestea de dragoste dintre Sore și Mihai Bendeac: au fost împreună câteva luni și s-ar fi despărțit din cauza unor fotografii indecente / Actorul a suferit enorm: „Mi-am pierdut încrederea în femei'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Mircea și Mihaela Geoană: „În 20 de minute, m-a cucerit”. Erau studenți când s-au cunoscut

Citește și: Milionara Anca Vlad și-a însurat băiatul! Totul despre nunta de 3 milioane de euro, de la Paris, inspirată din cabaretul francez / Afacerista are o avere de peste 700 de milioane de euro

Citește și: Un alt bucătar a lăsat Antena 1 pentru PRO TV. Iosif Ștefănescu a plecat de la Chefi la Cuțite și i-a urmat pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la MasterChef

Povestea de dragoste dintre Denisa Tănase și Cătălin Cazacu

Relația dintre Cătălin Cazacu și Denisa Tănase a debutat în 2016. Cu doar un an înainte, fosta solistă de la Bambi se despărțise de primul ei soț, Cornel Brotac. Ruptura s-ar fi produs din cauza diferențelor dintre ei și a faptului că bărbatul nu era de acord cu cariera artistei.

După ce a depășit perioada dificilă a divorțului, Denisa Tănase l-a întâlnit pe Cătălin Cazacu. Povestea lor de dragoste s-a înfiripat ca urmare a unui flirt la 10.000 metri altitudine, într-o cursă spre Dubai. Cei doi postau frecvent imagini împreună, în ipostaze romantice, afișând o relație perfectă. Nu se sfiau nici să vorbească despre aspirațiile și planurile lor. De organizarea primei vacanțe s-a ocupat artista.

„Denisa va alege, unde sunt doi trebuie să fie un șef și atunci e bine ca ea să ia deciziile. Legat de vacanțe, are mult mai multă experiență decât mine, am făcut sport toată viața și am ratat vacanțele', a declarat, pentru Libertatea, Cătălin Cazacu.

„Mie îmi place foarte mult să călătoresc, practic investești în amintiri, orice altceva ți-ai cumpăra se deteriorează la un moment dat', a precizat ea.

Când s-a produs despărțirea dintre Denisa Tănase și Cătălin Cazacu

În decembrie 2016, după opt luni de relație, Denisa Tănase și Cătălin Cazacu au pus capăt relației. Despărțirea a fost provocată de incompatibilitățile dintre ei, însă au reușit să păstreze o relație de prietenie.

„Nu mai suntem un cuplu de puţin timp. După două zile cu el, stăteam trei ca să-mi revin. Suntem aici ca să-mi revin. (…). E o nepotrivire de fus orar.(…). E un om minunat pe care mă bucur că l-am cunoscut. (…). Acum ceva timp am fost bolnavă şi el a fost cu mine la medic (n.r.: nu mai formau un cuplu) (…). El face parte din viaţa mea şi toţi oamenii din viaţa mea sunt importanţi. (…) Nu ne mai împăcăm. (…)', a declarat Denisa de la Bambi în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

„Ne-am despărţit, dar suntem prieteni foarte buni. (…). Noi suntem altfel, de aceea am decis să nu e ok să continuăm cu jumătăţi de măsură şi am luat decizia asta. (…)', a spus Cătălin Cazacu în cadrul aceleiaşi emisiuni.

În ce relații sunt astăzi Denisa Tănase și Cătălin Cazacu

Deși anii au trecut, Denisa Tănase și Cătălin Cazacu continuă să păstreze o prietenie strânsă. Invitat recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, pilotul de raliuri a vorbit în termeni laudativi despre fosta lui iubită.

„Ești foarte pasionat de navigație, prin urmare dacă ai avea de plecat pe barcă timp de o lună cu o fostă de a ta pe cine ai alege?', a fost întrebarea primită de Cătălin Cazacu.

Răspunsul lui nu a întârziat: „Denisa de la Bambi. (…) Noi am și rămas foarte buni prieteni, mi se pare senzațională ascensiunea ei și tot și a reușit în ultimul timp. Nu cred că am spus-o vreodată. Povesteam noi, vorbeam și la un moment dat zice ea: Hai că aducem și noi niște parfumuri din Dubai. Eu zic că cine cumpără parfumuri în România, mai bine ne luam dronă. E adevărată asta. Desfășurarea o vezi, eu sunt aici, cu tine și mănânc d-astea, ea e milionară. Nici n-am avut noroc'.

Denisa Tănase a devenit milionară și s-a căsătorit cu Mircea Brânzei

Din 2021, Denisa Tănase este căsătorită cu Mircea Brânzei, cel care îi este și partener de afaceri. Cei doi au pus bazele unui business cu parfumuri, având buticuri în mai multe colțuri ale lumii, și ating cifre de milioane de euro.

„Ne-am cunoscut la botezul fiului lui Andrei de la Alb Negru, apoi am reintrat în contact când am aniversat 30 de ani, iar el a oferit vouchere la clinica de remodelare tuturor invitaților de la petrecerea de ziua mea. (…)

Când am simțit și realizat că acoperă golurile pe care le aveam, în sensul de completare și de a mă ajuta să mă calibrez pe un drum pe care să am mai multă încredere în mine și în lucrurile pe care le pot face. El mi-a transmis doctrina asta, conform căreia totul este posibil. Și când te descoperi pe tine într-o variantă mai bună a ta datorită omului de lângă tine, pentru mine ăsta e principalul și cel mai important semn. Este valabil și în cazul lui. Amândoi am devenit variante mai bune avându-l pe celălalt alături. Fiecare în parte a contribuit la a repara ceva ce poate nu funcționa atât de bine la celălalt. Și continuăm să facem asta', a dezvăluit artista în exclusivitate pentru VIVA!.

Cătălin Cazacu a fost logodit cu Ramona Olaru, dar s-au despărțit

La începutul lui 2023, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au pus capăt poveștii lor de dragoste, deși se logodiseră. Prezentatorul TV a cerut-o în căsătorie în timpul unei vacanțe în Grecia, însă destinul i-a condus pe drumuri separate. Blondina a lăsat să se înțeleagă că motivul despărțirii a fost infidelitatea.

„Mă întrebi dacă am suferit?! În momentul acela, îți spun că s-a rupt ceva ce nu știu dacă vreodată va mai putea fi pus la loc. (…) A fost o hotărâre a mea. A fost un moment în care eu am zis stop și acolo m-am oprit, lucru pe care n-o să-l regret niciodată. Iar singurul mod în a trece de chestia asta este doar să lași să doară. Pentru că dacă lași să doară, înveți. Am stat să doară o lună de zile în care nu m-a văzut nimeni. Am stat să doară. Da, am plâns, vrei să-ți spun că m-am tăvălit în chinuri?! Da, m-am tăvălit. Vrei să-ți spun că am stat în fund, în fața televizorului stins, ore în șir?! Da, am stat. Și a trecut!’, a declarat prezentatorul TV pentru cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton