Povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Codin Maticiuc: au fost împreună câteva luni și s-au despărțit brusc / Ani mai târziu, actorul a spus că ar fi ales-o ca soție: „Au iubit-o foarte mult ai mei”

 Ifrim Georgiana
.

Cu ani în urmă, Gina Pistol și Codin Maticiuc au format un cuplu. Relația a fost intens mediatizată, în mare parte datorită reputației de cuceritor a actorului, poreclit pe atunci „craiul de Dorobanți'. Aparițiile lor publice erau cele mai fierbinți subiecte în presa tabloidă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Gina Pistol și Codin Maticiuc au format unul dintre cuplurile emblematice ale showbiz-ului românesc. Deși povestea lor a durat doar câteva luni, cu siguranță mulți își amintesc aparițiile lor publice și farmecul care îi înconjura. Idila s-a terminat brusc și discret, iar motivele despărțirii nu sunt pe deplin cunoscute.

vebveb

Citește și: Codin Maticiuc ar fi ales-o pe Gina Pistol ca parteneră de viață, dacă nu o întâlnea pe Ana Pandeli: „Probabil că aș fi fost forțat de familie. Au iubit-o foarte mult ai mei'

Citește și: Cum se înțelege Smiley cu fostul iubit al Ginei Pistol, Codin Maticiuc: „Senzația e reciprocă'

Citește și: Cine este Iustina Loghin, concurentă la Insula iubirii 2024. Este mai tânără cu 12 ani decât iubitul ei, Cornel, și l-a cunoscut când era însurat

Citește și: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, o nouă emisiune la Pro TV după MasterChef: „Noi suntem într-o continuă competiție, în permanență, cred că și când dormim…'

Povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Codin Maticiuc

Relația dintre Codin Maticiuc și Gina Pistol a debutat în anul 2005. Povestea lor efervescentă a captat rapid atenția publicului și a fost intens mediatizată. Idila s-a consumat pe parcursul a nouă luni, sfârșindu-se la fel de repede cum a început.

Cei doi și-au asumat relația, apăreau împreună la evenimente, ba chiar Codin Maticiuc a dus-o pe Gina Pistol acasă și le-a prezentat-o părinților. Pentru context, actorul era cunoscut atunci drept băiat de bani gata și cuceritor de meserie. Fosta lui iubită abia debutase în televiziune și dorea să se afirme.

Gina Pistol și Codin Maticiuc s-au despărțit în discreție

Despărțirea dintre Gina Pistol și Codin Maticiuc a fost una discretă, fără a fi dezvăluite public motivele. Relația s-a consumat două nouă luni, deși păreau o pereche potrivită și se afișau constant împreună.

„În relații, când simțeam că ceva nu e ok, că nu mai sunt împlinită ca om, nu mai stăteam. Plecam, iar oamenii ziceau: ‘Săraca Gina, a lăsat-o’. De cele mai multe ori, eu am plecat, pentru că nu eram bine. Niciodată nu am fost lăsată. Nu ai cum să lași un om ca mine, lăsând modestia de o parte.

Eu sunt și mamă, și iubită, și partener. Eu întotdeauna eram femeia părăsită, în toate poveștile mele de iubire. Din toate relațiile ieșeam părăsită. ‘Săraca Gina n-are noroc în dragoste.’ Ieșeam șifonată fără nicio vină și că ‘Gina Pistol vânează băieți cu bani.’ Cu ce am rămas de pe urma lor? Cu vacanțe', a povestit prezentatoarea TV despre fostele relații în podcastul „Fain & Simplu'.

Codin Maticiuc ar fi ales-o pe Gina Pistol ca soție

Invitat anul trecut în emisiunea lui Cătălin Măruță, Codin Maticiuc a spus că ar fi ales-o pe Gina Pistol ca parteneră de viață, dacă nu o cunoștea pe Ana Pandeli, mama copiilor săi.

„Dacă nu o cunoșteai pe Ana și ai fi putut să alegi o singură femeie cu care să îți petreci tot restul vieții, din tot ceea ce a însemnat trecutul tău, cu cine ți-ai fi petrecut tot restul vieții?', l-a întrebat Cătălin Măruță pe actor.

„Probabil că aș fi fost forțat de familie să o aleg pe Gina Pistol. Au iubit-o foarte mult ai mei. Din toate fetele din trecut, pe ea au apreciat-o cel mai mult', a explicat Maticiuc.

Codin Maticiuc și Gina Pistol și-au refăcut viața alături de alți parteneri

De mai mulți ani, Codin Maticiuc formează un cuplu cu Ana Pandeli. Anul trecut, cei doi s-au căsătorit civil, dar au ținut marele eveniment secret. Din rodul iubirii lor au rezultat două fiice – Ilinca și Smaranda. Partenera lui mai are un fiu din relația anterioară.

Pe 27 mai 2023, Smiley și Gina Pistol au devenit soț și soție, după șapte ani de relație. Josephine, în vârstă de trei ani, este fetița născută din povestea lor de dragoste.

La aproape două decenii de la despărțire, Codin Maticiuc și Gina Pistol păstrează relații bune. Mai mult, actorul este prieten bun cu Smiley, după cum a dezvăluit chiar el.

 „Am rămas prieten cu toate. Mai mult, sunt foarte bun prieten și cu Smiley, care este combinat acum cu Gina. Dar, păstrez legătura și cu Anna Lesko. Mi se par niște oameni extraordinari, iar senzația e reciprocă', a spus Codin Maticiuc pentru cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton