Povestea de dragoste dintre Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer. Au fost căsătoriți 13 ani, au un fiu și au divorțat cu scandal: „Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu el. Minte că l-a cunoscut...”

.

Laurențiu Reghecampf și prima lui soție, Mariana Pfeiffer, au fost căsătoriți timp de 13 ani. Din povestea lor de dragoste a rezultat un fiu, pe nume Luca, care nu i-a călcat pe urme antrenorului, ci s-a afirmat în lumea afacerilor. Mariajul părinților săi a fost presărat cu momente de bucurie, dar și cu încercări grele, având în vedere că au pierdut o fiică imediat după naștere. Analis Cristina ar fi avut astăzi aproximativ 27 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Mariana Pfeiffer este prima soție a lui Laurențiu Reghecampf. Au fost căsătoriți timp de 13 ani și sunt părinții unui băiat, Luca, astăzi în vârstă de 23 de ani. După divorț, antrenorul s-a recăsătorit cu Anamaria Prodan, iar fosta lui soție și-a continuat viața în Germania. Și ea a ajuns din nou în fața altarului alături de un afacerist.

WhatsApp Image 2024-10-18 at 14.47.08 (1)WhatsApp Image 2024-10-18 at 14.47.08 (1)

Citește și: Povestea de dragoste dintre Smiley și Laura Cosoi: s-au îndrăgostit pe platourile de filmare și au fost împreună 5 ani / Motivul despărțirii: „A zis că el nu se însoară. Atunci a intervenit Cosmin și…'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Au fost împreună 5 ani și aveau planuri de căsătorie: „Nu mai era fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru…'

Citește și: Anamaria Prodan, reacție acidă după ce s-a spus că Ronald Gavril o înșală, că are amantă în America: „Este hilar! Este frustrarea prea mare și la Reghecampf'

Citește și: Cum s-au îmbrăcat mamele cuplului Theo Rose – Anghel Damian la nunta lor. Soacra mică și soacra mare au avut ținute atipice / Monica Munteanu și soțul ei au ținut lumânările de cununie

Povestea de dragoste dintre Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer

Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer s-au iubit mai bine de un deceniu. Pe 15 martie 2001, cei doi au fost binecuvântați cu un băiat, Luca, care este însurat și derulează afaceri profitabile. Foștii soți au mai avut o fiică, pe Analis Cristina, care a murit, din nefericire, la doar un an după ce se născuse. O malformație cardiacă i-a curmat viața.

​„Eram și foarte tânăr, dar mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente dificile, mai ales că era familia, fosta soție, toată lumea a trăit totul la o intensitate foarte mare. Eu, atunci, eram jucător la Steaua, aveam mai multă libertate să pot să plec din mediul ăla. Trebuia să mă duc la muncă, trebuia să gândesc pozitiv.

Eu cred că am trecut mult mai repede peste momentul ăla, dar, în inima și sufletul meu, a fost o tragedie foarte mare, mai ales că ne obișnuisem deja cu Analis', a spus Reghecampf, în urmă cu ceva timp.

Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer

În iunie 2008, Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer au semnat actele de divorț. S-a zvonit că apariția Anamariei Prodan în viața antrenorului a produs ruptura dintre el și prima soție. Impresara și-a propria versiune cu privire la aceste acuzații. Când l-a cunoscut pe fostul ei partener, știa că este divorțat și că rupsese legăturile cu mama lui Luca.

„Noi suntem împreună de 15 ani și ceva. Eu știam că este divorțat și nu are niciun fel de legătură cu Mariana Reghecampf, după care am aflat că erau separați de foarte multă vreme, dar nu divorțaseră. Au divorțat, într-adevăr, cu mare scandal la vremea respectivă pentru că nu a vrut să îi lase nimic. Îi luase și ei tot. Atunci, în ani am înțeles problema.

Repet, eu eram o femeie îndrăgostită. Am ajutat-o foarte mult pe Mariana pentru că el nu a vrut să îi lase nimic. Într-adevăr, nu știu dacă Mariana o să povestească vreodată, eu m-am întâlnit cu ea, am întrebat-o ce are nevoie, ce vrea pentru că ei doi nu puteau comunica.

S-au războit foarte tare. Era, cumva, firesc să cășune pe mine dar nu avea ce să spună de mine! (…) Eram Anamaria Prodan și atunci era altceva. Acesta este caracterul lui Laurențiu. Exact cum spune și Mariana, așa a făcut și cu ea, identic', a declarat Anamaria Prodan pentru ego.ro.

Mariana Pfeiffer: „A avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele'

Mariana Pfeiffer a negat afirmațiile Anamariei Prodan. Potrivit acesteia, fostul ei soț, fotbalist la vremea respectivă, o înșelase, în mod repetat, cu cea care i-a devenit soție ulterior.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă', a declarat Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro.

Laurențiu Reghecampf a divorțat cu scandal de Anamaria Prodan. Are o relație cu Corina Caciuc

După divorțul de prima soție, Laurențiu Reghecampf s-a recăsătorit cu Anamaria Prodan. Cei au înaintat actele de divorț în toamna anului 2022, după o căsnicie de 14 ani, și au fost implicați în ample și numeroase scandaluri. Bebeto, fiul lor de 16 ani, a rămas în grija impresarei după separarea părinților.

În prezent, Laurențiu Reghecampf este implicat într-o relație cu Corina Caciuc. Din povestea lor de dragoste au rezultat doi băieți – Liam (în vârstă de doi ani) și mezinul Landon (care a venit pe lume în primăvara acestui an).

„Eu sunt romantic! Am dus-o la restaurant, i-am dat niște creveți d-ăia mari în Dubai. Și i-am zis: ‘Uite, am comandat ceva să mâncăm, sunt cei mai buni creveți. De-ale mele, prostii. Și îmi spune ea: ‘Erau patru, tu ai mâncat trei, eu am mâncat unul, eram moartă de foame. Îmi era o foame de nu mai vedeam. Și tu ai zis: Eu m-am săturat, nu mai mâncăm nimic.

Am mâncat eu trei. ‘Eu m-am săturat, nu mai mănânc nimic. Tu mai vrei ceva?. Și normal, ce putea să zică? ‘Nu! Mereu îmi spune, când mâncăm creveți: ‘Patru? Mănânci tu trei, te-ai săturat și apoi nu mai mâncăm nimic. Aveam niște prieteni comuni, ne-am întâlnit, i-am scris, am vorbit, a fost și ziua ei. S-au legat lucrurile. A fost să fie. Întotdeauna când se întâmplă lucruri de genul ăsta, trebuie să fie un culoar. Trebuie să se întâmple ceva.

În primul rând, libertatea pe care o aveam eu. Faptul că eu eram singur, Anamaria nu stătea cu mine, din motivele ei, pe care nu le spunem. În fine, nici nu mă interesează. Faptul că s-au legat toate lucrurile astea așa, există un motiv. Și eu întotdeauna zic că lucrurile astea vin de undeva. Ca să poți să ai relație așa puternică și ca toate lucrurile să meargă în direcția care trebuie, trebuie să fie… așa a fost să fie', a spus Laurențiu Reghecampf pe YouTube, la podcastul lui Bursucu.

Mariana Pfeiffer și-a continuat viața în Germania și e căsătorită

După divorț, Mariana Pfeiffer și-a continuat viața în Germania, fiind foarte discretă. E căsătorită cu un afacerist din 2011, însă postează foarte rar imagini pe rețelele de socializare.

Mariana Pfeiffer apare foarte rar în public, preferând să stea departe de privirile curioșilor. Cu toate acestea, la cel mai important eveniment din viața fiului său, a ales să participe fără ezitare, captând atenția tuturor prin eleganța și rafinamentul său.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton