Povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Au fost împreună 5 ani și aveau planuri de căsătorie: „Nu mai era fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru...”

.

Lidia Buble și Răzvan Simion au format un cuplu timp de cinci ani. Relația a fost considerată, de la început, una controversată, deoarece matinalul de la Antena 1 era încă însurat în momentul în care s-au cunoscut. Deși toată atenția mediatică era îndreptată asupra lor, au trăit o poveste de dragoste discretă și nu au dezvăluit public motivele separării.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Cu ani în urmă, Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul autohton. Relația s-a desfășurat pe parcursul a cinci ani, timp în care au trăit clipe frumoase, dar și momente dificile care le-au pus la încercare legătura. Decizia de a merge pe drumuri separate a fost una discretă, fără vâlvă sau dispute publice, lăsând în urmă o poveste frumoasă.

simion & lidia casatoriesimion & lidia casatorie

Citește și: Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Keo: au fost împreună 8 ani, și-au construit o vilă impunătoare și aveau planuri de căsătorie / Despărțirea s-a lăsat cu un scandal mediatic: „El mă înșela de un an. Am văzut pozele cu…'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu. Au fost căsătoriți un an și au pierdut un copil: „Am descoperit că sunt însărcinată în perioada divorțului'

Citește și: Eros Ramazzotti s-a despărțit de Dalila Gelsomino. Cum explică tânăra separarea: „Nimeni nu te avertizează despre cum e să fii pe buzele tuturor”

Citește și: Cătălin Cazacu are o nouă iubită, la aproape doi ani după despărțirea de Ramona Olaru: „Acum sunt foarte bine și mă bucur că spun asta. Nu mă văd lângă o femeie care…'

Povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a stârnit controverse de la început. La vremea respectivă, artista abia se lansase în muzică și a fost acuzată că l-a despărțit pe matinalul de la Antena 1 de prima soție. El și Daiana Simion, cea care i-a oferit doi copii, au divorțat oficial în 2015, după o căsnicie longevivă.

„Mă retrăgeam dintr-o relație care a durat mult, de pe urma căreia am doi copii senzaționali (Ianca, 12 ani, și Tudor, 8 ani). Se produsese o ruptură din care nu am putut să ieșim niciunul dintre noi. Și, așa cum se întâmplă în poveștile frumoase de dragoste, atunci a apărut Lidia, care mi-a completat un gol și mi-a redat aripile care mi se rupseseră. Nu mai zburam de mult, mergeam mai mult pe jos și aveam nevoie să mă ridic.

Ne-am cunoscut, întâi la mine în emisiune, apoi la concerte prin țară, și am continuat pas cu pas. Nu a fost ceva fulgerător, în care să închidem toate ușile în urma noastră. A fost o perioadă de tatonare, în care eu primeam zilnic confirmări că ea e ce trebuie pentru mine. Că pot să îmi câștig dreptul de a fi din nou fericit, ca orice om pe lumea asta.

Și Lidia, cu tinerețea ei, mi-a arătat că poate să-mi dea ce-mi lipsește: liniște, înțelegere, apreciere, valorizare, empatie, grijă față de cel de lângă tine, cu care împarți un mic dejun senzațional (nu englezesc!). Chiar dacă bărbații încearcă să pară mai duri, vor aceleași lucruri ca și femeile. O măsură a valorii transpusă în gesturi mici. E important că ne-am umplut unul altuia niște goluri, pentru că asta căutăm cu toții: să ai un plin, un tot', povestea Răzvan, pentru unica.ro, în 2016.

Lidia Buble a fost cerută în căsătorie de Răzvan Simion

După aproximativ doi ani de relație, Lidia Buble a fost cerută în căsătorie de Răzvan Simion. Nu a fost vorba despre o logodnă oficială, însă intențiile celor doi erau cât se poate de serioase.

„El mi-a spus de mai multe ori, dar nu a avut loc cererea oficială. Se întâmpla seara, la o cină, când ieşeam în oraş. Îmi mai spunea: „Auzi, vrei să fii soţia mea?’. Da, la cină, nu aşa oficial’, a declarat Lidia pentru VIVA!.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după 5 ani

Deși păreau potriviți unul pentru celălalt, Lidia Buble și Răzvan Simion au ajuns, după cinci ani, la despărțire. Motivele separării nu au fost dezvăluie de niciunul dintre ei, preferând să păstreze discreția asupra detaliilor personale.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept', a fost mesajul prin care Răzvan Simion a anunțat despărțirea.

Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana Răducan

Ulterior, Răzvan Simion și-a refăcut viața cu Daliana Răducan, cea care i-a devenit soție vara aceasta. Partenera matinalului este arhitectă de profesie și îi desparte o diferență de vârstă de 10 ani.

„Din fericire, nu avem motive reale de ceartă, însă există anumiți factori în viața noastră care ne fac să ne ciondănim uneori. Dacă muncim mult fără să mâncăm, dacă suntem nedormiți sau avem presiunea anumitor proiecte, există șanse să devenim arici. Partea bună este că nu se prea întâmplă simultan, așa că ne-am dezvoltat obișnuința de a ne menaja atunci când vedem că celălalt e obosit. Să nu apeși accelerația atunci când celălalt este la capătul puterilor este o adevărată virtute', au declarat cei doi, în septembrie 2024, pentru VIVA!.

Lidia Buble este într-o relație cu Horațiu Nicolau

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a încercat să-și refacă viața amoroasă de mai multe ori. În final, artista și-a găsit liniștea în brațele afaceristului Horațiu Nicolau, în vârstă de 63 de ani.

„O să pot să răspund cam același lucru. Iubirea necondiționată, respectul, încrederea pe care mi-o oferă. Astea sunt cele trei lucruri la care eu țin foarte mult și cred că fără aceste trei nu prea se poate clădi o relație frumoasă. Așa că eu am fost binecuvântată și le am pe toate', a spus artista, în mai 2024, pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton