Povestea de dragoste dintre Liviu Vârciu și Cătălina Grama, alias Jojo: urmau să se căsătorească, dar actrița a călcat strâmb / Detalii picante: „Trebuia să ne cunune Horia Brenciu. M-a înșelat și...”

 Ifrim Georgiana
.

Cu ani în urmă, Liviu Vârciu și Cătălina Grama (alias Jojo) au format un cuplu. S-au logodit, și-au ales nașii de nuntă și nu mai rămânea decât un pas până la căsătorie. Infidelitatea actriței a fost motivul pentru care relația lor s-a încheiat brusc, lăsând în urmă o poveste de iubire neîmplinită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Probabil mulți nu își amintesc că, la începutul anilor 2000, Liviu Vârciu și Jojo (Cătălina Grama) au format un cuplu. Relația lor a fost una intensă, plină de pasiune și de planuri de viitor. Deși trebuiau să se căsătorească, povestea lor de iubire s-a încheiat brusc, după ce actrița i-a trădat încrederea celui care îi era logodnic atunci.

jo12jo12

Citește și: Cum se înțelege Jojo cu Paul Ipate, după 10 ani de relație: 'Am trecut prin foarte multe împreună. Nu ne-am plictisit' Ce spune actrița despre copiii ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Cătălina Grama, alias Jojo, fără machiaj. Actrița nu și-a făcut nicio intervenție estetică până la 42 de ani: „Țin foarte mult la expresivitatea mea'

Citește și: Cât au cheltuit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe o masă de prânz, în vacanța din Corfu: „Uitați ce a comandat soțul, iar fetele paste. Cel mai scump a fost al nostru, în total…'

Citește și: Ce apreciază David Popovici cel mai mult la iubita lui, Taisia. Campionul are doar câțiva prieteni: „Nu e nevoie decât să înțeleagă și deja asta mă face pe mine să mă simt mai bine. Am perioade în care petrec prea mult timp cu mine și nu întrețin relațiile pe care le am”

Povestea de dragoste dintre Liviu Vârciu și Cătălina Grama, alias Jojo

Liviu Vârciu și Jojo s-au iubit pătimaș în anii 2000, o perioadă de câteva luni. La vremea respectivă, aceștia erau văzuți adesea împreună și erau de nedespărțit. Chimia dintre ei era puternică, iar mulți erau convinși că vor ajunge în fața altarului.

Pentru context, Liviu Vârciu activa atunci în trupa L.A. și era printre cei mai sexy cântăreți din România. Fosta lui iubită, Cătălina Grama, se lansase ca interpretă de muzică ușoară.

Un moment memorabil al relației lor a fost atunci când au apărut ca soț și soție, la o prezentare de modă. Ea era îmbrăcată în mireasă, el în mire, și parcă destinul urma să se adeverească, căci s-au logodit la scurt timp după aceea.

Liviu Vârciu și Jojo au fost logodiți

Liviu Vârciu a mărturisit că a iubit-o mult pe Jojo, cea care i-a devenit și logodnică în timpul relației. Horia Brenciu trebuia să le fie naș de nuntă, însă relația s-a destrămat din cauza infidelității actriței. El a fost nespus de rănit și, în ciuda sentimentelor puternice pe care le avea, nu a putut s-o ierte. Așa s-a încheiat o poveste de iubire care părea să fie predestinată unui final fericit.

„Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi să ne cunune Horia Brenciu. În 2000 am cerut-o de soţie. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult. Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta.

Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit!', a mărturisit Liviu Vârciu, în urmă cu ceva timp, pentru wowbiz.ro.

Liviu Vârciu și Jojo și-au refăcut viața cu alți parteneri

Timpul a trecut, iar foștii iubiți și-au refăcut viața alături de alți parteneri. De mai bine de 7 ani, Liviu Vârciu se iubește cu Anda Călin, iar din relația lor au rezultat doi copii frumoși. Cei doi vorbesc de multă vreme despre nunta lor, dar nu au făcut vreun anunț încă.

Cu 9 ani în urmă, Jojo a început o relație cu Paul Ipate. Anul acesta au decis să se căsătorească. Nunta au făcut-o în Italia, regiunea Puglia, într-un decor de-a dreptul spectaculos.

„M-am îndrăgostit iremediabil de Italia anul trecut când am făcut cu Paul o escapadă în Puglia. Atunci am știut și am simțit că va fi locul în care ne vom căsători. Pasta, vino e amore! Cam așa a fost atmosfera la nuntă!

S-a râs și s-a dansat mult, chiar și în picioarele goale și i-am mulțumit lui Dumnezeu că mi-am văzut toată familia în locul acesta care e un mic paradis. (…) Am fost în raiul iubirii și al veseliei pentru trei zile', a povestit Jojo, după ce a făcut pasul cel mare, pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton