Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil: au fost împreună șase ani și s-au despărțit după mutarea ei în Monaco / Detalii neștiute: „Am început relația înainte ca Mihaela să divorțeze”

 Ifrim Georgiana
.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au trăit o poveste de dragoste timp de șase ani, intens dezbătută și controversată. Ea ar fi fost cea care și-a dorit despărțirea, apoi s-a stabilit în Monaco și a început o viață nouă. Chiar și după încheierea relației, cei doi au rămas în relații bune, adresându-și cuvinte de laudă cu fiecare ocazie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Printre cuplurile uitate din showbiz-ul românesc se numără și Mihaela Rîdulescu și Dani Oțil. Povestea de dragoste s-a desfășurat pe parcursul a șase ani și a fost intens mediatizată. Multă lume nu le-a dat viață lungă împreună, din pricina diferenței de vârstă – ea este cu 11 ani mai mare decât el. Paradoxal, despărțirea s-ar fi produs tocmai în momentul în care se discuta despre o posibilă căsătorie.

sbrnsbrn

Citește și: Povestea de dragoste dintre Andreea Raicu și Tudor Chirilă. Au fost împreună 5 ani, dar s-au despărțit de mai multe ori: „A fost o relație extrem de tumultuoasă'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Denisa Tănase și Cătălin Cazacu: s-au cunoscut după divorțul artistei de primul soț și au fost împreună aproape un an / Cum se înțeleg astăzi: „Eu sunt aici, ea e milionară. N-am avut…'

Citește și: Alex Bodi, surprins în compania unei cântărețe din Bulgaria. Cum au petrecut împreună și cine este Aria Tsvetkova

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Radu Coșarcă, fostul prezentator de la Antena 1. A plecat din presă după 20 de ani de activitate

Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au cunoscut personal pe data de 2 iulie 2008, când vedeta a venit la emisiunea Neatza pentru a vorbi despre spectacolul pirotehnic „Bucharest Golden Nights', pe care l-a regizat. De la această întâlnire și până la debutul unei povești de dragoste a fost doar un singur pas, în ciuda faptului că Mihaela era încă măritată cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

„Recunosc că am început relația înainte ca Mihaela să divorțeze. Dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de pași ca să fim împreună. Pot spune că Mihaela a vâslit în barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba', a mai spus Dani Oțil în emisiunea „Conferință de presă'.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu. Zvonuri despre o cerere în căsătorie

În presa tabloidă, la vremea respectivă, s-a zvonit că Dani Oțil ar fi cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu. Ea l-ar fi refuzat și nu a mai durat mult până au anunțat despărțirea, în anul 2014. Despre o posibilă separare se vorbea de mai multă vreme, în special după mutarea acesteia în Monaco.

Ulterior, Mihaela Rădulescu a negat speculațiile conform cărora Dani Oțil ar fi cerut-o de soție, precizând că nu au existat niciodată discuții referitoare la căsătorie.

„Niciodată. Nici nu s-a iscat discuţia asta şi nici nu va fi cazul. Eu am bifat capitolul ăsta şi nu cred că mai e cazul', a declarat Mihaela Rădulescu în emisiunea „La Măruță'.

„Nu ne-am despărțit cu uși trântite'

După despărțire, Dani Oțil a scris un amplu mesaj pe Facebook, precizând că decizia a fost comună. El a clarificat că nu a fost părăsit pentru un alt bărbat, făcând probabil referire la Felix Baumgartner, care a devenit ulterior partenerul Mihaelei Rădulescu.

„Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor „pretendente' imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmplă cu vreme multă în urmă, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Și a continuat mesajul.

„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfarşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă „doamna mea' arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul „TE IUBESC!', a mai scris Oţil pe Facebook.

Mihaela Rădulescu și-a refăcut viața cu Felix Baumgartner

Din 2014, Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu Felix Baumgartner. Pe celebrul parașutist l-a cunoscut atunci când i-a luat un interviu pentru PRO TV. A urmat o invitație la cină, iar de atunci își scriu povestea de dragoste. Cei doi nu sunt căsătoriți și nu au dat de înțeles că vor face acest pas.

 „Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!', a declarat Mihaela Rădulescu în emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV.

Dani Oțil e căsătorit cu Gabriela Prisăcariu și are un fiu

Pe 15 mai 2021, Dani Oțil s-a căsătorit civil cu Gabriela Prisăcariu, iar în luna septembrie a aceluiași an au devenit părinții unui băiețel, Tiago. Nunta și cununia religioasă au avut loc în vara anului trecut.

„Mie îmi place să fiu organizată, să știu dinainte, să-mi planific tot. Am stabilit lucrul acesta: trebuie să avem câteva zile, o dată la ceva timp, numai pentru noi doi. Atâta vreme cât avem o bonă, avem bunici, deci copilul este pe mâini nu că bune, foarte bune, trebuie să ne permitem luxul ăsta, să plecăm doar noi doi. Cred că este foarte important pentru cuplu să te reconectezi așa o dată la ceva timp', a declarat soția prezentatorului TV, în cadrul unui interviu acordat pentru Ciao.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton