Povestea de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Pepe: de la prima întâlnire, la aventura brunetei cu Tudy și divorțul cu scandal / Detalii picante: „L-am înșelat. Când mi-am dat seama că îl iubesc, era prea târziu”

 Ifrim Georgiana
.

Oana Zăvoranu și Pepe au format, în urmă cu ani de zile, unul dintre cele mai mediatizate și excentrice cupluri din showbiz-ul românesc. Mulți nu credeau că vor rămâne împreună, dar s-au căsătorit și au rămas emblematici în peisajul monden. Divorțul lor s-a produs cu mare scandal, în 2011, când artistul și-a acuzat soția de infidelitate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Printre cuplurile emblematice din România se numără și Pepe și Oana Zăvoranu. Cei doi au fost în centrul atenției timp de ani de zile, povestea lor de dragoste fiind marcată de controverse și episoade dramatice. Chiar dacă au trecut 12 ani de când au divorțat, detaliile trecutului lor rămân relevante în istoria showbiz-ului românesc.

zavo21zavo21

Citește și: Cum a reacționat Oana Zăvoranu după ce Pepe a spus că Raluca Pastramă l-a înșelat în timpul căsniciei: 'Este un subiect…' Ce a povestit artistul / EXCLUSIV

Citește și: Oana Zăvoranu îl atacă pe Pepe, după ce artistul a spus că nu mai vrea să fie asociat cu Raluca Pastramă: „El știa ce a luat și e urât din partea lui să vorbească despre asta'

Citește și: Cine este Simona Butură de la Insula iubirii 2024. Și-a cunoscut iubitul pe Instagram și lucrează ca tehnician de unghii

Citește și: Nadia Comăneci, gest impresionant pentru gimnasta Sabrina Voinea, după ce TAS i-a refuzat contestația: „Eu îi dau medalia mea de bronz de la Montréal! A făcut un exercițiu fenomenal”

Povestea de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Pepe

Relația dintre Oana Zăvoranu și Pepe a durat aproximativ opt ani. Cei doi s-au cunoscut în 2000, pe vremea când ea lucra la TVR 2, iar artistul a fost invitat la show-ul pe care îl modera, „Vară pentru doi'.

Chimia dintre ei a fost puternică, astfel că Pepe nu a părăsit platoul până nu au făcut schimb de numere de telefon. S-au întâlnit de câteva ori și au legat o prietenie, având să devină un cuplu mult mai târziu.

Relația de iubire a debutat în 2004. În vara acelui an, Oana Zăvoranu s-a mutat în apartamentul lui Pepe și vorbeau despre posibilitatea de a deveni părinți: „Eu îmi doresc un băiat năzdrăvan și șmecher', spunea ea atunci.

Oana Zăvoranu și Pepe s-au căsătorit în secret

În toamna lui 2006, actrița a devenit, legal, soția lui Pepe. Cununia civilă a avut loc în secret, iar martori au fost doar prietenii apropiați, nu și părinții celor doi. Petrecerea a fost restrânsă și s-a desfășurat la un restaurant din București. În ziua cea mare, Oana Zăvoranu a purtat o ținută obișnuită. Cererea în căsătorie a venit tot într-un moment neașteptat.

„Îmi pare rău. Așa a fost să fie. Poate câte odată trebuie să trecem de la extaz la agonie și de la agonie a extaz pentru a ne întări și a ști să apreciem momentele frumoase atunci când le trăim. Făcând o comparație, fără să vreau, observ cât de modest a fost totul la noi, față de fastul evenimentului de ieri. M-a cerut în căsătorie printr-un  SMS, într-o dimineață. I-am răspuns la mesaj, 'da'. M-a sunat apoi și mi-a spus să-mi trag o pereche de blugi pe mine și să cobor că vrea să-mi arate ceva. Asta s-a întâmplat', a descris Oana cununia ei civilă cu Pepe.

Primele probleme din căsnicie

Primele semne că mariajul se destramă au apărut la finalul lui 2010. Oana Zăvoranu a fost fotografiată de paparazzi în compania unui bărbat misterios, la o oră târzie din noapte. Actrița s-a apărat și a susținut că era vorba de o întâlnire de afaceri, soțul ei aflându-se la o cafenea alăturată.

„Eu nu am avut nimic de ascuns, mi-am parcat mașina în fața cafenelei, deci nu am avut niciun moment gândul să mă feresc. Pepe știa unde sunt, era la 300 de metri de cafenea, am vorbit cu el la telefon', s-a scuzat ea atunci.

Tudor Ionescu este politicianul alături de care a fost surprinsă Oana Zăvoranu: „Îl cheamă Tudi și este un prieten de-al meu, care a plecat în Belgia. Lucrează în Parlament, își dorește să aibă o carieră în politică. Este un om foarte deștept și manierat'.

Pepe s-a mutat de acasă, iar ea a recunoscut că l-a înșelat

Câteva luni mai târziu, Pepe s-a mutat de acasă și susținea că are dovezi care să ateste relația extraconjugală a Oanei Zăvoranu cu Tudor Ionescu.

„100% adevărat că Oana m-a înșelat cu Tudy. De o bună perioadă de timp am aflat că are pe altcineva, am avut curajul și tăria să stau cu ea în casa, ca să strâng toate probele necesare. Fac asta pentru că nu a vrut să plece de bunăvoie, în liniște', spunea artistul atunci.

„L-am înșelat. Am început să îl simt pe Pepe ca pe fratele meu. Nu mai era dragostea de iubit, de soț, era de frate. Nu am reușit să gestionez situația. Am avut apoi o perioadă de coșmar, dar era tardiv să mai fac ceva. Îmi dădusem seama că am greșit. Când mi-am dat seama că îl iubesc, era prea târziu', a recunoscut actrița în 2012, potrivit libertatea.ro.

Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat cu scandal

În 2011, după o căsnicie de cinci ani, Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat, chiar de ziua ei de naștere. Separarea s-a lăsat cu scandal și cu acuzații de infidelitate. În ziua în care au semnat actele de divorț, artistul a întâmpinat-o pe fosta lui soție cu un buchet de flori, fiind aniversarea de 38 de ani a acesteia.

„I-am luat 39 de trandafiri albi şi un tort. Aşa am obişnuit-o pe Oana în fiecare an când era ziua ei. Nu am făcut astăzi o excepţie. Rămânem amici, sper să fie fericită şi să nu se mai enerveze, că nu îi stă bine. Ea e frumoasă când e veselă', a spus atunci artistul.

Oana Zăvoranu și Pepe, relații tensionate și după divorț

Chiar și după divorț, Oana Zăvoranu și Pepe au continuat să se atace prin intermediul presei. Artistul s-a recăsătorit cu Raluca Pastramă, cea care i-a oferit două fiice, însă au divorțat în 2020. S-a zvonit că tot infidelitatea a distrus și acest mariaj.

Ulterior, Pepe și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody, iar mama fiicelor lui s-a căsătorit cu Ibrahim Ibru. Aceștia din urmă sunt în proces de divorț, Raluca Pastramă începând o relație cu Dorian Iulian Aitean, fost polițist.

După ce au apărut în presă aceste informații, Pepe a răbufnit și a cerut să nu mai fie asociat cu fosta soție. Oana Zăvoranu a sărit atunci în apărarea Ralucăi Pastramă.

„Nu am să o atac pe Raluca. Oricât am zis de ea, femeia a fost super ok și nu a zis nimic de mine. I-a dat lecții fata asta! Femeia nu a zis nimic de mine și m-a surprins, pentru că putea să răspundă urât și eu nu am cum să mă întorc acum să comentez, pentru că e viața fiecăruia și nu mă privește.

De ea nu am să zic nimic, să fie sănătoasă, să facă ce vrea, dar de domnul Pepino zic doar atât, Dumnezeu nu doarme și nu rămâne niciodată dator. Să nu mai enumere iubiții sau soții Ralucăi, să nu îl mai frece grija de Raluca pe el și de ce foști a avut ea. Pe el să îl frece grija de situația lui actuală. El știa ce a luat și e urât din partea lui să vorbească despre asta', a declarat Oana Zăvoranu pentru Cancan.

Oana Zăvoranu, la un pas de divorț de Alex Ashraf

După divorțul de Pepe, Oana Zăvoranu l-a cunoscut pe Alex Ashraf, cel care i-a devenit soț în 2013. La sfârșitul anului trecut, cei doi au fost la un pas de divorț, actrița acuzându-și soțul că a înșelat-o și i-a cheltuit banii cu amanta. Nu a durat mult până când s-au împăcat.

„Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț. Doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat se împacă și trec peste orice popas.’, a declarat Alex Ashraf la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton