Povestea de dragoste dintre Pepe și Dana Gheorghe: s-au cunoscut la un concert al artistului și au fost împreună trei ani / Motivul despărțirii: „Fără să ne certăm, fără scandaluri”

.

Cu ani în urmă, Pepe și Dana Gheorghe au trăit o relație pasională și intens mediatizată. Chimia dintre ei era puternică și păreau să fie perechea perfectă, însă, ca în cazul multor povești de dragoste, timpul și circumstanțele și-au spus cuvântul. Timp de trei ani, au mers împreună pe același drum, dar în cele din urmă, despărțirea a fost inevitabilă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Pepe are un trecut amoros destul de tumultuos, relațiile sale fiind de notorietate. Una dintre primele mari iubiri ale artistului a fost Dana Gheorghe. A iubit-o enorm și ar fi fost în stare să-i pună lumea la picioare, însă fericirea a durat doar trei ani. Povestea lor s-a consumat înainte ca Pepe s-o cunoască pe Oana Zăvoranu.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu: s-au logodit în secret, însă actorul ar fi avut o aventură cu o colegă de filmare / Detalii neștiute: „Pentru mine a fost primul bărbat’


Citește și: Povestea de dragoste dintre Alain Delon și Rosalie van Breemen, singura femeie care l-a părăsit: „A fost o relație pasională și furtunoasă’ / Au fost împreună 15 ani și au doi copii

Citește și: Ultima dorință a lui Alain Delon: „Vreau să fiu înmormântat printre câinii mei'. Detalii despre funeraliile marelui actor francez

Citește și: Paul al României, primul interviu după extrădarea din Malta: „Nu sunt obișnuit să fiu arestat. Mi-e foarte rușine de ceea ce a făcut România'


Povestea de dragoste dintre Pepe și Dana Gheorghe

Pepe și Dana Gheorghe s-au cunoscut în anul 2000, la unul dintre concertele artistului. Atracția a fost magnetică, iar cei doi au trăit, timp de trei ani, o poveste de dragoste pasională. Păreau să fie perechea perfectă, dar, în ciuda intensității sentimentelor, destinul a avut alte planuri.

„Avem o relație modernă, ne distrăm împreună, ieșim împreună, avem încredere unul în celălalt. (…) Îmi place să comunic cu prietena mea, nu să mă păcălească și să-mi spună că a fost la pâine, în timp ce ea era cine știe pe unde. În principiu, merg pe încredere! Pentru mine este de ajuns o păcăleală de genul acesta ca să fac urât. În relația cu Dana, discuții de genul acesta au fost la început, în primele șase luni, până ne-am cunoscut, până ne-am testat unul pe altul’, spunea artistul despre relația cu Dana, potrivit wowbiz.ro.


Pepe și Dana Gheorghe s-au despărțit fără scandal

În 2003, după trei ani de relație, Pepe și Dana Gheorghe au decis să-și spună adio. Motivul ar fi fost că artistul era mai tot timpul plecat prin turnee, iar fosta lui iubită nu mai găsea putere să-l înțeleagă. Lipsa de timp și distanța au început să-și pună amprenta asupra relației. Ruptura s-a produs în termeni amiabili și fără scandaluri.

„Ne-am despărțit fără să ne certăm, fără niciun fel de scandaluri. E frumos să rămâi cu amintiri plăcute de la cea cu care ai stat atâta timp’, spunea Pepe după despărțirea de Dana.


Dana Gheorghe s-a căsătorit cu fotbalistul Bogdan Mara

După despărțirea de Pepe, Dana Gheorghe și-a refăcut viața alături de fostul fotbalist Bogdan Mara. S-au căsătorit și au devenit părinții a doi copii, însă mariajul a ajuns la final după câțiva ani.


În anul 2005, Pepe a început relația de notorietate cu Oana Zăvoranu. S-au căsătorit în anul următor, însă neînțelegerile dintre au condus la un divorț mediatizat. Artistul s-a recăsătorit cu Raluca Pastramă, cea care i-a oferit două fiice, însă s-au separat legal în 2020.

În prezent, Pepe are un mariaj fericit alături de Yasmine Ody, cea care l-a făcut tată pentru a treia oară. În 2022, cuplul și-a întâmpinat fiul, Pepe Jr.

Sursa foto: Facebook