Povestea de dragoste dintre Smiley și Gina Pistol. Cele mai importante momente din relația lor

 Ifrim Georgiana
.

Smiley (39 de ani) și Gina Pistol (42 de ani) formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea de dragoste dintre artist și prezentatoarea TV a început în urmă cu șapte ani, însă cei doi nu s-au grăbit să-și oficializeze relația, ci au mizat dintotdeauna pe discreție. Sâmbătă, 27 mai, Smiley și Gina Pistol își unesc destinele, un moment pe care, probabil, mulți admiratori ai cuplului îl așteptau de ceva vreme. Iată cronologia celor mai importante momente din relația celor doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE GRATIS, AICI!

Astăzi, Gina Pistol și Smiley devin oficial soț și soție, după o relație care a durat mai bine de șapte ani. Deși sunt persoane publice, iar relația lor a fost întotdeauna în vizorul presei, artistul și prezentatoarea TV și-au construit o relație bazată pe discreție și nu au dat curs zvonurilor care au vehiculat în ultimii șapte ani.

sm21sm21

Gina Pistol și Smiley și-au construit relația cu multă migală și au evitat să se expună public de la început. În podcastul lui Mihai Morar, prezentatoarea de la Antena 1 a mărturisit că parteneriatul cu tatăl fiicei ei a funcționat pentru că s-a desfășurat „în intimitate' și nu au încercat să se schimbe unul pe celălalt: „Ne-am trăit relația noastră, curată și frumoasă, în casa noastră. Așa am ales noi să ne construim relația. N-am încercat să-l schimb, l-am lăsat așa cum este el. Și nici el n-a încercat să mă schimbe pe mine. Ceilalți parteneri pe care i-am avut în viață au încercat, că de ce îl îmbrățișez pe ăla, sau de ce glumesc. Aveau de pierdut când încercau să mă schimbe'.

Citește și: Cum arată locația unde se vor căsători Gina Pistol și Smiley și ce meniu au la nuntă: „Totul este simplu, elegant și discret'

Citește și: Ce au făcut Gina Pistol și Smiley cu doar zece zile înainte de nuntă: „Am luat-o pe viitoarea mea nevastă și…”

Citește și: Andreea Bălan s-a filmat în ipostaze tandre cu Victor Șuiu, un model masculin stabilit în Dubai: 'Te-ai potrivi cu el mult mai bine decât cu Jador…'

Citește și: Finala Survivor 2023 – Live. Cine câștigă Survivor România

Cum a început povestea de dragoste dintre Smiley și Gina Pistol

Relația dintre Gina Pistol și Smiley a început în urmă cu șapte ani, însă ambii au fost destul de rezervați în a-și recunoaște public sentimentele. Se pare că totul a început atunci când Smiley a susținut un concert la Sala Palatului, la puțin timp după lansarea piesei „Domnișoară, domnișoară'. În public, se afla și Gina Pistol, acesta fiind momentul când au început interacțiunile dintre ei. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Gina Pistol a vorbit despre începuturile relației cu Smiley, susținând că prima lor întâlnire a avut loc la ea acasă și i-a gătit gomboți.  

„Noi vorbeam așa… ne recomandam filme, una alta, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat. Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul. I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine. Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe YouTube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia', a spus Gina Pistol.

Iunie 2018: Prima apariție împreună a cuplului Smiley – Gina Pistol

Deși Gina Pistol și Smiley au ales să-și trăiască povestea de dragoste în mare discreție, profitând și de izolarea socială impusă de venirea pandemiei, pe 2 iunie 2018, prezentatoarea TV a fost surprinsă la unul dintre concertele artistului. Deși la acea vreme aceștia nu și-au recunoscut sentimentele, presa era împânzită de titluri legate de apropierea dintre ei , mai ales că Gina Pistol era prezentă la mai toate spectacolele lui Andrei Tiberiu Maria, numele real al lui Smiley.

„Am trăit atâtea emoții în seara asta, încât mi-e greu să vă povestesc, să vi le descriu în cuvinte. Mie îmi vine greu să mă exprim prin vorbe. Eu cel mai bine  mă exprim prin muzică. Sper că am reușit și în seara aceasta', a spus Smiley, în 2018, destul de emoționat după terminarea concertului.

Ianuarie 2018: Zvonuri privind despărțirea dintre Smiley și Gina Pistol

Tot în anul 2018, se specula că Smiley și Gina Pistol s-ar fi despărțit din cauza unui schimb de mesaje dintre artist și Ana Baniciu. La acea vreme, se vehicula informația potrivit căreia cântărețul i-ar fi făcut avansuri fiicei lui Mircea Baniciu, fapt care ar fi deranjat-o pe prezentatoarea de la „Chefi la cuțite'. Cu toate acestea, episodul nu a fost niciodată dezbătut în spațiul public, iar Smiley și Gina Pistol au continuat să-și consolideze relația.

Totuși, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica sosurilor iuți, Ana Baniciu a confirmat că ar fi primit avansuri din partea lui Smiley, trecându-l pe lista bărbaților care au curtat-o.

„Mai sunt și căsătoriți unii dintre ei. Dacă am telefonul, poate putem să ne uităm. Unele mesaje nu se șterg. Poate mi s-a și părut. Trei nume, o să zic trei prieteni, Niculae de la Virgin, dar a fost o caterincă.

Mai pot spune despre un băiat, Dorian Popa, e prietenul meu bun. Și de cine să mai zic eu? Smiley, pune-l și pe el. Tu l-ai băgat, tu să răspunzi în fața lumii’, i-a spus Ana Baniciu lui Cătălin Măruță.

2019: Smiley și Gina Pistol au confirmat relația

Până în 2019, Smiley și Gina Pistol nu au negat că formează un cuplu, dar nici nu au alimentat zvonurile privind legătura dintre ei. Abia de atunci, cei doi au devenit mai deschiși cu privire la povestea lor de dragoste, iar artistul și-a justificat discreția prin faptul că încearcă să o protejeze pe prezentatoarea TV.

„Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult.

Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea', a declarat Smiley pentru revista Unica.

Septembrie 2020: Smiley și Gina Pistol au anunțat că vor deveni părinți

În urmă cu trei ani, Smiley și Gina Pistol au anunțat, prin intermediul unui videoclip postat pe Youtube, că urmează să devină părinții unei fetițe. La acea vreme, existau deja speculații privind sarcina prezentatoarei TV, însă cei doi au ținut să facă anunțul într-o manieră personală și au vorbit în premieră despre relația lor.

„Vom deveni părinţi. Încă procesez informaţia, conştientizez acum că vor apărea multe schimbări în viaţa mea, în viaţa Ginei, încep să conştientizez că trebuie să modific puţin casa, să-mi schimb programul, dar cred că cele mei multe schimbări vor veni în viaţa Ginei.

Vestea asta minunată a fost o mare supriză pentru amândoi, una cum nu se poate mai frumoasă şi am preferat să păstrăm vestea asta pentru noi până în momentul în care am fost sigur că totul este în regulă. După cum ştim cu toţii, primul trimestru este cel mai greu şi pot apărea probleme, cumva noi am păstrat secretul între noi doi, nu au ştiut nici prietenii, nici familia, nu ştiu cum a reuşit să apară în presă. A fost o surpriză neplăcută pentru noi, pentru că noi ne doream foarte tare să le dăm vestea apropiaţilor noştri după ce eram siguri că totul va fi bine, a povestit Smiley.

9 martie 2021: Smiley și Gina Pistol au devenit părinți

Pe 9 martie 2021, Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase, pe nume Josephine. Prezentatoarea TV a născut la o clinică privată din Capitală și a făcut, la acea vreme, fericitul anunț pe rețelele de socializare. Înainte de a pleca la maternitate, artistul și Gina Pistol i-au făcut o înregistrare video fiicei lor, pe care o va vedea atunci când va împlini 18 ani.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: Am devenit părinți!. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @danaoprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă', a scris Smiley pe Instagram, la acea vreme.

Decembrie 2021: Gina Pistol și Smiley s-au logodit

În aceeași manieră în care au anunțat că vor deveni părinți, Smiley și Gina Pistol le-au transmis fanilor că s-au logodit și urmează să se căsătorească. Cererea în căsătorie a avut loc pe 22 decembrie 2022, la câteva luni de când au devenit părinți.

„Era o zi normală, noi trei, pregăteam cadă pentru băiţa fetiţei noastre, eram cu mâinile pline de spumă. Andrei se juca cu Josephine, în dormitor, când m-a strigat. Eu am ieşit din baie, eram plină de spumă. Fetiţa avea o chestie în mână şi mă gândeam de ce roade cutia aia…

Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Dar l-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față! Am plâns îți dai seama!', a povestit Gina Pistol în videoclipul postat pe YouTube.

27 mai 2023: Nunta lui Smiley și a Ginei Pistol

Pe 27 mai 2023, Smiley și Gina pistol devin oficial soț și soție. Nunta celor doi are loc la Palatul Snagov, spațiu cu o capacitate de 250 de persoane, înconjurat de verdeață, apă și liniște. Se pare că mireasa poartă două rochii, însă nu i-a prezentat viitorului soț ținutele alese, căci vrea să respecte tradițiile și obiceiurile specifice unui astfel de eveniment.

Pe de altă parte, Smiley s-a lăsat pe mâna Irinei Voinea, designer cu care colaborează de ani de zile.

„Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi. Înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție. Pentru că este un moment la fel de important pentru noi. Ne dorim să-l împărțim cu voi', a spus Smiley, într-un videoclip publicat pe Youtube.

„Am decis să ne căsătorim. Decizia am luat-o acum un an, un an jumătate', a completat artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton