Povestea de dragoste dintre Smiley și Sânziana Negru: au fost împreună doi ani și s-au despărțit când artistul s-a îndrăgostit de Laura Cosoi / Detalii picante: „Ele erau prietene, se cunoșteau”

 Ifrim Georgiana
.

Cu ani în urmă, Smiley și Sânziana Negru au trăit o scurtă și intensă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut în studioul lui Marius Moga când creatoarea de conținut avea 18 ani, iar artistul avea 23. Relația n-a durat mult, iar motivul oficial al despărțirii a fost că între ei nu mai existau sentimente. Totuși, în presa tabloidă a circulat o altă poveste, aceea că juratul de la „Vocea României' se îndrăgostise de Laura Cosoi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Smiley și Sânziana Negru au format un cuplu timp de doi ani, o relație bine cunoscută publicului. Povestea lor nu a durat mult, însă a captat atenția fanilor și a presei deopotrivă. La ani distanță, creatoarea de conținut și artistul rămân un cuplu emblematic în showbiz-ul autohton.

astaasta

Citește și: Cine este Sânziana Negru de la America Express 2023. În trecut a avut o relație cu Smiley

Citește și: Cum se înțeleg, în prezent, Sânziana Negru și Smiley. Au format un cuplu timp de doi ani: „Ne pupăm pe obraz chiar și acum…”

Citește și: Încă un azil al groazei în Ilfov, cu medicamente și alimente expirate. ANPC: „Ce au constatat comisarii noștri depășește orice urmă de latura umană”

Citește și: Ana Maria Bărbosu păstrează definitiv medalia de bronz, după ce TAS a respins solicitarea făcută de Jordan Chiles și Federația de Gimnastică din SUA. Reacția româncei: „Această luptă…'

Povestea de dragoste dintre Smiley și Sânziana Negru

Smiley și Sânziana Negru s-au cunoscut în anul 2005, în studioul de înregistrări al compozitorului Marius Moga. Cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor și, nici măcar după despărțire, nu au oferit detalii legate de viața lor.

Creatoarea de conținut și artistul erau foarte atașați unul de celălalt și se afișau constant împreună. La vremea respectivă, Sânziana Negru avea o carieră prosperă în lumea televiziunii, fiind prezentatoare la Kiss TV și Music Channel. Aceasta este originară din Republica Moldova.

Smiley și Sânziana Negru s-au mutat împreună după un an de relație

În 2006, când deja formau un cuplu de un an, Smiley și Sânziana Negru s-au mutat împreună. Cei doi au locuit în apartamentul artistului și părea că vor ajunge în fața altarului.

Ruptura dintre ei s-a produs în anul următor, în 2007, când Smiley a primit în serialul „Cu un pas înainte', difuzat la Pro TV. Atunci a cunoscut-o pe Laura Cosoi, cea care i-a fost colegă de platou și i-a devenit, ulterior, iubită. S-a zvonit atunci că artistul a părăsit-o pe Sânziana Negru pentru frumoasa actriță, însă niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

„A fost o relație frumoasă, am fost aproape doi ani împreună. Nu ne-am despărțit din cauza altei persoane, relația noastră s-a terminat atunci când s-a consumat. Ne-am cunoscut în studioul lui Marius Moga, eu eram la facultate la Cluj. Ne pupăm pe obraz chiar și acum, când ne vedem', a declarat Sânziana Negru pentru Cancan.ro.

Sânziana Negru a suferit după despărțirea de Smiley

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit că Sânziana Negru a suspinat multă vreme după despărțirea de Smiley.

„Nu-l putea uita pe Smiley. Era o relaţie serioasă, bazată pe respect. În ultima perioadă a relaţiei ea locuia la el acasă. Sânziana îl însoţea la toate evenimentele. Ea era, culmea, prietenă cu Laura, se cunoşteau.

Ba chiar, în perioada în care Laura se certase cu iubitul ei, Matei Stratan, Smiley a luat-o la el acasă şi a locuit cu el şi Sânziana. Atunci şi-a dat ea seama cum stă treaba şi a plecat cu tot cu bagaje. Oricum, nu s-au certat la despărţire, drept dovadă au rămas prieteni şi în ziua de azi', au povestit prietenii brunetei, potrivit click.ro.

Sânziana Negru și Smiley și-au refăcut viața alături de alți parteneri

Sânziana Negru și Smiley au trăit o poveste de dragoste scurtă și pasională, în perioada 2006 – 2008. În prezent, artistul este căsătorit cu Gina Pistol, prezentatoarea de la „MasterChef' (PRO TV). Din povestea lor de dragoste a rezultat și o fiică, Josephine, în vârstă de trei ani.

De cealaltă parte, Sânziana Negru este implicată într-o relație cu Ștefan Floroaica, actorul din serialul „Lia – Soția soțului meu'. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, în cadrul unui proiect. Prima întâlnire a avut loc într-un fast-food de la Piața Romană.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton