Povestea de dragoste dintre Sorina Docuz și Robert Negoiță. De ce au divorțat, ce diferență de vârstă e între ei și câți ani are fiul lor

.

Povestea de dragoste dintre Sorina Docuz și Robert Negoiță. Sorina Docuz și Robert Negoiță au format un cuplu, până acum opt ani. S-au iubit, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, de 19 ani, iar din dragostea lor a rezultat un fiu. Edilul și fosta Miss Buzău au divorțat în anul 2016, iar fiecare și-a văzut apoi de drum. Iată tot ce nu știai despre relația celor doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Povestea de dragoste dintre Sorina Docuz și Robert Negoiță. Sorina Docuz și Robert Negoiță sunt două nume cunoscute în România. Puțină lume își mai amintește însă că cei doi au fost căsătoriți în trecut. Aceștia au început să formeze un cuplu după ce edilul se despărțise de fosta lui soție, Magdalena Negoiță, cu care are doi copii, o fată și un băiat, pe nume Karina și Louis.

sorina docuz 1sorina docuz 1

Citește și: Marcel Ciolacu, despre relația lui Sorina Docuz, fosta soție a lui Robert Negoiță: „Ce înseamnă parteneră sau protejată? Există vreo poză în care sunt eu cu Sorina Docuz în postură intimă?”

Citește și: De ce a divorțat Robert Negoiță de Sorina Docuz, a doua lui soție. Cu ce a rămas fosta Miss Buzău după despărțire

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Anda Adam și soțul ei, Joseph, la patru luni de la nuntă și în ce proiecte cinematografice este implicat omul de afaceri: 'În ultima vreme el a fost mai ocupat decât mine…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Alina Ceușan, după ce fanii au criticat-o pentru fotografia cu picioarele pe lojă: 'Era o petrecere boss! A fost într-un alt context…' / Ulterior, a șters imaginea

Povestea de dragoste dintre Sorina Docuz și Robert Negoiță

Povestea de dragoste dintre Sorina Docuz și Robert Negoiță. Relația dintre Sorina Docuz și Robert Negoiță a început în 2009, când ea a câștigat titlul de Miss Buzău, reușind să-l cucerească pe politician prin frumusețea ei.

Între cei doi e o diferență de 19 ani, iar ea avea doar 18 ani când l-a cunoscut pe primarul sectorului 3 București, dar acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru ei. Drept umare, în 2013 s-au căsătorit, când ea avea 22 de ani, iar în același an a venit pe lume și fiul lor, Cezar Vlad, care are acum 11 ani.

Sorina Docuz și Robert Negoiță au divorțat după treni ani de căsnicie

Povestea de dragoste dintre Sorina Docuz și Robert Negoiță. Mulți îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți, însă relația Sorinei Docuz cu Robert Negoiță s-a terminat în 2016. Acum opt ani, cei doi au decis să divorțeze. La acea vreme, existau speculații potrivit cărora motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea ei, după ce l-ar fi înșelat cu milionarul Mădălin Stan sau „Mădălin de la Giurgiu', așa cum mai este cunoscut, ce i-ar fi devenit și soț, ulterior, pentru o perioadă.

În ciuda divorțului, Robert Negoiță ar fi avut grijă ca Sorinei Docuz și fiului lor să nu le lipsească nimic. Despărțirea ar fi avut loc la notar, iar, în urma acesteia, Sorina Docuz ar fi rămas cu două afaceri de familie, fiul lor, un apartament și un cont în bancă.

Ce spunea Sorina Docuz despre Robert Negoiță după divorț

Povestea de dragoste dintre Sorina Docuz și Robert Negoiță. La scurtă vreme după divorț, Sorina Docuz spunea că nu regretă despărțirea de Robert Negoiță și că e de părere că această situație poate avea și o parte bună. Totodată, spunea că a rămas prietenă cu edilul.

„Nu am nici un regret. Lucrurile se întâmplă așa cum ne e scris. Poate a fost mai bine că s-a întâmplat, poate că nu, depinde din ce punct de vedere privești. Am rămas prietenă cu fostul soț. Mă bucură foarte mult pentru că este responsabil cu copilul nostru', spunea Sorina Docuz pentru ciao.ro.

Sursă foto: Libertatea, Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton