Povestea de dragoste dintre Tania Budi și Lucian Viziru: s-au iubit cu patos, dar idila a durat o vară / Detalii picante: „Stătea în fața ușii mele până îi deschideam”

 Ifrim Georgiana
.

Cu mulți ani în urmă, Tania Budi și Lucian Viziru au avut o relație scurtă, dar pasională. Erau tineri, foarte atrași unul de celălalt, însă povestea de dragoste s-a stins la fel de repede cum a început. Motivul despărții s-a aflat târziu și l-a dezvăluit actorul – fosta lui iubită era insistentă și se posta în fața ușii sale dacă nu îi răspundea la telefon.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În urmă cu un sfert de secol, Tania Budi și Lucian Viziru au trăit o iubire de-o vară. Povestea lor a fost efemeră, dar pasională și presărată cu picanterii. Diferența de vârstă de 8 ani nu i-a împiedicat să formeze un cuplu și nu a reprezentat, în final, motivul despărțirii. Alte circumstanțe i-au condus pe drumuri diferite.

nananana

Citește și: Cum arată Tania Budi cu părul scurt. Vedeta de 56 de ani și-a impresionat urmăritorii cu imaginea postată

Citește și: La ce intervenții estetice apelează, periodic, Tania Budi, la 55 de ani: „Îmi place să stau la soare, dar sunt conștientă de efectele nocive pe care acesta le are”

Citește și: Cine este Flori Olar, ispita de la Insula iubirii 2024. Are 26 de ani și a fost medaliată cu aur la un concurs de Bikini Fitness

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, anunț neașteptat despre mariajul lor: „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna. Nu cred în pauze'

Povestea de dragoste dintre Tania Budi și Lucian Viziru

Relația dintre Tania Budi și Lucian Viziru s-a consumat în vara anului 2009. Au avut afaceri împreună, s-au întâlnit să discute despre proiecte și au ajuns să formeze un cuplu. Flacăra iubirii s-a stins după câteva luni și niciunul nu a dezvăluit motivele despărțirii. Cel puțin pe moment…

Trei ani mai târziu, când era deja căsătorit cu Ema, Lucian Viziru a vorbit public despre „aventura', cum a numit-o el, cu Tania Budi. Interesul de business i-ar fi apropiat, nu sentimentele.

„Între mine şi Tania nu a fost o poveste de dragoste, ci o aventură mai degrabă. Pentru ea a fost un business, plănuia să reintre în showbiz. Pentru mine, o distracţie, într-o perioadă a vieţii mele de care nu sunt foarte mândru, dar îmi asum', a declarat actorul în 2012, la Acasă TV.

De ce s-au despărțit Tania Budi și Lucian Viziru

Nici diferența de vârstă, nici gelozia actorului nu au fost motivele care au dus la despărțire. Lucian Viziru a dezvăluit că fosta lui iubită era insistentă și venea la ușa lui dacă nu îi răspundea la telefon.

„Ea spunea că eram un tip gelos. Soția mea poate să vă confirme, eu nu am fost gelos niciodată. Tania era cea care, dacă nu-i răspundeam la telefon, venea acasă la mine și stătea în fața ușii. Până nu-i deschideam, nu pleca de acolo', a mai dezvăluit actorul în aceeași emisiune.

Tania Budi, replică pentru Lucian Viziru: „Am ținut foarte mult la el'

Tania Budi s-a arătat dezamăgită după declarațiile făcute de Lucian Viziru. Fostului iubit i-a reproșat că nu a sunat-o înainte pentru a clarifica problemele dintre ei.

„Îmi pare rău că după atâţia ani Lucian se simte rănit şi vorbeşte despre lucrul ăsta. Dacă vii să vorbeşti despre aşa ceva, după atâţia ani… Un gentlemen nu ar face niciodată aşa ceva să vorbească despre aşa ceva. Este o fabulaţie. Eu am ţinut foarte mult la el, iar felul în care vrea să afişeze acum ceea ce s-a întâmplat mi se pare hilar. Nu aş vrea să intru în amănunte, pentru că am nişte principii de viaţă. În momentul în care va veni cu dovezi despre lucrurile astea, atunci vorbim. Din păcate, da se mai vorbeşte despre mine și el, dar nu înţeleg de ce, pentru că nu a fost nimic important în acea relaţie', a spus Tania la Acasă TV.

După despărțirea de Tania Budi, Lucian Viziru s-a căsătorit cu Ema

În 2010, la un an după despățirea de Tania Budi, Lucian Viziru s-a căsătorit cu actuala soție, Ema. La scurt timp, cei doi au devenit părinții unui băiețel, Mihai Adrian. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, actorul a povestit cum a cunoscut-o pe cea care l-a făcut tată.

„Sunt căsătorit de 12 ani! Noi ne știm de la vârsta de 17 ani, am fost colegi de clasă, la un moment dat, a fost și colega mea de bancă și dădeam foarte multe teze împreună. Ema a fost prima mea iubită, prima care a făcut parte din viața mea. La vremea aceea, relația noastră nu a funcționat, dar ne-am întâlnit după 17 ani, atunci cred că avea 30 și ceva de ani.

Ne-am întâlnit acum 12 ani și ne-am luat, iar din acel moment nu am mai petrecut foarte mult timp separați. În perioada aceea, Ema era cel mai bun lucru din viața mea, mereu mă însoțea în sala de repetiții și îmi dădea sfaturi cu ce să mă îmbrac. Ea este pricepută la capitolul ăsta', a spus Lucian Viziru într-un podcast.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton