Povestea de dragoste dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită / Detalii neștiute: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”

 Ifrim Georgiana
.

Ilinca Vandici a avut o relație cu Alin Cocoș, în perioada când Elena Udrea era căsătorită cu tatăl acestuia, Dorin Cocoș. Idila a fost presărată cu certuri și despărțiri scurte, încheindu-se după doi ani. Mult mai târziu, prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut că a fost părăsită de fostul iubit, pe motiv că vrea să „experimenteze' mai mult. S-a zvonit și că relația nu a fost privită cu ochi buni de părinții afaceristului, pe atunci un tânăr rebel și de bani gata.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Printre cuplurile uitate din showbiz-ul autohton se numără și Ilinca Vandici și Alin Cocoș. Cei doi au avut o poveste tumultuoasă și marcată de despărțiri la tot pasul. La vremea aceea, frumoasa prezentatoare făcea primii pași în lumea televiziunii și visa să ajungă în fața altarului. În final, după doi ani de relație, Ilinca a fost părăsită de fostul iubit.

vandici cu astavandici cu asta

Citește și: Teo și Ilinca Vandici, reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu a răbufnit că a fost amendată cu 200 de lei, pentru parcare: „De ce atâta caz? Din moment ce mașina ta…'

Citește și: Ce sacrificii face Ilinca Vandici ca să își păstreze silueta: „Gătitul nu este o activitate care să mă atragă. Marele meu noroc este că Zian mănâncă foarte curat pentru vârsta lui”

Citește și: Anca Țurcașiu, moment stânjenitor la Asia Express, în timpul unei probe: „Am sărit și am făcut pipi pe mine”. Reacțiile fanilor

Citește și: Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa au încercat să se împace, după despărțirea de acum un an: „Eram amândoi încărcați de un mix de sentimente, orgolii…”

Povestea de dragoste dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș

Relația dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș a fost oficializată în anul 2008. Ea prezenta emisiunea „Bulevard' (Kanal D) pe vremea aceea, fiind lansată de puțin timp în lumea televiziunii. Despre idila cu fiul lui Dorin Cocoș a vorbit public atunci când a apărut în presă informația că acesta ar avea o viață dublă, atât cu ea, cât și cu Marina Dima.

 „Fata aceea, despre care se spune că ar avea o relație cu iubitul meu, fabulează. Marina e o nulitate, nu reprezintă nimic pentru mine și nici pentru Alin. Pentru că nu are niciun fel de activitate, încearcă să își facă publicitate pe spatele meu. Mă întâlnesc des cu ea, pentru că învățăm la aceeași facultate, chiar în aceeași grupă. Aș fi putut oricând să-i cer să înceteze, dar nu o fac, pentru că nu doresc să mă cobor la nivelul ei, ar însemna să mă înjosesc. Eu și Alin ne iubim mult, ne merge foarte bine și suntem fericiți', a declarat vedeta Kanal D pentru Click.

De ce s-au despărțit Ilinca Vandici și Alin Cocoș

În 2009, după o relație de doi ani, Ilinca Vandici și Alin Cocoș și-au separat drumurile. Pe parcursul acestei perioade, cei doi au fost protagoniștii mai multor episoade tensionate, împăcări și despărțiri. În presă s-a zvonit că legătura lor nu ar fi fost agreată de tatăl afaceristului, Dorin Cocoș, și soția acestuia de atunci, Elena Udrea.

Invitată acum doi ani în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', Ilinca Vandici a recunoscut că a fost părăsită de Alin Cocoș, o palmă grea primită de ea în acel moment.

„Am părăsit un bărbat celebru, chiar doi bărbați celebri. care erau celebri sau i-am făcut eu, nici nu mai știu. De fapt, șoc și groază, de unul dintre ei nu eu m-am despărțit, ci el s-a despărțit de mine. Este vorba despre Alin Cocoș. Și știi ce mi-a spus? 'Eu țin foarte mult la tine, tu ești o persoană specială, însă în momentul de față vreau să experimentez mai mult. Și nu vreau să te înșel sau să-mi bat joc de tine. Și atunci, mai bine prefer să ne despărțim și să rămânem prieteni în continuare, lucru care s-a întâmplat și pentru care, pe moment, i-am zis ce mi-a venit la gură, însă peste ani am apreciat foarte mult asta pentru că mi s-a părut foarte matur din partea lui, chiar dacă eram doi copii la vremea respectivă', a declarat Ilinca Vandici în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Elena Udrea

Mult mai târziu, Ilinca Vandici a negat că ar fi avut tensiuni în relația cu Elena Udrea, fosta soție a lui Dorin Cocoș. În timpul relației cu Alin, vedeta Kanal D spune că s-a întâlnit de prea puține ori cu aceasta. Nici informația că a fost cerută în căsătorie nu a fost, de fapt, adevărată.

„O admir foarte tare și o plac pe Elena. Nu pot spune că am avut o relație sau că eram prietene. Ne-am întâlnit de vreo 2, 3 ori în doi ani și jumătate la câte o masă. Nu pot să spun că am împărțit experiențe sau am povestit lucruri. Însă da, o plac foarte tare pe Elena. Nu ne-am certat, nici nu aveam de ce să ne certăm.

 Alin nu m-a cerut niciodată în căsătorie. Nuntă în Bora Bora? Cine a spus asta și eu nu știu?! Presa a scris multe la vremea respectivă. Era foarte interesant să amesteci într-o relație de iubire între doi copii, că și eu și Alin eram copii, e super interesant să amesteci un nume precum era la vremea respectivă și este Elena Udrea. Nu mi s-a părut potrivit', a mărturisit prezentatoarea TV în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Ilinca Vandici și-a refăcut viața cu Andrei Neacșu, dar au divorțat

În 2017, Ilinca Vandici s-a căsătorit civil cu Andrei Neacșu, același an în care și-au botezat fiul. Divorțul lor a avut loc în vara anului trecut, deși erau separați de mai multe luni. Zian, fiul cuplului, are acum 6 ani și merge la o școală privată din București.

„Am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere', au anunțat ei prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton