Cum a început povestea de dragoste dintre românca Romina și miliardarul italian Piero Ferrari: "După un an de insistențe..."

 Dumba Gabriela
.

Românca Romina Ferrari, soția miliardarului italian Piero Ferrari, a dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste. Romina a vorbit pentru prima oară despre relația cu celebrul miliardar italian, dezvăluind ce rol are ea în gestionarea afacerilor familiei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Românca Romina Gingașu a devenit, anul trecut, soția lui Piero Ferrari și se pare că se va număra printre moștenitorii imperiului Ferrari. Romina Gingașu și fiul legendarului Enzo Ferrari formează un cuplu de aproximativ șase ani și au decis să-și unească destinele într-o ceremonie secretă.

2eff1eb54f6f2424ba1a12669b0621562eff1eb54f6f2424ba1a12669b062156

Cum a început relația dintre Romina și Piero Ferrari

Prezentă telefonic în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, Romina, românca măritată cu Piero Ferrari, a vorbit despre contribuția ei la afacerea marelui magnat italian și cum a trecut de la ingineria aviatică la a se ocupa de piloții de Formula 1 și una din cele mai puternice fundații lansate de răposatul Enzo Ferrari.

Romina Gingașu l-a cunoscut pe Piero în urmă cu 6 ani, însă abia anul trecut cei doi au făcut marele pas, și anume s-au căsătorit. Romina a devenit doamna Ferrari în Capri, nunta fiind una cât s-a putut de discretă.

„După un an de insistențe în care am încercat să îi vând un avion, m-a cerut de soție. Mă implic atât cât îmi este permis și cât pot. Susțin piloții, îi văd destul de des, la mine acasă, la curse. Formula 1 e un sport mult mai complicat decât ceea ce pare.

Față de ce se vede, în spate sunt 1.200 de ingineri. Noi mergem la curse. Deja totul este ca o muncă pentru noi. Piero se duce cu inginerii. Eu stau și vorbesc cu piloții, cu sponsorii', a declarat Romina Ferrari despre implicarea ei în afacerea lui Piero.

Nevasta lui Piero Ferrari a absolvit cu brio Academia Tehnică Militară, fiind specializată în ingineria motoarelor de avion. Și-a făcut mai mult contacte în aviația privată încă de când era studentă. În paralel cu Academia, lucra pentru o companie americană care oferea servicii VIP de zboruri.

„Eu am ieșit din aviație, pentru că nu puteam să fac față la tot. Am ales ca în momentul de față să iau o responsabilitate foarte mare. Mă ocup de fundația înființată acum 40 de ani de Enzo Ferrari', a mai zis Romina.

Romina Gingașu a mai mărturisit că soțului ei îi place destul de mult România. În țara noastră vine de vreo două-trei ori pe an.

Citește și: Românca Romina Gingașu s-a căsătorit cu miliardarul Piero Ferrari.Nunta a fost organizată în secret

Citește și: Cine este Carmen Harra.Cum a ajuns din cântăreață clarvăzătoare

Cine este Romina Gingașu, soția boss-ului de la Ferrari

Soția lui Piero Ferrari este din București, însă trăiește de ani buni la Monte Carlo, unde lucrează pentru fabrica de avioane „Bombardier'.

De altfel, așa l-a și cunoscut pe miliardar, prin prisma job-ului său. Cu ce se ocupă Romina Gigașu mai exact? Vinde avioane bogaților lumii și așa a intrat în contact cu cel care i-a devenit soț.

„Romina a fost trimisă acolo din partea companiei „Bombardier”, care produce avioane private. Marele campion de Formula 1 Nikki Lauda a făcut înconjorul lumii în acel an cu avion Bombardier, iar Romina l-a cunoscut pe Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Ferrari!

Chiar s-a întreținut cu fostul mare campion F1 și au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziționase de la firma la care ea lucra. (…)

Chimia dintre cei doi (n.r. Piero şi Romina) plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviația și ingineria. Din acea zi au rămas nedespărțiți’, a declarat un apropiat pentru Cancan.

Cum l-a cunoscut Romina Gingașu pe Piero Ferrari

Romina Gingașu și Piero Ferrari s-au cunoscut în anul 2016, românca cucerindu-l pe miliardar. La acea vreme, amândoi se aflau pe aeroportul privat Milano Linate.

Aceștia așteptau să fie transferați cu un elicopter circuitul de Formula 1 de la Monza. La vremea respectivă, miliardarul era căsătorit cu Floriana Nalin. El a decis să divorțeze în 2019 de fosta soție, după 50 de ani de mariaj, pentru a putea avea o relație oficială cu Romina Gingașu.

Piero Ferrari este fiul fiului nelegitim al lui Enzo Ferrari, fiind vicepreședinte și acționar al celebrului concern Ferrari. Averea sa este estimată la 4,5 miliarde de dolari. La acest moment, el ar deține 10% din acțiunile companiei Ferrari, pe care le-a moștenit de la tatăl său.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton