Povestea de viață a lui Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite 2023. A părăsit afacerea familiei pentru a-și urma visul: „M-am certat cu tatăl meu. Eu am vrut să fiu cel mai bun”

 Ifrim Georgiana
.

Janni Alexandridis a fost desemnat câștigătorul Chefi la cuțite 2023 și a încasat premiul de 30.000 de euro. Tânărul de 23 de ani are o poveste de viață intensă și experiență gastronomică pe măsură, căci a gătit pentru celebrități precum Selena Gomez, Lewis Hamilton sau The Weeknd. A părăsit afacerea familiei la 19 ani și s-a angajat la un celebru restaurant din Elveția.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Janni Alexandridis s-a făcut remarcat în cel de-al 12-lea sezon Chefi la cuțite. Cu o experiență vastă în bucătărie, a reușit să-i cucerească pe foștii jurați – Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu – și a părăsit emisiunea cu premiul cel mare. Tânărul de 23 de ani s-a născut și a crescut în Germania, iar pasiunea pentru gătit a moștenit-o de la mama sa. Familia bucătarului deține un restaurant, așa că drumul spre bucătărie pare să-i fi fost predestinat. La 17 ani, Janni Alexandridis avea să lucreze în primul restaurant cu stele Michelin, pentru ca mai apoi să se despartă de afacerea familiei și să-și croiască propriul drum.

jna11jna11

Citește și: Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite 2023, a gătit pentru The Weeknd. Ce cerință specială a avut artistul: „A fost pentru prima dată când am gătit asta”

Citește și: Janni Alexandridis s-a mutat în România: „Stau în București, caut un apartament”. De ce a luat această decizie câștigătorul Chefi la Cuțite

Citește și: Cine este Robert Moscalu de la Survivor All Stars. Lucrează ca barman și e căsătorit

Citește și: Cum a ajuns Monica Gabor în presa internațională. Ce scria Daily Mail după ce a spus că adoptă un copil, dar s-a răzgândit: „A jurat să-i ofere o viață fără griji, dar după ce a petrecut o noapte la conac…”

Povestea de viață a lui Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite 2023

Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite 2023, povestește că familia lui s-a împotrivit când a decis să părăsească Germania, pentru a-și urma visul de a lucra într-un restaurant exclusivist. Odată ajuns în Elveția, bucătarul a depus eforturi mari pentru a se remarca și a câștiga respectul celorlalți. De-a lungul carierei, Janni Alexandridis a avut ocazia să gătească pentru nume internaționale.

„Primul meu job a fost în Elveția într-un restaurant cu stele Michelin, japonez. M-am certat cu tatăl meu când a aflat vestea că plec. M-am înscris pentru acest job și am primit foarte repede un răspuns. Nu este ușor să începi pe o poziție bună într-un astfel de restaurant. Am început la stația de mic dejun, am făcut omletă, ou prăjit. Când ești atât de tânăr trebuie să câștigi respectul cumva. Dacă mergi într-un loc unde sunt oameni care muncesc de mult timp acolo, tu nu poți să vii acolo și ești chef direct. Acolo am lucrat pentru Naomi Campbell, a fost ziua ei de naștere', a declarat Janni Alexandris pentru Spynews.ro.

„M-am certat mult cu familia mea'

Janni Alexandridis a avut ample conflicte cu părinții după ce a decis să nu mai lucreze în restaurantul familiei. Spune că a visat mereu să-și depășească limitele și să participe la un show culinar, idealuri care nu concideau cu cele ale familiei.

„M-am certat mult cu familia mea, la vârsta de 16,17 ani. Întodeauna am avut acest vis, de a face ceva special. Pentru mine special înseamna să merg merg la un show culinar, la televiziune, să fac ceva în social media. Având un restaurant acasă, cel mai ok pentru părinții mei era să le vină băiatul în bucătarie, să ducă afacerea mai departe. Și eu mi-am dorit acest lucru până la vârsta de 16, 17 ani, după mi-am dorit mai mult. Eu am vrut să fiu cel mai bun, exact acesta a fost conflictul, mi-au spus să rămân cu picioarele pe pământ', a mai povestit el, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton