Povestea emoționantă de viață a lui Adrian Izgoană de la Chefi la cuțite. Un accident de mașină l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Medicul mi-a zis că nu o să mai merg niciodată, am intrat în depresie”

 Ifrim Georgiana
.

Adrian Izgoană este unul dintre concurenții de la „Chefi la cuțite', sezonul 13, și are o poveste de viață dramatică. Tânărul are 25 de ani și a venit în show-ul culinar pentru a demonstra că orice este posibil, chiar și într-un scaun cu rotile. Cei trei jurați au fost profund emoționați de povestea concurentului și au avut lacrimi în ochi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cel de-al 13-lea sezon „Chefi la cuțite’ a debutat luni, 18 martie, iar telespectatorii au avut ocazia să-i cunoască pe noii jurați, Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner. Mulți concurenți au venit să-și testeze abilitățile culinare în show-ul culinar, dornici să ajungă în echipe. Adrian Izgoană și-a făcut apariția în cea de-a doua ediție a noului sezon și a impresat jurații nu doar cu preparatul său, ci și cu o poveste de viață greu încercată.

ju11ju11

Citește și: Cine este Chef Orlando Zaharia, noul jurat de la Chefi la cuțite. A lucrat ca bucătar pentru Președinția României

Citește și: Cine este Chef Ștefan Popescu, jurat la Chefi la Cuțite. E căsătorit, are 2 băieți și a lucrat ca pompier

Citește și: Anastasia Soare, apariție spectaculoasă la petrecerea aniversară a lui Paris Hilton: „E minunat să te sărbătorim'. Fiica ei, Norvina, a însoțit-o / Imagini de la eveniment

Citește și: George Burcea joacă rolul lui Alexandru Ioan Cuza într-o nouă producție: „Sunt extrem de emoționat și onorat'. Florin Piersic a fost singurul român care l-a interpretat pe domnitor

Povestea de viață a lui Adrian Izgoană de la Chefi la cuțite

Adrian Izgoană are 25 de ani și a impresionat jurații de la „Chefi la cuțite' cu o rețetă de midii în sos de vin. Deși este frizer de profesie, concurentul și-a descoperit pasiunea ppentru gătit încă din copilărie.

„Noi putem mereu mai mult, dacă sănătatea este alături de noi. De ce alt om să fie mai bun decât tine?', a mărturisit concurentul în scaun cu rotile.

Un accident de mașină l-a imobilizat pe Adrian Izgoană în scaun cu rotile. Tânărul a venit în show-ul culinar să demonstreze că orice este posibil, iar visul său este să-și deschisă propria afacere.

„Ce îmi pune în dificultate pe mine este faptul că nu mai am niciun miros în urma hematomului care mi-a afectat mirosul și ochiul stâng. Eu nu simt niciun fel de miros, chiar dacă mi-aș dori. Mă chinui destul de mult, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă dau bătut', a povestit el.

Adrian Izgoană i-a emoționat pe jurații de la „Chefi la cuțite'

Jurații de la „Chefi la cuțite' s-au sensibilizat când au auzit povestea de viață a lui Adrian Izgoană. Chef Richard Abou Zaki a avut lacrimi în ochi și a părut cuprins de remușcări, după ce a fost destul de aspru la jurizare.

„Am fost un pic șocați pentru că a venit în scaun cu rotile. Am fost un pic mai sever, m-am simțit un pic așa… fără să mă gândesc cât de greu îi este să facă de mâncare', a spus juratul, vizibil emoționat.

Concurentul și-a deschis sufletul în fața juraților și a vorbit despre cea mai mare dramă a vieții sale.

„Acum un an și doua luni am plecat în Franța împreună cu iubita mea la cules de fructe. Într-o zi de weekend, un coleg de muncă mi-a zis că mă duce el până acasă. Eu voiam să-mi cumpăr o mașină pentru că abia îmi luasem permisul, dar nu pe a lui pentru că voia să o vândă și a vrut să-mi demonstreze cât de bine merge mașina. A călcat accelerația prea mult și a derapat într-o curbă. Ne-am răsturnat fix pe partea dreaptă, unde mă aflam eu. Am stat internat trei săptămâni în Franța, am fost operat, nu îmi amintesc mare lucru probabil și din cauza tratamentului.

Am plecat în România și credeam că o să merg din nou într-o lună maxim, nu știam gravitatea situației. Planurile mele au luat o întorsătură la 180 de grade. Moartea mi se părea singura rezolvare, nu am de ce să spun acest lucru. Eram sportiv, vedeam altfel viața. Medicul mi-a zis că nu o să mai merg niciodată, am intrat în depresie. Șoferul e bine sănătos, a zis că vrea să-și trăiască viața. Iubita mea a fost alături de mine, ea s-a chinuit cu mine!', a povestit concurentul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton