Povestea dintre Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo. Au patru copii împreună, sunt căsătoriți de 12 ani, iar el a înșelat-o cu o antrenoare de fitness, în trecut

 Miniosu Alexandra
.

Povestea de iubire dintre Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo, este desprinsă parcă dintr-un scenariu de film. Sunt căsătoriți din 2012, au împreună patru copii și își țin viața privată departe de lumina reflectoarelor. În trecut, însă, relația lor era pe buzele tuturor, mai ales atunci când bărbatul ar fi înșelat-o pe celebra brunetă cu o antrenoare de fitness, mai exact de Kangoo Jumps.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt împreună de peste un deceniu. Aceștia au devenit oficial soț și soție în 2012 și au împreună patru copii superbi, pe Zsolt și tripleții Karol, Kim și Kevin. Acum mulți ani, deși avea o carieră de succes în televiziune și actorie, bruneta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se mute cu soțul și copiii ei la Miercurea Ciuc.

nicoleta luciu 1nicoleta luciu 1

În ciuda deciziei de a se retrage din spațiul public, lumea a continuat să se intereseze de viața privată a Nicoletei Luciu. În octombrie 2012, căsnicia ei a trecut printr-o mare cumpănă, atunci când soțul ei, Zsolt Csergo, ar fi înșelat-o pe vedetă cu o antrenoare de Kangoo Jumps, lucru pe care el l-a negat la acea vreme, însă imaginile cu el și femeia respectivă arătau parcă altceva…

Citește și: Soțul Nicoletei Luciu a renunțat la afacerea cu Kinga Sebestyen. Ce a făcut Zsolt Csergo după ce s-a zvonit că divorțează

Citește și: Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, primele declarații după ce s-a spus că divorțează: „Unde a…'

Citește și: Cristina Rotaru și ispita Diandra Moga, replici acide la Insula iubirii. Ce și-au reproșat, după ce Andrei Rotaru a înșelat-o pe soția lui: „Eu nu mai am nimic de discutat! Să vorbească cu tine, Radu'

Citește și: Gabriela Lucuțar îl acuză pe fostul soț, Romeo Lucuțar, că a bătut-o: „Au existat și o ceartă și o agresiune, chiar în fața copiilor'. Regina Întunericului, declarații cutremurătoare, după o căsnicie de 20 de ani

Povestea dintre Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo

Totul s-a petrecut acum 12 ani, atunci când în presă a apărut un filmuleț despre care se spunea că ar fi dovada infidelităţii lui Zsolt Csergo. Soțul Nicoletei Luciu era atunci pe un yacht ancorat într-un port din Croaţia, alături de o femeie de origine maghiară, pe nume Kinga Sebestyen. Pe yacht erau ei doi și bodyguard-ul lui. Potrivit informațiilor apărute atunci, Zsolt Csergo ar fi fost filmat în timp ce-și bătea presupusa amanta.

„Muzica era foarte tare, alcool din belsug. La un moment dat cei doi au devenit foarte apropiati, au dansat pe o melodie foarte romantica apoi au cobora sub punte. Acolo au stat 20 sau 30 de minute dupa care au revenit.

Si-au aprins cate o tigara si au inceput sa discute in contradictoriu. La un moment dat Zsolt s-a ridicat de la masa si a bruscat-o pe amanta lui. Dupa acest incident, femeia a parasit yahtul', spuneau cei care au făcut fotografiile cu Zsolt Csergo și amanta, în 2012, conform acasatv.protv.ro.

Nicoleta Luciu ar fi fost înșelată de soțul ei, Zsolt Csergo, în trecut

După apariția imaginilor, Nicoleta Luciu ar fi mers în vizită la nașii lor de cununie pentru a le cere un sfat. Soția lui Zsolt Csergo ar fi fost atunci vizibil afectată, scria romaniatv.net, la acea vreme. Cu trei zile înainte de scandal, bruneta spunea că dacă ar fi înșelată, ar divorța fără să stea pe gânduri.

„Daca-l prind cu alta, divortez chiar daca am 4 copii cu el. Pentru 3 minute de relaxare sa dai cu piciorul la o familie, nu mi se pare ca o face un barbat”, afirma Nicoleta Luciu.

Luat la întrebări de jurnaliști, Zsolt Csergo susținea că nu a înșelat-o pe Nicoleta Luciu și că acuzațiile care i se aduc nu sunt reale.

„Era un party, eram beat, asta e! Nu ştiu, nu am văzut nicio poză…nu ştiu. Nu ştiu, am băut, ne-am certat acolo…Deci, eu nu am bătut pe nimeni Eu nu am nicio relaţie. Kinga a lucrat la mine la firmă acum mulţi ani. Ea are o relaţie cu un prieten de-al meu din Budapesta. El a cunoscut-o la mine atunci…şi a venit pe yacht…împreună au plecat. Eu eram singur. În viaţa mea nu am bătut pe nimeni. Eu pe Kinga o cunosc de 30 de ani, este din oraş de la mine. A lucrat 3 ani la mine', declara atunci Zsolt Csergo.

Și Kinga Sebestyen făcea atunci declarații, afirmând că ar fi consumat alcool.

„Acolo eram cu prietenul meu din Ungaria. Nu ştiu despre ce e vorba. Am fost pe iaht, sunt eu şi prietenul meu acolo. Noi am băut acolo', a spus Kinga în cadrul emisiunii Cancan TV.

În prezent, Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo, pare că au o căsnicie armonioasă și duc o viață liniștită alături de cei patru copii ai lor, la Miercurea Ciuc.

Sursă foto: Libertatea, Arhivă VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton