Povestea emoționantă a lui Andrei Radu de la Visuri la Cheie, adolescentul paralizat după un accident: „Am căzut de pe bicicletă, am dat cu spatele de pământ”

 Ifrim Georgiana
.

De aproape zece ani, echipa emisiunii „Visuri la cheie', de la PRO TV, a schimbat viețile a sute de familii aflate în situații dificile. În episodul din seara aceasta, arhitecții și designerii vor face cunoștință cu Andrei Radu, un adolescent de 14 ani aflat în scaun cu rotile. Iată povestea de viață a tânărului din Târgoviște!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Emisiunea „Visuri la cheie' a reușit să readucă o speranță oamenilor simpli, greu încercați de soartă. În episodul din această seară, echipa formată din Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu va ajunge la Târgoviște și va schimba destinul lui Andrei Radu, un tânăr care a rămas paralizat din cauza unui accident de bicicletă.

vi10vi10

Citește și: Cine este Cristina Joia de la Visuri la Cheie. A divorțat în mare secret de fostul soț

Citește și: Cine este Andra Marinescu de la Visuri la cheie. Are o experiență de 17 ani în domeniul arhitecturii

Citește și: Cine este Pescobar și cum a făcut avere. Povestea neștiută din spatele afacerii sale: „Am câștigat mulți bani la o vârstă fragedă”

Citește și: Cum arată Andreea Mantea fără gene false. Nici ea nu s-a recunoscut: „Cam atât de naturale mi se par'

Povestea emoționantă a lui Andrei Radu de la Visuri la cheie

Ediția din această seară a emisiunii „Visuri la cheie' îl va avea în centrul atenției pe Andrei Radu, un tânăr din Târgoviște, imobilizat în scaun cu rotile. Dragoș Bucur și echipa de arhitecți vor amenaja locuința pentru a îndeplini nevoile unei persoane cu handicap locomotor, o sarcină deloc ușoară.

„În momentul în care am auzit, de afară, cum este strigat numele familiei mele, am rămas încremenită. Aveam foarte multe emoții și nu știam la ce să mă aștept. Nu eram sigură că ceea ce auzeam este adevărat sau este doar o iluzie. Imediat, mi-am aruncat privirea către membrii familiei mele și privindu-i, mi-am dat seama că ceea ce auzeam este real.

Vizita echipei Visuri la Cheie' ne-a schimbat viața. Ne-a ajutat să ne putem descurca mai ușor cu problema de sănătate ale fratelui mele, și nu doar atât, ne-a oferit condiții de viață mult mai bune și confortul unei case noi și frumoase', a spus Cosmina, sora lui Andrei, potrivit ciao.ro.

„Totul era luminos și mult mai spațios'

Cosmina, sora tânărului de 14 ani, susține că echipa „Visuri la cheie' le-a transformat locuința complet și a fost uimită din primele momente când a trecut pragul ei.

„Încă de la intrarea în casă, am văzut schimbări majore, parcă nu mai era casa în care am locuit dintotdeauna. Totul era luminos și mult mai spațios. Am simțit un puternic sentiment de bucurie și de recunoștință față de șansa pe care ne-ați oferit-o.

Visurile noastra sunt REALITĂȚI' care se adeveresc prin voință, ambiție și muncă. Să renunți la visurile tale este ca și cum ai renunța la o parte din viața ta. Nu putem renunța la visuri, ele ne dau puterea de a merge mai departe. Visurile sunt acele momentele în care ești rupt din realitatea cotidiană, acele momente când poți spera la orice. Important este să crezi în ele și să faci ceva ca ele să devină realitate', a mai spus tânăra, potrivit sursei citate.

Andrei, Radu a rămas paralizat din cauza unui accident pe bicicletă

Andrei este un puști de doar 14 ani, pasionat de dansurile populare și plimbatul cu bicicleta. Anul trecut, tatăl lui i-a făcut cadou o bicicletă nouă, pe care și-a dorit să o folosească afară cu prietenii lui. Când și-a propus să sară o pantă, totul s-a schimbat: „Am căzut de pe bicicletă, am dat cu spatele de pământ. Nu am mai putut să mă ridic, să simt nimic'. 

Acea secundă i-a furat tot, „de la brâu în jos, nu mai simte nimic, nici piciorușele', spune bunica lui. Tot aceasta va preciza și cât este de impresionată de copil și de gândirea lui: „este foarte optimist, un luptător'. De parcă nu ar fi fost suficient, viața a continuat să-i dea provocări: mama a decis să nu-i mai fie alături, însă tatăl, sora și bunica au reușit să-i dea forța pentru a avea motivația corectă în viață. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton