Power Couple 14 februarie - Gabriela și Cristi Iacob au fost eliminați din competiție. Radu Siffredi a izbucnit în lacrimi: „L-am văzut ca pe un prieten pe care nu l-am avut niciodată și...”

 Miniosu Alexandra
.

Power Couple 14 februarie – Gabriela și Cristi Iacob au fost eliminați din competiție. Este al doilea cuplu care a părăsit emisiunea, după CRBL și soția lui, Elena. Vestea i-a întristat pe toți concurenții, deși se presupune că sunt „adversari', iar Radu Siffredi s-a arătat foarte afectat de plecarea lor. Iată ce declarații emoționante a făcut actorul la aflarea verdictului rostit de Dani Oțil!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Power Couple 14 februarie – Gabriela și Cristi Iacob au fost eliminați din competiție. Așadar, din păcate, fanii celor doi au trebuit să-și ia aseară „la revedere' de la ei, pentru că nu-i mai vor vedea în concurs. Cel de-al doilea cuplu propus spre eliminare a fost cel format din Eliza și Cosmin Natanticu, dar aceștia au fost salvați de votul celorlalți participanți.

cristi-iacob-2cristi-iacob-2

Primul cuplu care a fost nominalizat la eliminare a fost Gabriela și Cristi Iacob, urmat de Cosmin Natanticu și Eliza. Deși cei din urmă au scos cel mai slab timp la proba „bucătărie cu susul în jos' și au fost pe picior de plecare, aceștia au fost salvați de votul celorlalți concurenți de la Power nat Couple. Așadar, Gabriela și Cristi Iacob e al doilea cuplu eliminat din emisiune după CRBL și soția lui, Elena.

Citește și: Gabriela și Cristi Iacob, propuși spre eliminare la Power Couple. Eliza Natanticu și Ana Ionescu trec prin momente critice: „Mi s-a făcut rău. Am plâns fiindcă…'

Citește și: Cum se înțelege Cristi Iacob cu soția lui și ce spune despre copii: „Evident că vrem. Ne-am gândit cu seriozitate la lucrul ăsta…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce copiii Ozanei Barabancea refuză să apară la TV: „Evită să fie vedete, deși sunt artiști. Ieșea scandal când…'. Gloria și Andrew i-au moștenit talentul muzical

Citește și: Ioniță de la Clejani, despre problemele de sănătate ale soției lui, diagnosticată cu diabet: „Cum să nu te ia câte o boală când și noaptea cauți prin frigider?” Viorica de la Clejani a împlinit 51 de ani

Power Couple 14 februarie – Gabriela și Cristi Iacob au fost eliminați din competiție

Cristi Iacob a făcut primele declarații după ce a fost eliminat de la Power Couple. Acesta a fost impresionat de reacția celorlalți concurenți, afectați de faptul că el și soția sa părăsesc concursul.

„Vezi oamenii în stare pură, cu sufletele rupte în două, au fost rupte în două, de-o parte unii, de-o parte alții. Nu a contat nici măcat votul sau numărătoarea voturilor, asta e o prostie. Faptul că niște oameni au ținut așa de tare la noi asta contează mai mult decât orice. Adică mai mult decât o pierdere, este un câștig.

E o pierdere în aparență a unei probe sau a unor probe, dar un câștig enorm uman și eu cred că asta contează mai mult decât orice premiu de pe lumea asta. Cel mai mare premiu din viața meade actor au fost iubirile oamenilor', a spus Cristi Iacob, la Power Couple.

Radu Siffredi a izbucnit în lacrimi

De departe, cel mai afectat s-a arătat Radu Siffredi de plecarea lui Cristi și a Gabrielei Iacob. Iubitul Oanei Matache a avut doar cuvinte de laudă la adresa lor și a dezvăluit că s-a atașat foarte mult de actor.

„M-am atașat foarte tare de tine. Dacă îmi permiți, când ajungem acasă, să bem un pahar. Galați forever. Pe Cristi l-am văzut ca pe un prieten pe care nu l-am avut niciodată și nu știu, a avut o tinerețe similară cu a mea, m-am regăsit în unele chestii și cu unii oameni ajungi să te conectezi mai mult decât te aștepți', a spus Radu Siffredi.

Sursă foto: Captură video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton