Premieră în istoria emisiunii Chefi la cuțite. Edina Rumelia Tăurescu a renunțat în timpul probei de gătit și susține că a fost sabotată: „Nu mă prezint așa”

.

Premieră în istoria emisiunii Chefi la cuțite. În ediția de marți a emisiunii „Chefi la cuțite', una dintre concurente a renunțat în timpul probei de gătit, marcând o premieră în istoria show-ului culinar. Este vorba despre Edina Rumelia Tăurescu, o tânără care a susținut că nu ar fi avut condițiile necesare pentru a-și demonstra aptitudinile gastronomice la bancul de lucru, refuzând, astfel, să-și prezinte preparatul în fața celor trei chefi. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Premieră în istoria emisiunii Chefi la cuțite. Ediția anterioară a emisiunii „Chefi la cuțite a fost una plină de surprize’ pentru cei trei jurați, dar și pentru cei de acasă. Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 al show-ului culinar, a pășit la al patrulea banc pentru a găti alături de jurați. De asemenea, telespectatorii au avut ocazia să-l vadă pe Răzvan Fodor în postura de jurat, căci a degustat preparatele gătite de cei trei chefi. Edina Rumelia Tăurescu, una dintre concurentele de la show-ul culinar, a renunțat la gătit în timpul probei și a făcut acuzații de sabotaj, gest la care nu a mai recurs niciun participant în cele 11 sezoane.


Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cărui chef i-a dat Răzvan Fodor amuleta

Citește și: Cine este Ionuț Georgel Belei. A câștigat Chefi la cuțite, sezonul 8

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cărui chef i-a dat Răzvan Fodor amuleta

Citește și: Cine este Iris de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. I-a recunoscut lui Maurice Munteanu că se simte atrasă de el


Edina Rumelia Tăurescu de la „Chefi la cuțite’ a renunțat în timpul probei de gătit

Edina Rumelia Tăurescu este una dintre concurentele care a venit să-și demonstreze aptitudinile culinare în fața celor trei jurați de la „Chefi la cuțite’. În timp ce se afla la bancul de lucru, tânăra a decis să renunțe la gătit și a făcut acuzații de sabotaj, punând la îndoială calitatea ingredientelor, dar și condițiile din platoul de filmare. Concurenta a fost dezamăgită de modul în care a pregătit un aluat pentru ravioli, așa că a refuzat să-și prezinte preparatul în fața lui Cătălin Scărlătescu, a lui Sorin Bontea și a lui Florin Dumitrescu, marcând o premieră în istoria show-ului culinar.


„Nu e ok, trebuia să iasă mai subțire. Avem o problemă, aluatul nu iese cum trebuie. Aluatul de deasupra se rupe. Făina nu e ok. Ce tip de făină e? Știți ce făină e? Eu am pus bine cantitățile. Le-am făcut de nenumărate ori. Eu nu mă pot prezenta așa, o să renunț și gata. Nu intru cu astfel de preparat, o să mă fac de rușine. Este vina făinii. Aluatul ăsta e…’, a spus Edina Rumelia Tăurescu la Chefi la cuțite.


„Nu te-a sabotat nimeni’

După acuzațiile de sabotaj, concurentei i s-a explicat că aluatul este bun, însă a fost lăsat prea mult timp pe bancul de lucru, motiv pentru care s-a uscat. Edina Rumelia Tăurescu a purtat un dialog cu cel care se ocupă cu aprovizionarea la „Chefi la cuțite’ și a primit câteva sfaturi legate de gătirea pastelor.

„Dacă îl lași mult pe masă se usucă și crapă. Sunt 1000 de grade aici, e prea cald. Trebuie să nu se forțeze. E aluatul tău aici. Nu se bagă albuș în paste. Nu te-a sabotat nimeni’, a fost mesajul transmis concurentei.

Sursa foto: Facebook