Premieră la Insula Iubirii, chiar înainte de marea finală. Ispitele au dreptul să refuze invitația la „dream date”: ”E ultima piesă din acest puzzle. Aceste 24 de ore pot fi decisive, vă pot da ultimele răspunsuri și...”

.

Premieră la Insula Iubirii, sezonul 8, chiar înainte de marea finală. Mai sunt doar două ediții până la marea finală a celui mai urmărit reality show din România, însă surprinzele nu s-au încheiat aici nici pentru fani, telespectatori, dar mai ales nici pentru concurenții din sezonul acesta. Radu Vâlcan a anunțat o premieră a celei mai iubite emisiuni, și anume că acum ispitele masculine și feminine pot refuza ultimul date cu concurenții, dacă nu vor să facă acest pas! Iată toate detaliile!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Sezonul acesta Insula Iubirii a fost unul foarte intens, care a adus în fața telespectatorilor nu doar povești de viață dureroase, ci și relații toxice, unde încrederea și respectul nu există, dar asta nu este tot. Încă de la debutul sezonului 8, Radu Vâlcan, în postura de prezentator TV, a anunțat o mulțime de schimbări, care pe parcursul edițiilor au luat pe toată lumea prin surprindere.

insula-iubirii2024-deschidere-1insula-iubirii2024-deschidere-1

Citește și: Cum arată copiii lui Cornel Luchian de la Insula Iubirii: „Vă iubesc enorm!'. Concurentul are 4 copii superbi din fosta căsnicie

Citește și: Cât costă să petreci o săptămână în vila din Thailanda unde se filmează Insula iubirii. Suma nu este pentru orice buzunar! / Casa băieților și casa fetelor se află la o distanță de 25 de kilometri una de alta

Citește și: Virginia și Robi de la Casa Iubirii au încălcat regulamentul, afișându-se împreună într-un club. Ce decizie au luat producătorii emisiunii

Citește și: Accident grav la filmările pentru „Cursa”, produs de Codin Maticiuc. Doi cascadori și un cameraman au ajuns de urgență la spital: „Am trecut și prin CT-uri, prin foarte multe teste”. Care este starea lor acum

Premieră la Insula Iubirii, sezonul 8, chiar înainte de marea finală. Ispitele au dreptul să refuze invitația la „dream date'

S-au făcut ultimele apropieri şi s-au luat ultimele decizii, înainte de dream date-ul de 24 de ore în intimitate cu ispita, dream date care poate răsturna totul pe Insula Iubirii, chiar înainte de ceremonia finală a focului. Înainte de alegerile finale pentru dream date, concurenţii au simţit din nou, pe propria lor piele, cât de surprinzătoare este Insula, prin anunțul neașteptat făcut de Radu Vâlcan.

Dragilor, experienţa voastră pe Insula Iubirii a intrat în linie dreaptă. Trebuie să alegeţi cu cine veţi merge mâine de dream date, o întâlnire cu totul specială, care va dura o zi şi o noapte!', şi-a început Radu Vâlcan, gazda celui mai dur test de fidelitate, discursul.

Cu emoții și suspans, Radu Vâlcan a anunțat și marea schimbare:

„Însă am o surpriză pentru voi. Pentru prima dată la Insula Iubirii, băieţi, veţi avea ocazia să refuzaţi acest ultim date. În acelaşi timp, şi fetele vor avea ocazia să refuze acest ultim date. Aşa că v-aş ruga să cântăriţi foarte bine decizia, căci aceste 24 de ore pot fi decisive, vă pot da ultimele răspunsuri înainte de ultima ceremonie a focului. E ultima piesă din acest puzzle!', le-a mărturisit Radu Vâlcan concurenţilor.

Mai sunt doar trei ediții din Insula Iubirii, sezonul 8

Cel mai dur test de fidelitate a ajuns în săptămâna finală şi totodată cea mai importantă din cursa către adevărul pentru care s-au înscris curajoasele cupluri. Au fost trei săptămâni intense, în care interacţiunea cu ispitele le-a oferit ocazia să descopere noi lucruri şi să se analizeze pe ei înşişi, dar şi relaţia în care au venit. La doar câţiva paşi distanţă de răspunsurile atât de aşteptate, concurenţii din cupluri vor avea ocazia să stea faţă în faţă cu ispitele care deţin o parte dintre aceste răspunsuri, într-o ediţie incendiară a celui mai dur test de fidelitate, luni, de la 20.30, la Antena 1. Tot atunci, concurenţii vor face şi alegerile pentru dream date, marcând o nouă premieră în istoria show-ului.

Ce alegeri vor face concurenţii şi, mai ales, dacă vor da sau nu curs ispitele invitaţiilor primite, dar şi primele confruntări decisive relaţie vs tentaţie vor putea fi urmărite în această seară, de la 20.30, la Antena 1, în cel mai nou episod Insula Iubirii.

Claudiu și Simona de la Insula Iubirii au plecat acasă înainte de marea finală

Dacă pentru Bianca Mitroi și Robert Braia testul iubirii a luat sfârșit în doar câteva zile de când au ajuns în emisiune, asta fiindcă amândoi au renunțat la relație și încercau să cunoască ispitele, și pentru Claudiu și Simona totul s-a încheiat mult mai repede.

Mai concret, el a căzut în capcana Anamariei Vaida, ispita care l-a cucerit și cu care a petrecut tot timpul la Insula Iubirii, moment în care Simona a renunțat la relație când a văzut imaginile. Deși a spus clar că s-a despărțit de el, imaginile erau în continuare tot mai apăsătoare pentru ea și o făceau să nu se simtă deloc bine din punct de vedere al sănătății.

Producția a decis să pună capăt acestor lucruri, mai ales că și-au aflat răspunsurile. Ajunși la Bonfire-ul special, după lungi discuții, au decis să plece separat, însă la scurt timp s-au împăcat și acum formează în continuare un cuplu.

Sursă foto: Facebook / comunicat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton