„Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp. Era tot mai ramolit, mergea într-o demență”. Prietenul lui Irinel Columbeanu, declarații tulburătoare după ce l-a vizitat la azil

 Miniosu Alexandra
.

Zoltan Nagy, care se recomandă drept prietenul lui Irinel Columbeanu, a făcut o serie de declarații tulburătoare după ce l-a vizitat la azil. Bărbatul susține că fostul milionar nu mai vorbește de multă vreme cu fosta lui soție, Monica Gabor, și că starea lui de sănătate s-ar fi degradat destul de mult în ultima perioadă. Iată ce a mai spus despre situația lui actuală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zoltan Nagy, un cunoscut producător de filme pentru adulți, susține că este bun prieten cu Irinel Columbeanu. Drept dovadă, l-a și vizitat pe fostul milionar la azil, zilele trecute. Bărbatul a făcut o serie de declarații tulburătoare despre Irinel, susținând că acesta nu ar mai avea nicio legătură cu fosta lui soție, Monica Gabor, și că starea lui actuală nu e una prea bună.

irinel-columbeanu-1-1irinel-columbeanu-1-1

Săptămâna trecută, Irinel Columbeanu a fost vizitat de prietenul său, Zoltan Nagy, la azilul din Ghermănești, unde fostul milionar e internat de trei săptămâni. Bărbatul nu a venit singur, ci alături de doi medici, un neurochirurg și un psihiatru, ambii fiind în măsura să-i evalueze starea actuală de sănătate a fostului milionar.

Citește și: Gigi Becali, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Unde sunt banii lui, voi știți? Măcar o femeie sau două care au fost în viața lui îl pot ajuta”

Citește și: „Femeile care au fost răsfățate, cândva, de el ar trebui să-l ajute acum!”. Aurel Pădureanu, mesaj dur pentru fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu, după ce acesta a ajuns la azil

Citește și: Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit în urmă cu 6 ani, după un mariaj de 45 de ani. Au ținut totul ascuns până acum

Citește și: Ce riscă Marius Elisei dacă refuză să plătească pensia alimentară pentru fiica lui și a Oanei Roman: „Poate fi acuzat de abandon…”

Prietenul lui Irinel Columbeanu, declarații tulburătoare după ce l-a vizitat la azil

Deși susține că a avut intenții bune, Zoltan Nagy a povestit că Irinel Columbeanu nu a fost deloc încântat de vizita lui. În plus, fostul milionar l-a acuzat pe acesta că ar încerca să-și facă reclamă pe spatele lui și i-a interzis să mai vină la el la azil.

„Am fost atunci în vizită la Irinel. Eu țin legătura cu el mai strânsă de la pandemie, pentru că atunci l-am simțit destul de singur. M-a supărat comportamentul lui după ce am fost la el.

A fost în emisiune la Cristi Brancu și m-a acuzat că am venit la el cu psiholog să-i fac reclamă, și că i-am stricat lui imaginea, că am făcut două poze acolo la azil. Eu nu am pozat în camera la azil, eu am făcut poze stând pe bancă cu cei doi medici, poze decente. El a fost supărat pe mine și a zis să nu mai vin pe acolo!

Eu m-am dus cu doi medici acolo, un neurochirurg și un psihiatru. Doamna doctor psihiatru a mai fost și la el acasă. El a ajuns la azil stând la povești cu Adiță', a declarat Zoltan Nagy, pentru Click!

„Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp!'

În continuare, Zoltan Nagy a susținut că, de fapt, Monica Gabor nu vrea să mai vorbească cu Irinel Columbeanu de multă vreme. Astfel, consideră că sunt puține șanse ca aceasta sau actualul ei partener, Mr. Pink, să-l ajute pe fostul milionar cu bani pentru a-și plăti chiria la azil. De asemenea, Zoltan Nagy a precizat că doar fiica lui Irinel, Irina, îl mai sună pe acesta…

„E 8000 de ron chiria la azil, dacă stă în cameră singur, la care se adaugă și medicamentația. Eu puteam să-i asigur prin doamna doctor medicamentația. Nu cred că se va găsi cineva să dea pentru el, lunar 8000 de lei. Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani.

Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp! L-a lăsat să vină atunci în America mai mult din cauza Irinei. Ea ar fi putut să-i zică lui Mr Pink să plătească azilul.

Am vrut să-l duc la masaj erotic, a zis Cassian că are nevoie de bani, nu de masaj. Dar, de ce nu a dat nimeni bani până acum să-l scoată din Cosmopolis? I-am aranjat și femeie de serviciu. El nu a avut bani să se mute în noul apartament.

În vară l-am întrebat: cât te costă la Cosmopolis, nu ți-e greu să cobori scările, nu te poți ridica?… Eu mergeam la el, îi aduceam de mâncare. L-am dus la tuns, de Florii și de Paște', a adăugat prietenul lui Irinel Columbeanu.

Zoltan Nagy, prietenul lui Irinel Columbeanu: „Cu trecerea timpului s-a degradat, era tot mai ramolit, mai obosit, mergea într-o demență'

Iar asta nu e tot! Zoltan Nagy a susținut și că, în timp, starea lui Irinel Columbeanu s-ar fi degradat și că nu prea mai are prieteni…

„Acum, când am auzit că e azil, eu vorbeam cu el seara. Când a avut Covid, acum un an și jumătate, doar eu am fost la el spital. Nu am văzut pe nimeni să vină la el atunci. Unde era duzina asta mare de prieteni ai lui? În realitate, mai sunt doar 1-2 prieteni discreți, care îl ajută, dar nu vor să apară.

Eu l-am văzut! Cu trecerea timpului s-a degradat, era tot mai ramolit, mai obosit, mergea într-o demență! Vorbea aiurea despre femei! Uită!

Eu m-am zbatut câteva zile, în iunie-iulie, să-i caut un apartament. Am și găsit ceva la preț bun, că nu vroia să mai stea la Cosmopolis', a conchis Zoltan Nagy.

Irinel Columbeanu susține că nu a fost sunat de Monica Gabor, după ce a ajuns la azil

Irinel Columbeanu susține că nu a fost sunat de Monica Gabor, după ce a ajuns la azil. Fostul milionar și-a dorit să spună lucrurilor pe nume, astfel că după ce apropiații lui au declarat pentru cancan.ro că Mr. Pink, partenerul Moncăi Gabor, s-ar fi oferit să-l ajute pe acesta și să-i plătească un azil de lux în SUA pentru a fi alături de fiica lui, Irina, lucrurile au ieșit la iveală.

„I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui.’ spuneau apropiații lui pentru cancan.

Irinel Columbeanu a dezvăluit că nu a existat o astfel de propunere, însă și dacă Mr. Pink îl sună să îi spună aceste lucruri, el refuza, tocmai fiindcă medicii nu-i permit un zbor atât de lung din cauza problemelor de sănătate. Cât despre Monica Gabor, se pare că nici ea nu s-a interesat de el, deși se zvonea că l-a sunat.

„Nu m-a sunat nici el, nici ea! Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung. Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu video call. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat!‘, a declarat Irinel Columbeanu, prezent în emsiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton