Prima ceartă între Bianca Drăgușanu și Tristan Tate. Situația nu este deloc roz între ei

 Stamen Diana
.

Ca în orice cuplu, micile discuții nu ezistă să apară, astfel a apărut și prima ceartă între Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, noul său iubit. Se pare că prezentatoarea TV s-a supărat pe cel care i-a furat inima dintr-un motiv întemeiat.

În weekend, Tristan Tate și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club din Capitală. La masa americanului și-au făcut apariția mai multe domnișoare, ceea ce a deranjat-o pe Bianca Drăgușanu. Și asta nu este tot, una dintre femeile care au fost prezente în club s-a pozat în brațele iubitului Biancăi Drăgușanu, apoi a postat imaginea pe rețelele de socializare. Chiar dacă între cei doi au existat discuții, vedeta nu și-a lăsat iubitul singur în club.

Tristan Tate și fata cu care s-a pozat în club

Tristan Tate și fata cu care s-a pozat în club

Tristan Tate a fost oprit de poliție chiar de ziua lui

Se pare că nu totul a mers ca la carte de ziua iubitului Biancăi Drăgușanu. Bărbatul a fost oprit de poliție, însă nu se știe care este motivul, poate fi vorba despre un control de rutină sau pentru faptul că americanul ar fi încălcat legea. Cu siguranță nu a fost nimic grav, având în vedere că acesta s-a fotografiat cu agentul de poliție care l-a oprit. 'Făcându-mi noi prieteni', a scris Tristan Tate pe una dintre rețelele de socializare.

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton