Prima dragoste a lui Tudor Chirilă. S-a iubit cu o actriță celebră datorită căreia a compus piesa "Nu am chef azi"

 Dana Enache
.

Cu siguranță că mulți își amintesc de povestea de dragoste dintre Tudor Chirilă și Andreea Raicu, însă trecutul amoros al antrenorului de la Vocea României pare un mister, per ansamblu. Ei bine, iată că au ieșit la iveală detalii interesante despre viața lui sentimentală! Pe vremea când era la începutul carierei sale muzicale, Tudor Chirilă a avut o relație de șapte ani cu actrița Dorina Chiriac, grație căreia a compus și hit-ul „Nu am chef azi”. 

 

dorina-chiriac si tudor chirila au trait o poveste de dragostedorina-chiriac si tudor chirila au trait o poveste de dragoste

Dorina Chiriac și Tudor Chirilă au păstrat o relație mai mult decât civilizată după ce s-au despărțit, iar în rarele dăți când au vorbit unul despre celălalt și-au adresat numai cuvinte frumoase, laudative, semn că fiecare reprezintă o amintire frumoasă în mintea celuilalt. Recent, actrița a povestit cum a reușit Tudor să o cucerească, pe vremea când el se afla la începutul carierei muzicale: „Tânărul Tudor de 19 ani activa ca un rebel fără cauză. Pe mine bărbații m-au cucerit cu non-abilitățile lor. În ce-l privește pe Tudor pot să spun că m-a atras în momentul în care l-am văzut dansând. Dansa cu o credință imensă, cu bucurie, cu exuberanță, foarte organic, dar, cumva, la ora aia, neterminat în mișcări. În afara faptului că e un artist integru, Tudor Chirilă e un om integru', a dezvăluit ea.

Rar a vorbit Tudor despre fostele lui iubite, dar se pare că, pentru Dorina, nutrește în continuare sentimente de admirație pe parte profesională și nu a ezitat să o complimenteze, galant: 'Dorina este un om extrem de inteligent. Dorina are un fel foarte interesant de a privi viața, un fel de a studia viața, ceea ce o face o mare actriță. Vocea ei de teatru este extrem de tânără, cu niște armonice foarte frumoase', a spus el în emisiunea Andreei Esca, de la radio.

 

Deși toți colegii lor din lumea artistică știau că au fost împereună cei doi au preferat discreția. Tudor a mai vorbit o singură dată despre relația cu Dorina, într-un interviu mai vechi acordat revistei PLayboy:  'M-am certat cu iubita mea de-atunci – Dorina Chiriac – într-o seară, după care m-am aşezat la masă şi am scris, în 20 de minute, «Nu am chef azi». Prin ’96, oamenii o duceau foarte greu în România. Ştiu că există concepţia că oamenii trebuie să stea împreună pentru copiii lor; e o formă de ipocrizie pentru că relaţiile se deteriorează adesea, oamenii se înşală, îşi vorbesc urît, îşi subminează familia', a declarat Tudor. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton