Prima fotografie cu gemenii lui George și Amal Clooney! Cu cine seamănă copiii

.

George și Amal Clooney au devenit părinți anul trecut, în luna iunie, dar până acum au reușit să-și ferească gemenii de blițurile aparatelor de fotografiat. Recent, celebra mămică a fost surprinsă în New York, alături de Alexander și Ella. Iată cu cine seamănă copiii!

George și Amal Clooney sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi au devenit părinți anul trecut, în iunie.

George și Amal Clooney sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi au devenit părinți anul trecut, în iunie.

În cursul acestei săptămâni, celebra avocată pentru drepturile omului a apărut în public alături de cei doi gemeni ai ei, apariție extrem de rară, dat fiind că, până acum, Alexander și Ella au fost surprinși arareori în vreo fotografie alături de celebrii lor părinți. George (57) și Amal Clloney (40) au devenit părinți la o vârstă destul de înaintată, când puțini se mai așteptau – cel puțin în cazul actorului, care era cel mai de neclintit burlac al Hollywood-ului –, dar iată că au fost binecuvântați cu doi copii deodată, fetiță și băiețel.

Lui Amal îi priește maternitatea

În momentul în care a ieșit din hotelul Four Seasons, New York, cu gemenii în brațe, Amal, extrem de șic și de zâmbitoare, le-a demonstrat tuturor că îi priește maternitatea. Îmbrăcată complet în negru, cu jeanși din piele, o vestă lungă cu leopard print, la care a asortat o beretă neagră și cizme cu platformă, avocata pentru drepturile omului arăta fabulos… Iar asta cu atât mai mult cu cât avea brațele ocupate cu Alexander și Ella, „accesoriile” cele mai de preț.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Page Six (@pagesix) on

Emma și Alexander nu seamănă între ei

Gemenii celor două vedete nu erau îmbrăcați la fel, în schimb amândoi purtau în brațe câte un ursuleț adorabil. Dacă, până acum, toată lumea s-a întrebat cu cine seamănă cei doi micuți, care, e evident, nu sunt identici, în momentul de față nu mai este niciun dubiu – Ella seamănă perfect cu mama ei, iar Alexander, cu tatăl lui. Rămâne de văzut dacă le seamănă și la temperament și dacă vreunul dintre ei va călca pe urmele celebrilor săi părinți…

Recunoaștem că ne-ar plăcea să apară cândva un nou George Clooney, mai ales că, în ultimul timp, de când a devenit tată, actorul a fost mai puțin vizibil. De la o vreme, cei doi părinți își petrec majoritatea timpului la reședința lui George din Italia, de la lacul Como, unde au mai multă liniște și intimitate, dar și în Anglia. Asta i-a apropiat și mai mult de un alt cuplu celebru – Meghan Markle și Prințul Harry – cu care au legat o relație de prietenie intensă în ultimul timp. De altfel, anul acesta, în luna mai, imediat după nuntă, cuplul regal i-a vizitat pe George și Amal în Italia și nu e exclus ca actorul și soția lui să fie rugați să devină nașii copilului Ducilor de Sussex, care va veni pe lume la primăvară. În timp, cine știe?, poate unul dintre copiii cuplului Clooney se va înrudi cu familia regală britanică…

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton