Prima fotografie făcută de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Cum l-a surprins pe fiul ei, Prințul Louis, la împlinirea vârstei de 6 ani

 Miniosu Alexandra
.

Kate Middleton a făcut prima fotografie, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Se pare că Prințesa de Wales continuă tradiția în privința fiului ei cel mic, chiar și după veștile îngrijorătoare primite de la medici, și i-a făcut o poză Prințului Louis, la împlinirea vârstei de 6 ani, așa cum obișnuiește să facă în fiecare an de ziua lui. Iată cum l-a surprins pe acesta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ieri, pe 23 aprilie, Prințul Louis a împlinit 6 ani. Kate Middleton a fost cea care a marcat acest eveniment important. Prințesa de Wales, diagnosticată recent cu cancer, i-a făcut tradiționala fotografie băiatului ei cel mic și al Prințului William și le-a împărtășit-o și fanilor de pe rețelele de socializare.

kate-1kate-1

Așadar, boala nu a oprit-o pe Kate Middleton din a intra, din nou, în postura de fotograf pentru mezinul ei, Prințul Louis. Soția Prințului William l-a surprins pe fiul lor cel mic într-un portret de colecție, de ziua lui, pe care internauții s-au bucurat să-l vadă, după ce imaginea a fost postată în mediul online.

Citește și: Kate Middleton, gest emoționant pentru Prințul Louis, care împlinește 6 ani: „A devenit un fel de tradiție…”

Citește și: Ce i-a promis Prințul William lui Kate Middleton, după ce aflat că Prințesa de Wales suferă de cancer: „O voi face…'

Citește și: Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după ce a semnat cu Pro TV: „Chiar îmi era dor de liniștea asta. Cine ne cunoaște știe că suntem sinceri și…'

Citește și: Loredana Chivu a pierdut ultimul proces cu fostul iubit, Dani Leș, și trebuie să-i plătească 100.000 de euro: „Toată nebunia a început din cauza furiei lui'. Penthouse-ul ei ar urma să fie scos la licitație

Prima fotografie făcută de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer

În portretul cu Prințul Louis, realizat de Kate Middleton, micuțul e îmbrăcat în pantaloni scurți și o cămașă în carouri. În imaginea făcută de ziua lui, acesta stă întins pe iarbă și zâmbește la cameră.

De menționat e însă faptul că Prințul William și Prințesa Kate au schimbat tradiția în privința lansării pozei de la cea de-a șasea aniversare a Prințului Louis. Aceștia au distribuit fotografia pe rețelele de socializare de ziua fiului lor pentru prima dată. În anii anteriori, Kate și William a publicat imaginile în ajunul zilei de naștere a micului Prinț.

Nu a fost însă clar dacă Kate Middleton și Prințul William vor posta o nouă fotografie de ziua Prințului Louis, având în vedere că familia regală a făcut un apel pentru cofidențialitate, pe măsură ce Catherine e în prezent supusă unui tratament pentru a trata cancerul.

Cum l-a surprins pe fiul ei, Prințul Louis, la împlinirea vârstei de 6 ani

Între timp, au început să apară speculații despre întârzierea Prințesei Kate și a Prințului William în a dezvălui o nouă fotografie a prințului Louis, la a șasea aniversare a acestuia. Acest lucru s-ar putea datora scandalului izbucnit de Ziua Mamei, iar o altă variantă ar fi că Prințesa de Wales are nevoie de „timp și spațiu', a sugerat un expert regal, scrie Unica.ro.

„Acest lucru [ar fi fost] o rușine din cauza problemei cu fotografia ei de Ziua Mamei. Dezvăluirea că imaginea a fost editată a dus la un contratimp extrem de jenant, iar apoi a urmat dezvăluirea nu doar că se recupera în urma unei intervenții chirurgicale, ci și că lupta cu cancerul', a transmis Richard Fitzwilliams, citat de The Mirror.

Același expert regal a precizat și că ar fi putut exista dezbateri privitoare la care ar fi cea mai porivită cale de acțiune. Acesta a sugerat că amânarea distribuirii fotografiei cu Prințul Louis ar putea „sublinia nevoia ei de timp, spațiu și intimitate pe care a exprimat-o atât de emoționant în mesaj'.

Sursă foto: Instagram, Hepta, Arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton